AMBA A SEND OUT BARBARA FI GUH CLEAR HIM NAME PART 2

AMBA  A SEND OUT BARBARA FI GUH CLEAR HIM NAME PART 2

Because a di conversation whey leak out Amber him a try send out Barbara fi go talk to di people dem dung a site fi him..Dis mixup have a bag a turn and twist because Shavar name a call and Blackiesha…Amba use Barbara fi go him dirty deeds and because she a get a likkle money she a guh wid everything him seh .

3 thoughts on “AMBA A SEND OUT BARBARA FI GUH CLEAR HIM NAME PART 2

1. Nasty bwoy Amba,you sick me stomach bout you a bad man batty bwoy…the people them must whop up Barbara and run her.

2. Fi big ooman yuh can see seh she neva waah dweet…. but a tell yuh fi di love a di money. Den a how barbara fi know a which kina man him a tek.

3. Den latty u nuh see say a him receptionist? Bcuz a she dem see before dem go inna him office. All a this a come to naught. A longtime mi nuh laugh so, when batty get bright shit come dung.