She A Gwaan Like She Alone Aldwayne Need && Him Nuh Need Her Him Want Crissy Chromaz Cause True She Chrome & Nice & Di Reason Why Him A Stay With Georginna Cause She Have A Job
7 thoughts on “AH NUH YUH ONE”
Can somebody unmasked deh duppy deh meck mi si a who him be .
KMT, again with the squabbling over unemployed, squatter lifestyle, anorexic, leggings wearing, no-bottle-buying, always perpetrating, beggy-beggy, breed-but-dont-care-for, wukliss-whack-a$$-ninjas.
Seriously, love yourself and stop seeking it elsewhere. When it’s your time, you wont have to deal with nonsense and disrespect if you have respect for yourself. smh
Can somebody unmasked deh duppy deh meck mi si a who him be .
Dwl ask them again deh please. Woooiiiii
Ninja mi Ninja!!
Kmt lame emon …fi me man fi share so wats the big deal
KMT, again with the squabbling over unemployed, squatter lifestyle, anorexic, leggings wearing, no-bottle-buying, always perpetrating, beggy-beggy, breed-but-dont-care-for, wukliss-whack-a$$-ninjas.
Seriously, love yourself and stop seeking it elsewhere. When it’s your time, you wont have to deal with nonsense and disrespect if you have respect for yourself. smh
Exactly so Lurker!! Bun mi fi dem yuh see!! Kmrt
Wtf unnu need fi worry bout di man