ALEX FRESH YUH BAIL BONDS OWING

ALEX-Optimized

This is in regards to Rodger Harrison aka Alex fresh aka Alex Fashion and all these aka. Who is currently out on immigration bail, walks around in dance hall with other people bottle, pretending to be a bottle popper and prerending to be someone he wish he can be. He is a wanna be Jay Icon, Mappie Champagne, just to name a few. He walks around and sleeps with young woman, who he knows he can control and use. This so-called flosser has no (Edited), two fail marriage, no job, walks and steal at Topman, just to floss in stolen goods. Back in April of 2015 he got caught for stealing in Bloomingdales.To top it off the picture shows his balance that he owes to the bail bonds people. You would think a man, that walk and wet up dance hall people would put his freedom first, but no he rather to impress dance hall people with someone else liquor. All those liquor that he walks with and wet up people with is really not his. It is jus a life style that he fakes. He only hangs with guys who has money, and that he can use. Look above and see how much his freedom cost, and he cannot pay it because he BROKE. INSTEAD U PAY FOR UR BAIL, U RATHER TAKE UR FRIEND BOTTLE AND POSE WITH IT, RATHER THAN BE A MAN, AND ASK YOUR FRIEND FOR A LOAN TO PAY FOR YOUR FREEDOM. REAL DANCE HALL CLOWN.

0 thoughts on “ALEX FRESH YUH BAIL BONDS OWING

1. Lmaooo sender ah 3 time di batty bwoy married now an still cyaan get no papers , Alex love gwan like him ah smaddy inna dance an nuh have NOTHINGGGGGGGGGGGGGGGG ! Poor thing

2. Look like him batty have no value u batty man Alex d ppl dem no u no have nothing but u batty u need start stay home cause hype don’t fit u at all it don’t look good d ppl dem a talk bout dem liquor y u a post with try buy to fit u self now

3. This bitch and Alex used to deh and Alex left u because u mouth shit up because her nasty y u go bail for then ?????badmind a kill u girl sorry but hear him have a hot gal now and that’s y u a mad

4. You a bring cocky feelings yea police informer rikas island D.O.C department of correction yuu Anuh body because Alex nuh want yuh suh what if him illegally so what if him married 3 times yuh nuh see your pussy nuh legal dutti bitch. Alex woman come form Florida and yuh cya look like ar nuh day and she mek sure him look propa weh yea do cocky termite a hope Alex gyol from Florida see yuh but guess what boo boo a she name kay and dem a married dem deh a hot gyol dem deh gyol deh have deem money immigration a look fi yuh pussy fi deport your pussy the whole a blingaz crew f**k out yuh pussy bitch and famous f**k yuh Ina yuh mouth cuz yuh done out cuz your pussy couldn’t even mek Alex stay with you that’s why yuh mad bitch

5. Why dem Likkle dutty skettle jealous of mi fren job , haaaaa dem will never live her life ! Go tell dutty Alex fi guh pay him bail bond an stfu cuz yuh sound lik one dickhead ! Dwflllll yuh ago help him pay fi it or continue run yuh Likkle nasty mout !

6. Let the man keep stoning his champagne and wet up people until then ready for him. Let him enjoy himself man

7. DUTTY BATTY BOY RODGER HARRISON. U WALK AND SUCK OUT GAL, LIKE U AH NYAM CHICKEN. U USE TO BLOODCLOT PINKWALL, ITS NOT JUST NOW. U THINGK YUH BAD, DUH SOMETHING DEAD DOG. AND TO THE LITTLE BITCH WEH U AH USE FI WRITE FI YUH, HAR MOUTH DEM DONE OUT. STOP BLOODCLOT CALL SPOTLIGHT NAME INNAH YUH MOUTH, CAUSE DI MAN DEM BUN YUH OUT, WHEN U AH ITCH UP PON DEM WHEN DEM BUY THEM LIQUOR. FAMOUS KID AND THE GIRL OH GOSH MAN, COME WITH SMETHING BETTER. TALK UP THE FACTS, STOP POST MEK UP STORY. GO AND SEEK THE PAPER DEM WEH U WILL NEVER GET AH AMERICA.

