ALEX FRESH AND LUCKY FIGAZ SET APART -_-

What cause this friendship fi mash up? Alex fresh claims lucky6figaz is a want to be dancehall celebrity wah use people fi get a hype but Alex you wasn’t saying this when the two of you was hyping up inna dance and a throw you flop party together. Oh and lucky you need fi calm down not even a vehicle or apartment you can call your own

22 thoughts on “ALEX FRESH AND LUCKY FIGAZ SET APART -_-

1. I don’t believe you senda! That lucky don’t own nothing. And him always decked out Inna him Red bottom.. he seems like a cool guy tho

2. Sender does Alex own a car or an Apartment? Last I check a the baby mother house a queens he was kotching. They are bother scammas

3. its true lucky live in a rented room wid jst ah bed so sad thats why i dont follow the hype these people really be living sad behind closed doors his kids are back home in JA WHY YOU WOULDNT SORT OUT YOUR KIDS FIRST BEFORE FAKE FLOSSING????? he always begging to talk to my fren and have a so called woman/man that looks like a transgender

1. yo no lie mi think she was a transgender until mi hear say she have a young baby. she frighten fi the hype i need her to get a next wig and park that one smh

4. Alex is a real Pussy he have no loyalty to anyone not even him gal champagne star that is kind of ok by him why i say that remember she came on social media and air out his scamming ways which was no surprise to us all. when him keep his flop all white party in Queen would u believe Alex out side the party with a next gal in the old van i was like this bwoy nuh easy at all him shame like a dog him get one of the flop flop floppest dance of the years lol

5. Issa scrub? him a walk round wid red bottoms and nuh lib nowey? Di one inna di glasses look sweet doe like more honey dehdeh and di bees.

6. This a reggllaaaa behavior fi alex fresh . as him get a friend him loose dem him just use them like gal fi get free ride go party and make up buy box a champagne .story on the street is that lucky did a carry news go to the wife bout him next gal them.alex is a leech but him always ago survive cause nuff fool fool gal deh deh fi him leech of a . the wife she a the biggest fool out a everybody it no matter the amount a bun and beating and disgrace she get in america she still caan find the courage inna har shit up hole fi divorce him . she walk and chat alex like dog and tell everybody how she ago lef him and still a walk a fight gal over him ..favor fool.

7. Alex nuh have dry shit inna him batty soon gone back a bbc jail again . Old fart .. love walk n run down ppl .. alex also DO NOT LIVE NO WHERE

8. That’s what wrong with social media everything yall see you believe. lucky don’t own no vehicle and rent a room in Queens or him move in on that girl he posing with that thinks he have money. Lucky would rather spend him money fi hype life than spend the money on his 4 kids and mother a Jamaica. When them ask fi tings him say him no have it right now or him will try get it (FACTS).Him favor 1 a pitney and no look pon the other 3 (FACTS)he’s no man. These niggas come to America and think selling drugs and scamming is it instead of sorting out them life and try bring them pitney up. How can you sleep at night or call your self a man when you spend the money on clothes,shoes and champagne instead of your kids or trying to sort them out. My pitney them haffi be around me no matter wah mi haffi do

9. Alex can chat bout nobody two dancehall broke niggas looking for a come up. Learn this People who have money don’t brag and show off they painted shoe bottom that’s a broke nigga move. Real money move in silence

10. Yes Lucky him live a merrick in queens just move there but weell kkotch a Bronx with the Ugly gyal wha have 3 kids a try show off pon har babyfada di rass wha she try set up fi go jail she soon f**k him up too She frighten fi man bad all deh a party weekend with face who lucky a f**k as well a pose up and a gwan.Lucky and Alex vex ova Sshauna guinese gyal who him a f**k she wha a keep party jan 19 all ova him page this nigga slick mi see him a catch cab all the time from party sad story the two of them Hype a Party with people drug money and hide the man royal all a spend money to him a f**k mi friend to buy bwoy all versace pon sale rack fi hype pon har babyfada wha dont want har she do everything fi get him attention bring lucky all to the man baby christening them should a beat him baby neva even 1yet ole nasty ugly gyal hype them love hype them ago get Him a use har fi hide people a look for there money.Gyal breast long an dont look good wig want dash weh left her kids every weekend alone people them need fi call police pon har love watch man bout she Happy.Sad Story only happy fi show up the rass what beat him case and back on the road thank God.Mi.a look di Rasta Enuh him ting really up

1. She have 3 kids? She always pose with the young baby.I have no respect for bitches with young baby and a bring different man round them. Lucky get trick and diss all the time gal all borrow money and don’t pay him. Last week him send mi friend bare dick pic and want to take her out like people frighten

11. What a mess. New generation of same DH foolishness. The older guys in DH should tell them in nah go work that way.. all the OGs a hang on to dem tired wives and broke down baby mommas now…after stressing dem out to nothing for years. Dem life sad bad. I diont feel sorry for any waste man. See all Lava a bun out dem rass pon him page. Wutliss set a ediat dem. Run dem waste boy ya ladies…. mek dem go work!!!! Foh

12. ALL MI NO SAY THE MAN ROYAL GAL HIM DEH WID A GET A GOOD HEAD BECAUSE LUCKY MOUTH WELL BLESS HE KNOWS WHAT TO DO WITH THAT MOUTH.TALKING FROM EXPERIENCE. HE’S COOL JUST NEED FI HUMBLE HIMSELF

13. Lucky mouth is big and stink..don’t let him suck yuh pussy you will catch germs his saliva contaminated.. shitty mouth..

14. Hurry come up friendship is no friendship they wasn’t real to each other. Alex use people and so does lucky. Boy what would they do without DH because that’s how them stay relevant SAD

15. How gal fi happy when you deh wid a married man (Lucky) that don’t have shit,left him 4 pitney them back a Jamaica and can’t even travel fi see them.I don’t personally know that girl or nothing about her but I do know lucky baby mother so I can speak pon him No ambition

16. Lucky no want dat gyal she look beat out her boobs mad saggy asf .. him no have no ambition fi true use to live a queens ina a one bedroom (him is a clean boy ) him get notice summer n never try look nowhere that’s why him hitch hick pon the transgender gyal fi a winter cotch‍♀️ These dancehall boys sad him fi go mine the four pikney fi true a one him a mine and a the big one … dirty boy n him suck any pusc bad pon him mouth fi true