ALKALINE IN TRINIDAD

0 thoughts on “ALKALINE IN TRINIDAD

1. I thoughtthey said nce he was educated In my TI voice where it a doh? it look like the man standing behind him cannot stomach the way him look so him turn him back throughout the whole interview. him look like when g dead and inna hot sun swell up like him ready fi buss.. him look like vulture vomit

2. Is this the guy wid de black contact lenses ? Laaaaawd of mercy!! It can’t be cream him using, it have to be someting him a tec orally , because de dream would hav fade out the tats.

3. Painful to watch he look sick skin fava wen u throw scald chicken in boiling hot water I don’t wanna imagine what him look like in person yuk

1. Chuet, croaking lizard a di right description me deh yah a try figure out wha him fava an tenk gawwwd yuh fin’ it fi me

4. Idk y him do himself so. He was a descent looking boy before all these drastic changes.
    As for the interview I don’t think he did bad. I’ve heard more ignorant responses in interview.
    I’m nah knock him. Him a do wen him feel fi do to get his money. Him just not getting mine.

5. A some cream him using caz it nuh reach innah im ears and him knuckles dem still black as hell..or maybe those are the places the sun decide fi shine pan..no sah him look suh pale dear God hope him get help caz only him face a swell up..no sah di yei nuh look as awful..maybe him deh tek time fix it back..but larks it nuh rite wid mi eidah..him nevah did ah get my money b4 and surely not now..caz mi nuh buy nuttn wah disrespect women..

6. Poor boy, nuh just the other day him maaga and look like dog weh full a worm and need lamp oil, then a how come him bloated suh like when u put too much baking soda ina dumpling, him need prayz baddd, real quick, and fast before the bleaching pill them kill him.

7. More important than Akaline someone threw a six months Rottweiler puppy out of a moving car in queens on Thursday night on Cypress ave near the Jackie Robinson parkway. She is in critical condition and near freeze to death and head damage.
    anyone have any idea who wicked do it? Please pray she gets well and survives.

8. Good interview
    problem is the image..
    wooow, if Kartel neva DID push da bleaching
    bwoy, what a different artist he woulda be, becah him have a likkle talent..
    but him ah talk bout de youts dem.. hmm
    an him a try mislead tha people because NOT ALL young people believe weh him believe inna
    check out #WayneJ new song.. see it yah
    https://www.youtube.com/watch?v=ol4j-Px1TmY
    dat likkle 11 year old DUN everyone ah dem hurry come up wit one song
    DE YOUT YA BAAAD STAR, REAL AUTHENTIC TALENTED YOUNG ARTIST WHO NAAH SELL NOR BOW FE BUSS.. UP UP UP

9. Youth just gwan mek some money ppl can’t be please as long as yu nah kill nuh body mek money an tek care a mommy

10. MEK MONEY AN LEAD THE LOST YOUNG PPL TO STRAY?? NOTHING NUH GOOD BOUT HIM! TO ME HIM TALENTED MUSIC WISE yes! BUT HIM AH STRIGHT KARTEL LIVE INNA LIVING COLOR! HIM WEARING CONTACTS AND BLEACHING HIM SKIN NUH MEK IT! AND NOW HIM AH MEK UP FOOLISH DEFINITION FI DI YOUNG GENERATION DEM FI FALLA??? DAH BWOY YAH LOSS YO! ANYBODY WEH SUPPORT HIM AH IDIOT AND DONT KNOW RIGHT FROM WRONG!and dont want nothing betta fi jamaica!!!!!