A WHO CALL DI GIRL BOUT TEK DOWN CUSTOMS VIDEO

0 thoughts on “A WHO CALL DI GIRL BOUT TEK DOWN CUSTOMS VIDEO

1. A white man she married to? annoying besides the fact that she expose the thief dem.

lyric…yu teeth dem…nu whiten dem nu more.

1. Annoying BADDDD and ah throw hissy fit over BH cosmetics weh sale out dem tings sometimes fi 88 cents tuh, a smh my girl chill, Customs wrong yes but why u ah act like ah you one have money and access to ‘farrin goods’? also yuh make cake up and ur lace wig cheap and look dull oo

2. Phantom, mi did tink ah me one…asides from exposing the corruption, Cudos tuh you my girl, but otha than that….can someone say **ATTENTION WHORE** :cd

1. Lawd have His mercy Servah….she must be a born again Christian, cause dat have wholeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaappppppppp ah ghetto girl still inna she, the kind weh sing pan di church choir one minute ana bubble di next….eye yeye yeye!! :cd

2. No she is not married to a white man she very much married to jamaican like harself real nice young man him be t0

big up yuhself lyric gwaan hold it muma mi like de modern day christian ting weh yuh try fe show ppl sey God nuh boring nd dem fe cum as they are agen big up

(Simplicity soon sign in)

1. Nah hate pon har but the hair flashing and the pauses are just some traits me find in some black chics with/married white men. Other than those annoying moments more power to her fi exposing corruption.

2. Real talk girl ! So when since ppl turn down something if it cheap? So what if she get her things fe 88 cent. She is a good makeup artist, she does very good work! She has a nice personality! Some a we women too angry cause we life miserable and we wish we had what another woman has. Make de woman speak har mind and how about some a we get a life and Mae a video too!! Kmt!

3. tired a har a flash the false hair me have false hair and me nuh flash it so much gosh man and a cut cut up har sentence dem wid uuumm and every other distraction common man get to point man u bore within the first 10 sec’s

4. I think she is very pretty, articulate and will make a good radio personality. Go Lyric.

We need support each other as Black Women.