ANNETTE A NUH PIG FAULT WHY DI MAN LEF HIM JUS ADD UP PAN TAP A DI TALK UP

Annette di people dem seh di court already warn yuh di last time you and Pig/Mikiesha go that if any wrong move uno a go pick up a criminal charge and yuh a tell people bout yuh a guh fight Pig. Annette, Pig was with you when you was doing your dirt because di two a uno dirty, none never cleaner than the other and how if yuh did want your husband why kill him wid bun? Di whole talk ina Jersey is how yuh fly go Florida and di man who is your husband, carefully pack up him clothes and left the marital home.
Now, you are in Jersey telling people that your husband went to Pig house and go sleep wid har. Pig seh no she didn’t Annette suh yuh haffi jus hold that. What Pig did not tell you is that har fren did give your husband a few s*x and so on but you were too busy doing New York to pay close attention. And again Pig was foul for that too.

People , Annette husband pack up and leave and she go a him work place go mash it up and draw knife offa him and wanted to call the popo on him but she did not get the chance. Telling people Pig/Mikiesha sleep with him not going to mek situation better. Fighting Pig nah go change nothing because uno tek it too far fi people whey have uno one another secrets. Dem seh Pig tell Annette husband how Annette used to seh she gone a work while she gone wid Apple husband +++. Pig as a woman whey dash yuh body all bout roun suh and come back yasso, no matter what Annette did you should have never told her husband because yuh did a endorse it and you were supporting it and in support of it so why as uno friendship end yuh guh to him wid di stories?

If Annette was so bad why as a friend you couldnt have talked to her , just like how she try talk you outa di man whey cause all a dis bangarang? Annette she run yuh dung wid car, and har husband gone now and she a tell people she she nuh done wid yuh but Pig she have a point because uno was whoring together so yuh really shudden carry back Annette name jus because she a caution yuh bout one a di man dem whey yuh a tek. Come on ladies do better!

8 thoughts on “ANNETTE A NUH PIG FAULT WHY DI MAN LEF HIM JUS ADD UP PAN TAP A DI TALK UP

1. Fi a hugly gyal whe get husband, you shoulda cherish him , but no, u did out fi prove sey cocky want u, cuz di man dem certainly didnt, just dem cacky alone want u cuz u kind wid u pums n u money. Now u manless, who gonna wife u now long mouth hugly gyal

1. Men now a days nuh av nutten bout dem. As long as she finances a

bum she will get wifed up again. I will never understand why people

get married when they know within themselves that they aren’t ready

for it. Just stay single, whore down the place and be truthful

about it. Less drama!

2. Dis a mixup eno lol suh weh di man deh… whats his seh in all dis…di ppl dem a di man workplace selfish doe not even a liikle 30 video a di bangarangs whey gwan a di workplace…dem nuh have nuh phone.

3. they say husband have an outside child while with her. so he was cheating too i guess… all the stores i read here when men cheat women stay thru it all but as they get dem own medicine dem run gone.. Relationship like this ppl will get back together… No way a woman just cheating n the man innocent… Now a days majority a men cheat

1. Now a days, women with children are turning into lesbians. I see

this happening more and more. Dem just fed up I guess. The world is

so topsy turvy it nuh funny. Smh

4. A WEH DUTTY STINKING MOUTH ANNETTE AT A GREG SAY SO HIM DUN HER YESTERDAY AT HIM WORK PLACE HIM TALK UP SOME THINGS SAY A THE UGLIESS GAL HIM EVER F**K THE OBEAH FINISH HIM LEAVE U WITH ONLY A BLOW UP BED DUTTY ANNETTE COME TALK NOW KINGSTON 6 AS ARRIVE WHERE IS U DUTTY FREN THEM NOW MECK THEM COME COMMENT AFTER ME NOW SO I CAN LEGGO MI MOUTH MI JUST START ONLY TALK FACTS