APPLE, THE SHADE AND COUPLING UP

COUPLE UP COUPLE UP LOOK AT BLUE ROBETTE FAVOR CURRY INNA BETAPACK CHO…. DI BLEACH AH REACH THE OTHER TWO THO, APPLE YOU WHITE LIKE SNOW GIVE ROBETTE SOME AH YUH CREAM! HAPPLE LOOK LIKE YOU NOT EVEN DI WANT TEK NUH R*SS PITCHA! CURRY LOOK WELL HAPPY AND FRIGHTEN STILL! THE ORANGE HAIR + ORANGE SKIN AH BLIND MI!
apple-Optimized
apples-Optimized

0 thoughts on “APPLE, THE SHADE AND COUPLING UP

1. Happle if u hairline go back 1 more inch, mi sending u a subscription to Hairclub for (wo)men. Rayyy mi fren u fake batty a tretch out u tights dey doe.’. Robbas I can’t did u hair n matching skin colour
    Are those boots dem wearing d latest fasheen?

2. That’s not nice to wish death on no one . Them life style not our cup a tea but no wish death pon ppl . Anyway Apple don’t look please 🙁 look at Robbas knee them a can’t laugh :maho :nerd :thumbup

3. What’s that Claffy drinking, it looks a magnum
    Do men drink that in clubs in the states, hype men won’t touch that here in the UK

1. Very please puss dwl…poor Bobbette happy seh she finally made it with the cool kids..Metty, coo di 2nd pic :hammer :hammer

4. I thought the same thing as well. The shade (Turn back way) is so real Rotten apple.
    Watch Bobby brown looking like a kid in the candy store. The things individuals do just to fit in with the in crowd. Bobby you look out of place honestly. I’m not a fan of Happle but you trying to be her dumb ass so bad!! Get your own personality girl #ByeFelicia

5. Apple is sour because she can no longer take photos with the front of her body facing the camera due to the lumps in her gut. Ghost same lumps that got her hugging the shit out of that shoe bag. Suh side ways to har ting now.

6. cho bloodclaaaaat watch wapple face. bout him have him han round da one de shoulda kmft. shapple look bex nuh raaaas. mi ges him si har face caaas him move it faaaas an puy it pon a fake batty. nuh chus har yah aplle, shi look shady. bwuoy dem ppl yah life bitta bad. yuh si how da one drh pon de lef fava devils spawn lol. wata a ugly fuka dat sah. haat black like de tam weh him have aaan

7. Where is Apple clothes. I thought she was a hot Girl???? Like y she have on nothing?? It is winter now Apples. you need clothes you nuh fraid fi ketch cold inna yuh front. You forgot a whole outfit am your man is standing there with the stupid grin
    The bleach look horrible on both you. Corny as f**k

8. That curry hair is worn mainly by women in downtown Kingston. I was in maxfield January n dem seh a it a wear. I think d color is #40. So for some hot girls she is. A clear dung a town dem go hair jock. N i bet dem a go seh a dem a set trend. Kmt bye u girl bye!!!

9. It dont mek sense a wear expensive shoes n it tough n uncomfortable. Yes they are very tough. Louboutin, Giuseppe, mui mui. Tough like old concert. But tru dem affi inna it fi showoff. Smh ridiculous inna dem boring ass parties. When u see these ppl inna real life u affi wonda to rahtid.Neva si come si. No real assets to dem name or so called fame. If a nuh met nobody nuh know unuh. So unuh fi start pay har now.

10. Apple really look mad cause she nuh have no clothes an robbas well dress up.. Apple you don’t like when others have more then you an it shows poor ting get a life a house or something

11. So true if I hadn’t heard about this post while in Florida I would have never heard about these people! Or this sight! People that really have $$$ dnt flaunt brands! Facts

12. No Anonymous…..is really “sight”…… Dwllllll. She mean dat picture is a horrible “sight”…..Bumbo. Dwlll Ha ha ha ha…..Nuh speak she a try speak…..bout “I would have never heard about these people or this “sight”…. Kmt. Raas man. Run Shaniiiiii runnn.

13. Yep… I really LOL when I read your cool kids comment. It’s fitting for the situation. Mi actually like di sang! Weh yuh seh? She ah sing…
    “I wish that I could be like the cool kids,
    ‘Cause all the cool kids, they seem to fit in.
    I wish that I could be like the cool kids, like the cool kids.”
    Apple shouldn’t gawn suh doh I mean she was once… NOT one of the cool kids!

14. Yep, dat is DEFINITELY shade! If ah mee like she… I would take no more pics wid happle… I just can’t with these peeple

15. First off all mamacita! U sound stupid! That was a type o! If you had any intelligence , you would not write like that, and and I don’t have to try to speak! Properly , it cums natural! English is my first language ! Goodbye

1. Lawd di TYPE O dem a beat wi bad Dwl….please nuh suh! Medic!
      Mamacita please don’t answer this retard tonight….please and thanks

16. Dem need fi start nyam di make up wha dem a use and start working on inward appearance first because dem look like WAX DOLLY WITHOUT THE SHEEN*

17. Bwoy Robbas nah duh no justice to dah boot deh weh she have on, a nuh she a wear d boot a d boot a wear she??? It look like a 1 likkle yard slippas she drag on, she nah rock it atall more like it a rock har. Dah orange (yes orange not apple cauz, when dem dung bleach out d likkle melanin out a dem kin, dem goodly tun orange if yuh nuh mind sharp purple)deh nuh see seh d whole a fi har baxide out a door????

18. Ya’ll sound like some upset Mate …… too much Now leave the ppl them jay leave a gal / wife Whatever to be with her daffy did the same… Met it time to leave wapple alone jay naw leave her daffy naw leave robette so what now

19. So u mean to tell me that daffy did cold.Daffy why u dont take of that trench coat cuz me know u could a never so cold and yes happle shade thiefing robbas she deserve it she too nuff

Leave a Reply to Met Cancel reply