8. DEAR SUCK PUSSY ALEX

DUTTY BATTY BOY RODGER HARRISON. U WALK AND SUCK OUT GAL, LIKE U AH NYAM CHICKEN. U USE TO BLOODCLOT PINKWALL, ITS NOT JUST NOW. U THINGK YUH BAD, DUH SOMETHING DEAD DOG. AND TO THE LITTLE BITCH WEH U AH USE FI WRITE FI YUH, HAR MOUTH DEM DONE OUT. STOP BLOODCLOT CALL SPOTLIGHT NAME INNAH YUH MOUTH, CAUSE DI MAN DEM BUN YUH OUT, WHEN U AH ITCH UP PON DEM WHEN DEM BUY THEM LIQUOR. FAMOUS KID AND THE GIRL OH GOSH MAN, COME WITH SMETHING BETTER. TALK UP THE FACTS, STOP POST MEK UP STORY. GO AND SEEK THE PAPER DEM WEH U WILL NEVER GET AH AMERICA.

9. REMEMBER SEH U WALK AND BORROW PEOPLE CLOTHES AND TEK PICTURE WID IT AND ACT LIKE AH YOUR OWN. REMEBER SEH U NUH USE TO THINGS, SO U BOW DUNG FI THINGS. YOUR SHOES NAH BUN YUH. YUH CLOTHES NAH HURT YUH.

10. JEALOUS AH WHO, HOW CAN DI GIRL WITH HAR GOOD GOOD JOB JEALOUS A BOY WEH NUH HAVE NOTHING FI SHOW, BUT THIEFING THINGS.

11. MI JUST HAVE TO LAUGH. UNNO MENTION BLINGAZZ AND FAMOUS. IF IT WAS TRUE, THE PEOPLE THEM WOULD AH BELIEVE YUH.
    LETS TALK ABOUT THE RODGER:
    DO YOU HAVE ANY PAPERS?
    HOW MANY TIMES YOUR NAME CALL PON BATTY?
    HOW MANY WOMAN DID U BEAT AND GO TO JAIL FOR?
    HOW MANY FAIL MARRIAGE U HAVE?
    WHEN WAS IN JERSEY WHO U CALLED FOR HELP?
    WHEN U KEEP PARTIES, DID U EVER WORK AND PAY FOR IT?
    HOW MANY MAN CLOTHES U WEAR?
    WHEN U GO TO PARTIES, WHO BUY THE LIQUOR THEM FOR U TO FLOSS WITH?
    U SEH U HAVE GUN, SHOW IT?

12. MI HAVE TO CALL U A BATTYMAN, CAUSE U F**K DI GAL INNAH HAR BATTY, U FORGET BOUT THAT. U CAN LEAVE GAL, WHAT PART AH U CAN LEAVE GAL. U DONT EVEN LOOK LIKE U HAVE NO COCKY. DON WORRY PROOFS AND MESSAGE COMING SOON. STAY TUNE.
    THE PICTURE AH HURT U

13. HOW MANY TIME U WENT JAIL FOR THIEFING? WHEN LAST U SEND MONEY A YARD GI YOUR FATHER WEH A DEAD FI HUNGRY BUT, U INNAH DANCEHAL WID YOUR NEVER COME C SELF. AH WHA DO U?????
    HOW MANY PUSSY U EAT TO HAVE A BITCH PAY FOR YOU PARTIES, WHEN HALF THE PEOPLE THEM COME IN FOR FREE… SO YOUR PARTY CAN RAM.
    FAMOUS HATE U LIKE POISEN SO STOP CALL THE MAN NAME… AND GWAN GUH SUCK 10 MORE GAL FI GET YOUR PAPERS…
    U MAD OR NAH?

GO PAY THE PEOPLE DEM THEM MONEY AND STOP SEND FAKE CAPITAL ONE CHECK.

