AND DOZA TING A DOZE SO WHY DI FIGHT?

**Di real people dem whey know di real tings know yuh a cuss ova something whey need constant blue pill or ants pill mi dear. Why uno mus do dat to unoself? This is something whey known far and white that uno not even a war ova 5 good inch …………..**

Doza f**k mattress & Beating stick ugly Pug Dog looking face DEIDRIA yuh no have no shame eee Gal Informa Doza come road so you run inna back pon di scene as promo b**h
You no tired of get f***t used & beat an diss ah road ee you walk all bout and cause peer mix up with Doza and ppl & him family in so many desperate attempts fi gain 1 position inna Rebel t empire di Mon Fling yuh outt with you suitcase ah clothes and SEX toy dem from him Ranch outta weston . ..lol your so f**ng Pathetic you alway postin Bout God and Jeus when you are the epitome of evil manipulator you gwan Like you ah saint yuh did ah f**k you frend man cousin and cause peer mix up mek Yuh and her fall out. Jamaica and di Miami/Broward party scene find you out long time you just come bout few years now and set track record faster then Usain bolt poor likke Social butterfly….. Doza f**k Off all yuh Likke UPT frend dem lol BTW wasn’t he and his frend f**g ms latts but you parr Wid har all bout di place… smh

D

D2

7 thoughts on “AND DOZA TING A DOZE SO WHY DI FIGHT?

1. Oh boy….ain’t that Konshens new babymother next to her…..and the girl is not ugly sender….go pick up ah book and stop watch pusci…

2. sounds like a jealous person writing this shit…unnu go find something do with unnu life…latoya and deidria a hottas.. run weh wid unnu jealous self and go look a job wid unnu non progressive self

Leave a Reply to island princess Cancel reply