AH DAT SOME BABY FATHER FI GET

DEWAYNE ME KNOW IT HURT YOU BECAUSE YOUR BABYMOTHERS THEM ALWAYS THROW UP THEM MAN PICTURES AND FATHER’S DAY AND NOT YOURS,BUT I DONT WRONG THEM BECAUSE YOUR NOT A DAD BUT YOU SHOULDA THROW UP TINA AND DAINTY AND YOUR BABYMOTHER PICTURE FROM QUEENS KENISHA BECAUSE TINA SAY YOU DONT DO SH*T FOR HER DAUGHTHER AND YOU HEART A CALL HER ASK HER IF SHE CANT GIVE YOU $500 OUT THE TAX MONEY LIKE HOW SHE FILE FOR YOU,BIG UP SELF TINA

BD

BD2

26 thoughts on “AH DAT SOME BABY FATHER FI GET

1. You can know this man is no good you have four babymother and you and NONE of them can’t get alone battyole boy take care of your kids them

2. Tina you and your friends need a life. You need to get over your baby daddy now. U send this in because u never even get a phone call, bitch u don’t deserve it.

3. Tina where was your daughter when you went to Jamaica?and she was off of school the following week? Every time you call Dwayne and his mother and ask for money you get it.

1. Do you work with the school board or Children’s Services??? Go swim with some sharks and lowe Tina. She shouldn’t have to ask Dwyane or HIS MOTHER for anything. Focus on why Dwyane is such a lowlife deadbeat and stop trying to make this woman look like a bad mother. Typical current-bitch behaviour.

4. You live for the public eye now you’re mad because he didn’t knowledge you on social media

5. Some of these men think it is a badge of honor to have children with multiple women; as opposed to one woman. No notion of a true family structure. I mean, I know that some relationships just don’t work out but, some of these men and women just don’t have a clue…

6. Moy Moy. You can stay deh ah joice cause him acknowledge you. Tax money a talk you dyam iddi boo. When you breed wah day you shoulda bring it and see if you no get replaced real quick. Dewyane no wah no responsibilty. Memba you see all adi signs dem now. Watch when your time come see if anybody ago even feel sorry foi you. Det big germsy buddy have you a tunn ole man f** box. You nah get a dolla and all you a live ina is stress. Di same stress you did ina wid Rojah you bby fadda you go pick up a next man fi add to it. Why you you cah find a man without di 4 plus baby madda and better you childs future? Lets see how far dat buddy gwine bring you. Go find ah real man a straighten out you life and leave the cruff dem alone. mi feel sorry fi you poor madda cause a she affia pay fi all ah you mistakes. She a fadda and madda to you dawta. Thank God fi grandma.

7. The man Tina is promoting does not take care of not one of his three kids .. Lando Don’t do nothing for his kids just the same as her baby father .. So Tina move along

1. You shoulda shame a uself. look how long you run off and all you can show is that you Pumpum mileage run up and a Pickni. Sad. Go back home and realign ur priorities.

8. Moy moy should a shame becuz Dwayne don’t want her a just use him a use her fi her car cuz due to how him denied her every chance him get and how she afi call down him friend phone fi find him most time. Moy stop act like ya somebody cause the sheet weh ya sleep pan over him mada yard want change and dash weh cause all a bx f**k pan it b4 u move in back and dat purple towel deh can dash weh 2 office don’t even ave no hood fi dem gyal ya a argue fa and him bruker than dog which grown man have money and still live under dem mada wit woman nd pickney moy moy and office big up uno self wit the big back tv nd Netflix mi need a relationship like that #goals lol

9. Him no have no hood but Dwayne can use him mouth good I like when he press those lips on my clit

10. Tina u gone back yo lando and him still want mi fren Yuh sad bad u nuh si lando na promote you u gone back yo the same sad relationship Lando always disown u years now n talk se unu nuh capatable every body all u frens dem a laugh afa u a promote lando like him a mine yuh

11. But Tina run back to Dwayne last year fi hurt lando n lando still never care now she a reverse it..Tina none a these man named own u

12. First thing moy and Dwayne nuh deh we all know that tina get ova it when moy see yuh and lando today a God save yuh from the gun man dem weh she did a drive wid the best thing yuh is leave her alone

13. A moy seh bugs and bugs seh moy , bugs give moy apt a him take care of her Daughter how Dwayne office come inna this tina dem days deh done u can go get him

14. But Tina nuh want nuh man a pu..y Tina taste lIke skittles love s..k. I saw her at jaydon party with one of her freaks holding hands. Lando sey him did left Tina because him not into her nasty life style now Lando homeless because the girl in Connecticut wey him use to be her house boy dash him out and teck back her range Rover from him and him nuh have nuh wey fi guh him gone back to the same Tina wey him use to say discuss him so that him have a place to sleep for free and her truck to drive for free. Lando yuh,really worthless fi big man are yuh a cab boy because all u do is drop Tina a work and pick her up back. Go look a life of your own Lando and take care of yuh dam self and stop depend pon Tina fi mind yuh. You sad Lando go take care of your children.and Tina stop fool yourself u know a true Lando homeless and u is a sugar mama and nuh other man nuh want yuh and all the little girls them that u eat their fissy, tired of u that’s why u and Lando back together. Tina yuh life sad a hope you keep yuh nasty lifestyle from your precious little daughter

15. Dwayne mumma careless to,to make Dwayne bring MOY AND HER DAUGHTHER THERE TO LIVE THERE WHEN DWAYNE NOT EVEN MIND HIM FOUR KIDS THEM ARE PICK THEM UP FOR A WEEKEND

16. Tina the other day u go Jamaica and post picture a show off and leave your daughther around Dwayne mother house not even $10 you leave the little girl with and MOY have to use her foodstamp card and buy the little girl something everyday to eat so you need to appreciate MOY because no care only MOY baby him care bout,MOY TALK IT EVERYDAY