ANEKA IN REAL LIFE

25 thoughts on “ANEKA IN REAL LIFE

1. Her customers obviously know what she looks like inna real life, so sender you can stop send in her picture because you cant stop her 20k per customer. Goes to show all that filter and shit is unnecessary inna real life. Man just care bout pum pum at the end of the day.

2. she look better without makeup to me, her face fat and chubby and she look like she have a lil tummy, me no see nth wrong with the girl more than she a hoe who’s trying to blend in nth more, she nuh ugly to how uno a gwan she look normal like any girl on a regular day. Wah gwan fi the lil girl weh name Chynaa pon ig weh a suck milan cat? fi har tea mi wan hear or steppa tea cuz she stay worried about aneka and the gal stale..

1. Simplicity yuh need to see Aneka inna sunlight, no night…her boobs full a stretch marks fi boobs that were done…and cellulite is on her legs that she filters out plus the bleaching sore that all bleachers currently have.

3. She looks good. Make up free…she has a cute smile. The only thing people can seh about her looks is her nose but I think she is a cute girl. I think it’s the excessive makeup and filters mek her look Ghostly and strong faced.

4. Black people love to bring down other black folks for their natural AFROCENTRIC features. A full nose and full lips? That’s what they’re using to define her as “ugly”?!?! That woman looks just fine without photoshop. She even looks more attractive in her natural state. As for her personal life, that’s not my business. But this is a beautiful woman and that’s that.

1. Being*

Don’t even go there wid it todeh wid black skin being dutty cuz nuh time at all from mi deh pon dis mi eva guh deh suh when it comes to natural beauty melanin skin sisters .. yuh av bleach out buss up skin weh stay bad her skin is clean

5. She looks ok. She is just too hype and feel like she better than ppl. That’s mostly why people don’t like her

6. Weh Mamacita deh? Cause it r ongle she could explain this bait and sWITCH weh a gwaan yasso. If mi a link di girl inna di photo and dat ting inna di video turn up pon di meet and greet mi a tek weh miself sed speed. No sah. Di app ting a mash up mi life!!!!

1. Nooo Spoon u went waaay back to be honest it looked nothing like her until i scrolled up again and realise its really her! Gyal Neka mek u bleach out suh now! Christ man noo man im just literally shocked and u were so ratchet looking back then wooy! and now u actn all bougee and shit! Woooy no sah mi affi guh screenshot dah trowback pic yah! No sah! Noooo mi shock BAD! NEEKA IZ DAT REALLY WEELLY YOU? YES MI EXTRA! :maho

1. Mi seh G when mi see some ppl fling up pon di wall, mi love go back pon di old site just fi see back certain things, or confirm certain information! Because dem a act brand new and hav di idiots weh a boost dem mek dem feel like a up deh!

@Met we need fi start do a #ThrowbackThrusday post every week!

7. Her pics and this video are fraudulent. The girl is ugly in real life. She was right beside me in Taboo the other day so I got a good look. The girl looks like a pit bull on Crack. She is a terrible sight to behold. Don’t make these pics and videos fool u.