ALL UNO BOOST SPICE SHE BRINGS NOTHING TO DANCEHALL…SORRY

ALL UNO  BOOST SPICE SHE BRINGS NOTHING TO DANCEHALL…SORRY

Spice mek lesbian dagger har,wha day yah she allow a man fi draw dung him pants and dagger her. How much lower Spice a go drag dung dancehall image ?Maybe till it reach fi har grung dirt levels because she certainly nah uplift we brand Jamaica music!

16 thoughts on “ALL UNO BOOST SPICE SHE BRINGS NOTHING TO DANCEHALL…SORRY

1. Goodmorning
    To each them own but she is not my cup a tea or cappuccino but I can’t take away that she is very hardworking,but Lady Saw and Tanya Stephens ago always be my artist dem but,di only song me did like fi spice was romping shop,and I wish Nikki would hurry up and give har a collab because she thirsty bad and it shows bout pinesol.

2. How she fi know di gyal is a lesbian and she look like man . Spice nuh have yiy in her head back fi c di man a draw dung pant. Sender,go drink some bleach !

1. A you fi go drink bleach and dettol and drain cleaner, why do you keep coming on the site giving people directions? Nastiness go look a life if you don’t like what you see close the screen! Spice nasty and look like she stink a s#it go jump off a lovers leap jancrow.

2. Dear shanc,why did u dweet?nuff times we tek what the metters dem sey n run with it enuh.BUT I OFTEN ENCOURAGE PPL FI READ OR WATCH FI DEMSELVES.

I believed you until I actually watched n realize that under no condition ur statement about spice having eyes in back of head could apply. This is due to the fact THAT THE LADY WAS IN FRONT SPICE..WITH HER MELON TITTIES VISIBLE FROM 3MILES AWAY. We all see n know that is a woman too n this might come as a shock to you..BUT SPICE VERY WELL N KNOW TOO!

3. YOU Tek a big gulp first, but add a cup a battery acid to it fi an extra boast.

Oonu and spice de pon de same no shame, clit sucking levels.

4. She wouldn’t have known that the man pulled down him pants but when she found out she proudly posted the vid. Disgusting

3. Senda, Lord si and know seh spice is not my cup of tea or anything else, but how in Gods name was she to know that dirty nasty man would have done what he did? Her back was turned…smh. Although unu nuh like di person unu must be fair in unu criticism…

1. ?!! Marion is now a woman of the church! How on earth is that Spice doing? And Marion didn’t go far, she is in the church so this bring back argument mean you want her to backslide and come dj dancehall again, but the Lord’s calling louder than yours so I’m not worried.

4. Sender ya sample…a spice tell di man fi come draw dung him pants? Him clearly have some rapist tendencies. She wasn’t even looking and the security took him off stage immediately.

5. Unno tek time with shanc please n tonks…if all a we did haffi go drink bleach or acid for our opinions. ..Met dem woulda need a ouiji board or tun Medium(like the sixthsenseyute),for us all to communicate pon ya.

Shanc kindly for reference see Tinan’s responce..if you interested in Best practices critique! !

6. Senda mi nuh surprise bout di butch cause spice been a f**k gal…. an dat man whey pull dung him pants was pawt of her show…. here ma seh! clean di glasses lens dem and put di contacts dem inna di juice whey it fi go. Every artist have dem season an spice season a dun fi new talent come een an when new talent come een everything stawt fret…. but by di time dem stawt fret what is to be will already be. Suh give har room mek she shine wid har home sweet home lamp.

7. spice f**k man and woman.. facts mi naw ask you. when Richie did alive a bare 3 some thing dem use to go on with.