ANEDDA BRING UP MARRIAGE HITS THE ROCKS

Met fling up dah long time big woman yah fi mi all this tiad body gal weh shape like upside down triangle do a come a Jamaica an look man fi married to fi carry guh a NYC wid r and as the man dem reach dem lef the nastiness mi wah know if she nuh think a full time now she stop mine man and move outta r mumma house wid r two pickney dem soon 50 and a share room
Met she come a Jamaica to the boy Inna the pic and all the boy a do a use r cah him have him woman that is the slim girl Inna the pic wid him an him nah lef r plus him have a next gal weh him up wid name sudeen every night him deh r a sleep
About 5 time now she married and non a the man dem nuh stay cah she nah nuh bombo and love Inna people way she fava peppa the blood clath pig
She rent car and a the same car use carry him gal dem Inna, the boy only want r things and fi reach a foreign

7 thoughts on “ANEDDA BRING UP MARRIAGE HITS THE ROCKS

1. No long time big woman is not my man a Melissa sudeen the three baby mother dem weh him have plus the gal dem weh him walk and look everyday

2. No a nuh my man but a nuh yours either dirty bobbet cah Melisa sudeen the three baby mother dem plus every body else weh him a look a fi dem Manny need fi stop mine man and move out a ur mumma house now and try guh get back ur jeep weh dem repo. Fava idiot bout u a mine young boy fi stay wid u and a mek car dealer repo ur jeep dwl

3. Please tell me why ppl take to social media for their confrontations…and when they see each other everybody walk pass each other like nothing happen. Damn idiots. Worst them arguing over someone that can’t benefit non of them.