ALL DEM WANT A DI MAN FI COME HOME

Hi Met,

There are a lot of Jamaican women with this mindset so maybe it is part of the culture.Jamaican Women seem to readily accept that they will have a matey but as long as the man coming home to them,then they are better than their rivals.He is cheating and disrespecting you both ,so how is she not in your class?Jamaican women it’s full time you know and demand your worth.

6 thoughts on “ALL DEM WANT A DI MAN FI COME HOME

1. A wah dah bloodclaat matie senda yah know bout Jamaican woman eeeh??????
    Yankee ooman stay suh
    Di whole a ova africa ooman dem stay suh
    Ova China ooman stay suh
    Mexican ooman stay suh
    Di list can galang.. a wah di big single out fi Jamaican??? nuh dweet a bumbo.
    A next ting if she a 22 mi nuh old enuff fi write dis comment.

2. Look like she eating for both of them.

Girl, sorry to tell you, but it looks like you are in a relationship with yourself. Imagine a your big birthday party and di man cannot even put him hand pon your shoulder, and look how you a hold on pon him. You a skin teet and him looking like a deer caught in the headlights. Not a likkle chemistry in the photo and you look like you could be him mother too. Too much wrong wid dat photo. May God bless you with wisdom in your new year.

FYI, I do not know any of these characters, just an outsider looking in.

3. from she say you gave him some money u know say is a bruk bum she deh wid and she haffi a mine him too. Own up yuh bum yaa gurl. When last him put a 50 pack inna yuh hand, if ever? that’s your son B.