14. DUTTY UNGRATEFULL BATTY BOY RODGER, U AH 32 YEARS OLD AND DONT HAVE NO KIDS… U NUH C SEH U AH OLD GELDIN. U STILL A WALK AND SLEEP PON PEOPLE FLOOR? YOU DONT HAVE NO STATUS IN AH AMERICA, EMPTY BARRELS MEK THE MOST NOISE. TOPMAN TIRED FI SEE YUH FACE. ALWAYS AH WALK AND AH ACT LIKE YUH A BUY THING INNAH DI PEOPLE THE STORE. U IS A LAMEASS STD MOTHER F**KER.
    LETS TALK ABOUT THE STD WEH U GET?

15. Keisha Anderson
    weh born june 30, 1995
    go and have a seat little girl, and go and learn to wipe your pussy when your period come.

1. Yesss call di name dem Likkle 18 year old bitch ah try cuss ppl not even noe if she finish highschool yet lawddd God ah weh do dutty Keisha !

16. @ DWRL.
    AH WHA KEISHA ANDERSON
    U MAD OR NAH
    RODGER HARRISOB
    U MAD OR NAH?

1. Idiot gal mi a regular blogger yah, move you pathetic rass and gweh . Mad for what because flosser sex and dash you weh like you father dash weh the cum weh bring you inna you mumma ? We know you mad, hence the cocky feelings you a mad ova.Bitch bye

1. Wonder if you change you dutty draws dem like you change up you name feh post. You a computer badgal so mi a spare you easy no ambition having bloodclawwt today. Cocky already dun pon you noisy bloodclawwt so mi no want finish you. If the disease you a complain the man have was any good your lame ass would have been where you belong right now, on ur f$&king knees praying they create a cure feh you bloodclawwt gwey germs

1. No ambition bitch weh da f**k yuh work young ass can’t even stay job pass certain hours yuh f**king young scalawag ! Idk why Alex sen Likkle pitney weh not even guh prom yet fi cum cuss ppl ! Your momma and poopa still affi tell yuh wen fi cum in bitch cuz your ah f**king kid stfu bout cocky feelings ! Yuh too yung too talk lik dat guh read ah book learn sumtin and stop suck off Alex wood cuz is like him have yuh pon f**king leash and yuh is dog !

17. computer bad gal…. NEVER
    U NEED TO LEARN TO PUT YOUR WORDS TOGTHER SO THAT THE READERS CAN UNDERSTNAD U.
    LET ME TELL U SOMETHING ACTION SPEAK LOUDER THAN WORDS.
    AND YES THE STD WEH U GET.
    REMEMBER THE GIRL A QUEENS, WEH U F**K HAR INNAH HER BATTYHOLE. U WANT MI START POST TEXT MESSAGE OF HOW BROKE AND HUNGRY U REALLY ARE.
    TRY ME. CAUSE I AM ALL ABOUT ACTIONS.

18. RODGER
    REMEMBER SEH UR BROTHER DIED OF HIV…… U NOT TOO FAR CAUSE DI GAL A QUEENS SEH U ONT LIKE USE CONDOMS.
    MY YOUTH U A ONE BOY CANT STYLE NO ONE. UR BROKE.
    HOW BROKE PEOPLE FI STYLE PEOPLE.
    A WHA DIS.
    DID U GO TO COURT FOR THE BLOOMINGDALE CASE. TOPMAN SOON CATCH U INAH ALL AH DEM CLOTHES, HOPE U HAVE UR RECEIPT, FI BACK UP. YUH A BATTYMAN CAUSE U LOVE LIKES AND YUH WALK AND F**K MAN. U NEED FI GUH DUNG A KINGS COUNTY MEK DEM CHECK OUT UR BAT. BATTY BOY HARRISON.
    YUH A 32 DIS YEAR AND DONT HAVE NO PICKNEY, GOD KNOWS Y? ALL U HAVE STRENGHT FOR HIS WOMAN… BUT TRY ME.
    HOW MANY DOMESTIC VIOLENCE CASE U HAVE… SPANISH TOWN NAH MISS YUH

19. KEISHA U COMING LIKE A LIKKLE PUPPY WEH NEED TO HAVE A SEAT.
    GO ACROSS THE STREET ON NOSTRAND HAVE AND GO TO DOMINOESS, AND GET A SLICE. U SOUND HUNGRY

20. Boy a batty man Alex dem a talk bout omg but him no want no woman no sa always a talk bout a Spanish town him come far and dem say him a batty man boy look how afi theif if look good fi plz ppl man u need something fi do Alex it no look good

