ATLANTA’S DANCEHALL FINEST PART 2 =_=

0 thoughts on “ATLANTA’S DANCEHALL FINEST PART 2 =_=

1. a tink a gone too bloodclaat far nung a wah dung south,a real clothes dem yah ar a riff raff dem cum man wats gwaan’n rite ere suh..yes yasso :nerd

2. Ms Met yuh know yuh nuh easy doah? Whey you mean by Atlanta’s Finest part 2?? If dem a di finest I cannot imagine di worst. Good Afternoon Ms Met wid yuh bad self :peluk

3. all home gurl inna de orange …yuh knw mi nah guh laff frm mi a blog yah till nung i av neva seen wan atlanta smaddy mek de wall weh stay gud nd is de city dese teh teh live why dem nah buy gud clothes?!?!?

1. Well since Metty doesn’t know, can someone try to explain to me what that is in pic # 6?….. Simplicity, Servyy, Chuetty, Willie……anybody????????????????????????? :matabelo :matabelo :matabelo :matabelo :matabelo

4. Did I miss the memo? When since did finga waves come back in style? Birl in pic #3 and 4… Ma’am when did finga waves make a comeback? And why do you have on your child’s costume jewelry?

5. Whoring winnie inna de first pic hahahahahhahaahhahahahahahhahahaha …… she need several seats …she look AWFUL eeeeh…..dis ole granny

1. Winnie might ole and cyaah dress too propa, but one ting…Winnie ah di BADDEST bubbla deh bout!!!!! When Winnie start to bubble ah whine..watch out now!! Winnie nice pan di dancing floor :rate

6. ME SIDDUNG A EAT ME LUNCH WHEN ME LOOK , NUH WALL ST BEVERLY ME SEE. ME THINK WHEN SHE MOVE FROM NY GONE A ATL FI RETIRE. BEVERLY AT SIXTY NUFF NUFF IS TIME FI PUDDUNG DANCE HALL AND TEK UP BIBLE. COS AS FAR AS YOU CONCERNED IS NEARER MY GOD TO THEE TIME.

1. LOL Sweet!! Bev is the dancehall Godmother. When she tekeeh dance floor… Puppa lick shot!!!! Bow now bow!!!!!!!!!!!!! Yuh tink she easy?! She cool man, lowe ar mek she dance ar way to Heaven’s pearly gates, sweet lady… Loveeh mixup, but sweet all the same :kiss

7. i think the girl i pic #2 actually looks great. it makes me wonder if she sent it in though since everyone else looks a mess

8. These women look so terrible. There are much better women in the ATL scene then them. I guess sender ah pick and choose and put the NON-Dressing OLD HAGS UP…

The last picture is this old as woman name GLAMA ah so she call herself but i don’t know what is “GLAMA” about her…DWL….. She move from MD to ATL and still naw mek it.. She favor one circus clown in her Leopard dress and with that blonde wig on, plus her nose large like Hippo to rass. LMFAO

1. Naaaaahhhh, clown is not what I was thinking..she more fava bulldog cross bred wid ah king bullfrog…just messy as hell!! :hoax2 Ruff ruff ribbett ribbet

9. no man..me liva a atlanta and honestly the yankee dem put dem self better than some WE JAMAICAN PPL I MUST SAY….BUT NO MAN THIS A EMBRASSMENT NO MAN WE NUH STAY BAD AT ALL R UNNO JUS FIND THE WORSE SET A PPL FI PUT…LMAO IT LOOK BAD FI WE JAMAICANS WEH LIVE A ATLANTA MAN,

10. But Metty it’s not even just the clothes…..they all need the gut buster or Ab reducer except for the lady with the black perforated lined outfit….in her case she should have not worn the boots and get a different hair style.

11. OH PLEASE THIS MAY BE THE OLD STAY BAD FEMALES OF ATL BUT THE YOUNG AND WAN BE YOUNG ONES ALSO STAY BAD TRUST ME….NOT ONE ATL GAL STAY GOOD LOOK PON DOVEY FOR EXAMPLE NOT TO MENTION THE ONE NAME TOYA WEH SEAR SHE HOT AND FAVOR VOMIT…MY GOSH UNNO GOOD

12. Help, a when summary seh Glamma who used to live a MD. Me go fads and look again. I never recognize her, she get fAt.

13. Help, a when summary seh Glamma who used to live a MD. Me go fads and look again. I never recognize her, she get fAt.

14. dis a f*keries….cause smaddy go chue di pics dem and put up di worst dem coulda find….cause mi a look an di 3 gyal inna di background do not look like dem a mampie……hate and bad mind worse dan AIDS to raas……cause at least wid AIDS dem have medicine fi it…..dwrcl

15. De three musketeers…winking, blinking and nod..If you love the titties, let them go free, make those big dawgs breath.

1. N that gal musrich just come from prison she need fe go tan wiwid r pickney them she look like drag monkey wid r false batty lard me rass atl worse hard back old bark bumboclat

16. Jeezaassss a which zoo let these people out???? From mi bawn or maybe this was The Ugly Dance to close out the year in Atlanta lol

17. Wall Street need to sit her old mixup ass down , she need fi siddung . All of dem pop dung but walk street shouldn’t even deh pon dis she ah smaddy granny

Leave a Reply to It is are here Cancel reply