ANGEL A BEENIE YUH FI CUSS

CAUSE YUH COME OUTA DI MARRIAGE AND NOT EVEN A COLLECT ALIMONY AND YUH A CUSS PEOPLE BOUT WIFI…WHERE IS YOUR SISTER FI PULL YUH OFFA DIS POST?

18 thoughts on “ANGEL A BEENIE YUH FI CUSS

1. lol whether fren or enemy, angel all Jamaica shame fi u, yes u legally married,, but u neva memba dat when he got back his visa to perform in NY beeni say as his wife he was embarrassed she was not there,, when he had no visa she used to go look for her drugs man everyone saw him and her,, since him gone a prison she goes but not as much, sshe tek orders from the man an no come a the park to see her husband… now all of a sudden a one man she got and she a still wife,, ABAYYYYYYYYYYY

2. angel downer davis. u ask the man fi come a u birthday party put him on flyer,, moses never even dress for party.. people beeni a date this girl over 2 yrs,,he is everywhere with her, and ppl the woman cant do nothing good,, dem cuss her baaad bout she nuff she cant dress and all manner of disrespectful things… she tek ppl husband,, now ms thing IS THE HEAD OF P.N.P YOUTH ORGANIZATION she not a dunce, beeni got smaddy with little class,,

3. don’t kno how moses could go roun this without embarrassing her or himself,,,, angel stop it,, a woman took her man off stage from you, that’s disrespectful the woman sitting right there and u a bend over,, not even a long dress,, so the woman just drag her man off the stage, STOP IT MY GIRL,, plus that shithouse bwoy put up him car seat with blood on it saying u blood up him car seat….. all dem disgraceful tings and u want u estranged husband fi wine pon u and mash up him relationship,,,, NOT A BACKSIDE u need to calm da fck down, keep a party why u keep show and u no got no artiste and a try stress moses, and u English, how u hair deara than other people own, sit down in that chair, pretty don done u how u wine stiff, an moses tired a the stiff wine

4. Beenie him nine yu … lef him actions don’t lie….di man a look pon yu wah day like yu a groupie … pack it up now u a nearly fifty .. beenie man try’s Carlene more than how him trust yu
    Memba di man se yu cussi like a Gyal inna a dutty flip flop ???
    Real

5. A don’t know what worse on angel her lack of class or the fact say she nuh have no shame tree. Afta u all bout suh angel u really think the man a idiot fi whine pon u and galang like poppyshow. Respect yourself my dear remember dem see u butt naked a di millionaire private orgy party a Florida a whine n a carry on like ur a prostitute when the youth who was the bodyguard tell him coworker say a u tht in a di vip section a gwaan suh a whine up pon the man dem and a carry on like u come a di party fi sell out u soul. Even the man shame and a nuh him. U really have nothing bout u more than selling u self to the highest bidder. And still looking thirsty and hungry same way suh mi nuh understand a wah wrong wid u.

6. What a way D’Angel love controversy? Oonu remember a few years before STING get stung, she gwaan wid some almshouse ting pon de stage? Me also watch video wid her inna male strip club, and she have de stripper a do some provacative tings to her sexually. Plus har name get call up pon nuff more controversies…… and, me see Beenie man said inna interview say, a she nuh waan give him de divorce. D’Devil, a betta yu get a life! Yu spit in de sky and it fall inna yu face. You are just that, D’Devil!

7. DAngel plzzzzzz go sit yuh 11-11-11 vital statistic self down.Beenie deserve a medal for his reactionmoveeeeeeee yuh nastiness bout “one man yuh got”.

8. Suh dem still married weh him a wait pon fi divorce har….wit class all mi tink it class less fi a date a married man whether estranged or not.why afta so much years dem nu get a divorce? Mi nu rate da move deh Krystal,shi nu different fr a next gal weh a tek a oman husband a d same trash.

9. Angel why you so lie? Once hair is removed from the scalp IT IS DEAD, it won’t “revert” only cheap, steam processed hair does that sis you and your AliExpress hair exit stage left! Go google your facts before u pop shit on the gram

10. Matie cant have class! as a fellow PNP mi shame for you but our party nuh business all married people screwing each other. Krystal leave the married man alone and goh look your own!

11. Den afta dat deh big dutty tinking embarrassment, a hair she really come a talk bout.. dildo go siddung sumweh miss till dis cool off cause a laugh mi ago laugh :ngakak :ngakak :ngakak afta dah sketel yah a try tek back di ppl dem man.. yuh wicked, leave di ppl dem an dem happy life dirty dildo. When yah whore, yuh affi be a smart whore, cyaaah be nuh dunce whore.

12. @anon 12:30 mi neva tek a married man yet estranged or not mi expect betta from kystal shi too educated fi dat n a shi a hype up beenie now n shi n angel deh pon d same level caz dem tek d man nun nu different only difference is dat him married to n av a child wid angel. If him did waan divorce har shi wudda affi gi him d divorce mi nah mek nu man weh legally married to a next gal dig mi out n mi a du wifey duties widout d title hell no. Kystal av too much goin for her to b living dem deh dutty life deh….a ghetto gal wid out education n opportunity live dem type a life caz dem a look a come up inna life. @anon 5:48 mi expect betta its a damn shame how people a try glorify d big duty bangarang if it was anada yu wudda here. Look at d hypocricy to nu.

13. @anon 1:29 pm guess what u may never slept wid a married man yet but guess what u f**k before marriage though SIN, u lie,SIN, etc , no sin nuh greater than none Suh guess what u an Krystal & D’Angel swimming in di same cess pool because none a unuh sins nuh greater than none Suh gwaan an stop come gwaan brand new