AND THE WINNER IS..

0 thoughts on “AND THE WINNER IS..

1. Ian dont have a Job fa real. Everyday him kotch uppa Good Hope a look free food and a henka like mongrel dawg

2. Weh unnu nuh leave the girl alone. Unnu know how much blood sweat tears and push ah back and disrespect this girl affi guh tru fi win Ian ( the prized soft cocky) Ian yuh wicked tho look how much people yuh walk and bawl tears to how yuh nuh happy and how yuh wish yuh can turn yuh life round.d people dem seh yuh eyewata dem a something else Or a lie the source them ah tell. petagaye yuh big and wutless tho yah fi go tek care ah pickney and man nung

3. Ian cannot mind the 4 pickney him have so how him ago mind number 5. Ian get put out his apartment and have to cotch a ur yard patagaye so what prize. Ian nuh have no papers in america and u nuh have none either so none a unnu cant help unnu self muchless pickney. Ian nuh stop walk and say how u claim u did dey pon birth control and u trick him and get pregnant cause him cant afford what him have already. Ian nuh stop chat u and a bawl how him want room fi come out a the room him a share with u and u friend dem. Girl bye lmao cause u nuh win no damn prize. Him is a liability and u gon mind dat dey pickney by urself like how the rest a dem a doit. Petagaye stop look attention like say u win something cause a when everybody left ian him just atay dey so, him nuh have no choice cause a u alone desperate. Safe deliver and good luck with ur so call prize. Nobody nah look pon u nor ian cause 2 a unnu worthless.

4. Ian cannot mind the 4 pickney him have so how him ago mind number 5. Ian get put out his apartment and have to cotch a ur yard patagaye so what prize. Ian nuh have no papers in america and u nuh have none either so none a unnu cant help unnu self muchless pickney. Ian nuh stop walk and say how u claim u did dey pon birth control and u trick him and get pregnant cause him cant afford what him have already. Ian nuh stop chat u and a bawl how him want room fi come out a the room him a share with u and u friend dem. Girl bye lmao cause u nuh win no damn prize. Him is a liability and u gon mind dat dey pickney by urself like how the rest a dem a doit. Petagaye stop look attention like say u win something cause a when everybody left ian him just atay dey so, him nuh have no choice cause a u alone desperate. Safe deliver and good luck with ur so call prize. Nobody nah look pon u nor ian cause 2 a unnu worthless.

Leave a Reply to Yess Cancel reply