A WHO DI SUCKLING DEM WHEY GRUNG OFF SUH? NICKIEHSA COME TALK NOW

14 thoughts on “A WHO DI SUCKLING DEM WHEY GRUNG OFF SUH? NICKIEHSA COME TALK NOW

1. The truth
    But izzy your body look like man body too and u don’t look like a fresh young girl in her twenties, what’s up with that picture thou?, come again izzy!!!!

2. Everyone knows that with the passage of time, things like yuh hearing n eyesight falter more while. Therefore mi a ask someone to confirm sey a di same 20th unno see n read too!!Did izzy really sey she inna her 20th!!?? :jrb:

3. Nobody naw “truck” mi an get weh wid it. It either mi trailer dem back or bicycle dem back …. but it naw go so. Oohh. Kmt

4. izzy nickeisha look younger than you, move and lef di girl… and ole u “truck” cause u naa get no “bus” offa it

5. Umm who are those children in the picture??? This is f**kery, wah dem have to do with Nickiesha “trucking” u girl??? I hope is a heavy “truck” u get, u deserve it.

6. :nerd HELLO everyone :beer: …..What is going on in here (Audrey voice) :nerd Bad ppl speaketh round here….. Nuh tek it izzy, nuh mek nuh gal wey shit fully linga inna dem hole chuk yuh mi love….. an if yuh cyaaah bloodclaaat get tuh she fine everybody else….nickesha ano bad gal :ngakak

7. :selamat A suh when ppl ignorant dem write tings…..izzy head hot fi dem :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak lol a weak!!! izzy beat everyting!!!! nuh leff nuttn….. a piss mi a piss up… suh why ooman beater marvet lick di girl??? A man fi hole him a bax bax up dat….. A hope ppl have dem camera out fi dis eno…. yes ooooooooooooo! it are here but it are young. :selamat

8. To post pictures with the children sleeping irrespective of where…day gyal de Issa wrong 100%.Curse Nickeisha about herself but leave the children out of it. No ratings Fe Issa.

9. Ouny too lie the girl look good and much better than Nickiesha. Marvin you can see you are not from good table. You didnt hear that man is not suppose to hit women?

10. Nuh this same izz gal crossed eyed boom boom sex and all of her friend and badmind bamboo gal and run guh friend har so called friend and stab up the girl tru boom boom money…. Now she and bamboo gal a friend back…. Izza is a cumbucket