Ole man can breed gal too :hammer Read like a mischief letter to pastor. Me gone look fi pastor reply :travel Reply
No is a young stallion mi a talk mi nah call him name him and Hugh had a show down an Met had posted it!!!!! Reply
All pastor tek caution :ngakak :ngakak The letter dry because women never fail to mention the time invested during the opening of a pity party invitation. Me smell a mischief maker. Reply
Must one a dem young new MP. Wonda a which Party him belong to?
feel a the one weh win the seat from Hugh Buchannan bredda deh a St. Elizabeth.
Ole man can breed gal too :hammer
Read like a mischief letter to pastor.
Me gone look fi pastor reply :travel
No is a young stallion mi a talk mi nah call him name him and Hugh had a show down an Met had posted it!!!!!
All pastor tek caution :ngakak :ngakak
The letter dry because women never fail to mention the time invested during the opening of a pity party invitation.
Me smell a mischief maker.
Pp how yuh nuh know a one man write it?maybe a Arlando him a talk too oo?
whoi! who could it be?