21. BATTY MAN ALEX ONLY GET POPULAR BECAUSE, HIM IS A BATTY MAN. HIM STYLE A KNOW BUT STYLE, AH WONDER A WHO TEACH HIM HOW FI DRESS. THE REAL BATTY MAN ALEX ONLY WEAR TIMS, JEANS AND A HAT. HIM JUST A KNOW THINGS AND HIM SO FRIGHTEN. BUT SPANISH TOWN LINK UP, DEM.. A GUH.. BEAT HIM DUNG DEH, WHEN DEM HEAR SEH HIM DEH A FOREIGN A F**K.. MAN FI CLOTHES AND SHOES. IT DON’T LOOK GOOD BATTY BOY.

22. So a champagne star a done him? Or a next woman? Come straight forward so we can get the whole nine yard a DA story ya

1. Champagne star?? Weh unu a call di GYAL name fah? Alex never fresh and champagne star is ok as far as me see it mi a champagne him want up every dance yuh see him n champagne I don’t like di batty man fi har but a so it guh di pussy eata must a look sumtin cuz champagne star have a good good job a JFK she wok fi America airlines as for di gal name Kay wooooooo mi belly Batty man Alex yuh fi stop it me memba when yuh di a jail champagne n yuh so not wife now use to a throw word pon Instagram Alex yuh life dutty bad

23. Champagne star ??? Why unu a bring di gal name INNA dis Alex Never fresh n champagne star is just ok the way mi see it a champagne Star him want up as for Kay fr Florida wooooo mi belly ! yuh nuh see sey every wey u see champagne star yuh see di so called batty man Alex Fresh mi nuh like dat batty fi har but a so it go him a look sumtin fr champagne cuz di GYAL have up har good good job cuz she work a JFK for American Airlines , Alex Yuh need fi stop dis INNA foreign

24. Morning Met

What a bag a confusion and nastiness and personalities. No Sah! That good dick will make you slap somebody!DWRL…

25. Ooo boy den gal ya a war over d shit up bubby it look like dem love play up Ina shit lol d shit bubby make d girls den warin

26. Alex deh pon Facebook a seh, him a hug kill people. I hope when u in jail, dem nuh f**k u and kill u 1st. And den u seh u annuh… batty man and u Spanish dis, and Spanish dat. Alex u r not bad. Bad people don’t talk, bad people move in silence. Remember u seh u ah guh kill. I can’t wait to see who a guy dead. Hope ur gun have a license.

27. Please! Big job my ass. I’m sure she ain’t getting more than $12 an hour. Might be $10. So a who a done Alex suh if him n champagne fake star still deh? Yuh see how dancehall mixup!

28. Working at the airport does not mean that you have a good job. It’s a regular 10-12 dollars and hour. Champagne is one idiot gal. Was f**king a married man who married three times. He hides her at night, they may take a one or two pictures, and the batty man never post it, because he was married to wife #3. All these little girls are all under 29 years old. Running down a batty man that has no paper in American, who walks and beats woman. Who steal at topman. Who drives around with other people license. Who keeps party and half the party people comes in for free. The amount of people this youth owe. From restaurants owners, sound man, business man and local promoters. HE KEEPS THREE PARTIES A YEAR AND STILL CANT PAY NOBODY BACK. SMH. He can not style no man. He gives people a reason to talk. U enter the country, the first thing u do is to be humble and better urself. U have no shame. But, jail and deportation. Ha. I hope u will continue to keep Spanish town link up, in the original spanish.
    My nigga. U lame. Stop me man mine yuh

29. Dem really ah dun Alex Mi weak suh till hahhahahah aha !! So to sum all dis up Alex fresh Aka Alex is a bum ! Has no money , beat up young gyal, don’t pay ppl , owe over thousands dollar in rent , floss wit ppl liquor , wear di man weh him f**k clothes , tief ah top man and Bloomingdales ! Married three times lawddd God it don’ stop fi yuh Alex ! Have disease …. Da list goes on ! Threaten ppl bout gun when he’s not about dat life cuz his pussy like weh he eat ! Oh gosh mon !