AFTER MAN MINING

Yes met mi a beg a post. Dis dirty big woman need fi go on di billboard. Of course a fake page mi a use cause me as a big woman hate fi see dis gyal a mek di bwoy a Rocky a tun dis careless woman in a fool.
. Di woman build up pon his old house weh him and him mother did live in a. She buy di whole a Brooklyn carry go give him a try hold him and di bwoy cyah tame cause him a whore. Him love likes and him nuh work. She do everything fi di bwoy and send 20 barrel a year fi him and him muma a buy dem out. Woman fi wise up and have sense. Dem likkle bwoy deh a Jamaica a look a buss so dem a go f**k you mek u muma feel it so you can mine dem and married dem and send fi dem. Then dem lef u. Idiot woman u must hear when people a talk to you.

6 thoughts on “AFTER MAN MINING

1. Im curious; how does this lady manage to do so much for this man AND his mother, yet still find the funds to cater for herself AND her children???

Something is not adding up here….

2. Sender why are you getting upset about how another woman is spending her money if she wants to take care of a young boy that is her right because its her life. You should go focus on yours and stop worrying about other people.

3. Yes sender dem if get it,,, dem woman now-ah-days serious when it come to man mining (and it nah hold di man dem) , better them use di money mine dem hole.

1. But in past days she and har twin woulda walk and beat every and any gal fi dem babyfada. And see it, dem tek up Di 2 baby fada dem, mind dem, mind dem family, breed ova and ova fi dem and still end up old an lonely cause babyfada dem leff an gone to next ooman. And now dem end up pon pinkwall inna argument ova young buddy

4. Life unfair enuh. And oonu dutty man fi go kill onu self. Look how di ooman wrk hard and build herself cause me jus go fass pon har page and see how artistic she is with her hairstyle and some dutty man dat she a try help mek a jealous bitta ooman come put har pon pinkwall… kmt

5. Sender, i actually think you mean this person well. Everything you said in the post is true regarding that this woman actions seems extremely stupid. I hope she takes it as such and wise up. A true friend would see you making a mistake and warn you, the so called one them would see you making it, not saying nothing, while laughing behind your back. A real friends me want, all whe dem a seh ,hurt as hell. Keep it real.