ANGIE STONE DISMANKLE HAR DAWTA TEET DEM

ANGIESTONE

Police say Grammy-nominated R&B singer Angie Stone is accused of knocking out several of her daughter’s teeth with a metal stand and has been charged with aggravated assault.

DeKalb County police say the 53-year-old singer was in an argument Monday with her 30-year-old daughter in Lithonia, Georgia.

Police say the singer told officers her daughter, Diamond, punched her in the face and that she used a metal stand to defend herself. Police say the blow knocked out several of Diamond Stone’s front teeth. A family friend broke up the fight.

Diamond Stone told police an argument began after the singer told her to clean up and get her children under control.

A phone call and emails to Angie Stone’s agents weren’t immediately returned. It’s unclear if she has an attorney.

0 thoughts on “ANGIE STONE DISMANKLE HAR DAWTA TEET DEM

1. 30 year old to lean up n get children under control.. she should have know out all her fcuking teeth

2. This is a case of I brought U here – not the other way around – and I can take u out. An u know supm a probably Angie a guh foot da bill deh fi di dental implants enuh,

3. :sorry :sorry :sorry @ oh please a di same thing mi deh ya a sey a should a so so gum left. Dem Pickney ya mek mi correct some Pickney dem too disrespectful to dem parent. A hope di police dem l let out di mother a bet u she na try dat again with the mada wen she looks in di mirror.

4. If you having children u supposed to have your own place. A breed breed and deh a madda yawd, meck di man wah a gib u dem find place put you. Den again there is obviously some deep issues going on wid deze two cause one a punch and one a lick dung wid metal, dis is not a happy home when grown women putting hands on each other. What a world wi living in? Di anger in ppl deze days and dem quickness fi fight and do harm to each other is appalling.

5. I woulda lick out ebry one, and mek she bend dung pick dem up dat way mi can kick har right eena har batty. Bout ah punch Ms. Stone wid har bright self….:travel