BRT BADMINE

10 thoughts on “BRT BADMINE

1. Yes ugly we have blue book & wear China clothes but a bet you any money you don’t have no money in the bank or assets that has any value . Most name brand assemble in china that’s how the Chinese get the blue print fe duplicate all name brands . Clothes and boot has no value after it come off the rack or lef store . Tyad a you baddrag your cook goose so just keep Enjoy you freedom .

2. mek bobette move har rass bitch remember yuh court date a come up i hope dem gi u life in prison, dutty thiefing scammer bitch… nobody nah hate pon unno nasty rass cause all unno have is clothes and boot and when u go a jail u gonna have to sell dem fi pay di lawyer pon yuh fren luxurybkflyest website lmaoo.. bitch please.. enjoy unno local travels

3. Bad drag has US passport holder ENVY….oh how she wishes that her only options were not DR and Puerto Rico. If she wasn’t a career criminal she too could travel the globe. Too bad so sad Mrs “Black”.

4. All of them are one big bag of idiots apple, Bob, Kerry Ann, dolly,ven, Opal,jayicon,gq,dougie,dj kid,daffy,and the list goes on wear fake clothes,shoes,bag,jewellery,just like the body parts fake,they all are imported from China so yall need to stop Caz fake print all over unuh and yall mail package say china,apple,bobette,it’s not our fault yall illegal immigrants blame unuh unfortunate parents and the fakes paperwork so unuh come America on foh all thefts but all ah unuh soon get ship back jamaica go starve cah none a unuh bags or shoes can’t sell dem fakeeeee like unuh lifestyle u talking about stop traveling to Dr and Puerto Rico Mexico but that’s all unuh can go Babette Atlantic city anywhere within United States of America unuh cah leave America Canada nuh wah unuh England nah look unuh way unuh so hype but broke and hungry yuh nuh see Kerry Ann a starve and apple affi tek f**k pon fi eat food Opal lick out batty fi own a man and none nuh want har gawn yah and go look a life Inna America without credit yuh nuh have shit and none ah unuh nah nuh credit unuh car rented under somebody name buy under somebody name a wah do dem batter gyal yah

5. Mi kno seh unno no like or hate brad drag but LIFE in prison gone too far, c’mon man. Drag har all you want but LIFE, no mon to far.

Mi nah sey teefin a no bad, but sheesh LIFE… Mi scared a unno

:malu2