BABBZY GIVE IT TO DI WHITE WOMAN WAP WAP

AFTERALL……………AND MI NUH UNDERSTAND HOW REAL JAMAICANS SUPPORT WHA SHE SEH ..FI DI SIMPLE FACT THAT SHE IS NOT A JAMAICAN AND A COME STYLE WE ………..AS BABBZY SEH WHEY SHE A DO A JAMAICA FI DI PAST 19 YEARS? JAMAICA NEVA SEND CALL HAR SUH IS MUS A MAN SHE A MOVE TO DOWN DEH FI INA CIRCLE A BEGGING..AND FI GO BRIGHT ENOUGH FI SEH 90% A JAMAICANS BEG………LADY WHEY YUH KNOW WE FROM FI KNOW NUTTIN BOUT WI?? MI A GO ASK AGEN……..WHEY SHE A DO A JAMAICA FI DI PAST 19 YEARS……….SHE DOE HAVE FAMILY DERE SO WHEY SHE A RUN COME INSERT HER INSIPID SELF INA WI CULTURE FAH? WHEN NO DECENT WHITE MAN DOE WANT DEM…….DI NEXT BEST THING IS A BLACK MAN………WHEN DI BLACK MAN INA DEM COUNTRY DOE WANT DEM………IS A POOR COUNTRY BLACK MAN DEM GO LAN DEM CROSSES SELF PAN..SHE NUH HAFFI GO JAMAICA, IT IS A CHOICE AND SHE NEED TO MAKE THE CHOICE NOT TO GO IF SHE FEELS SO PASSIONATE ABOUT THEM BEGGING HER………….N AS DI BARREL MAN SAY ….DI WORSE TING YUH CAN DO TO A JAMAICAN IS GIVE DEM SOMETHING N TALK BOUT IT..SHE GIVE DEM AND STILL COMPLAIN..WHY GIVE???
BABBZY MEK DI VIDEO AND A DID WANT BABBZY SHELL HAR DUNG WORSEEEEEEEEE AH DID WANT BABBZY GET RIGHT UP UNDER HAR FACE WHEY SHE USE FRAME DI VIDEO SO NOT EVEN A RAY A LIGHT CUDDA COME THROUGH….SHE BIG AND BOLD GO CUSS BABBZY BOUT WHAT AND WHAT SHE CAN DO…DEN SHE FIND THE BARREL MAN BOUT SHE CAN MAKE HIS LIFE A LIVING HELL…PEOPLE!!!!!!! UNNO FI STOP SUPPORT CERTAIN THINGS…IM SURE IF SHE WENT AS A TOURIST SHE WOULD NEVER HAVE ANYONE BEGGING HER..SUH WHY SHE A INJECT HERSELF INTO UNFORTUNATE CIRCLES ……….FI 19 YEARS AND HAVE DI EFFRONTERY TO OPEN HER MOUTH?? MI KNOW BARREL MAN DID WAA DEAL WID DI CASE WORSEEEEEE BUT HIM CHILL..SUH SEE ME ADD MY PIECE YAH..SHE TOO BRIGHT…HEY WOMAN WE NEVER SEND CALL YUH..LEAVE WE ALONE AND DOE EVAAAAAA DO DAT AGEN!

0 thoughts on “BABBZY GIVE IT TO DI WHITE WOMAN WAP WAP

1. afta mi go watch babbzy talk di tings mi see di link fi di white woman… but she nuh easyyy met hear har bout ‘mi cya tek it’ so bitch why u go a jamaica fi 18 yrs a mus di cock sweet u fi chu why u keep returning to d island. mi nah go no where weh mi nuh feel comfortable so mi waan no is wah draw she to ja fi 18 yrs all get ja tattoo pan har skin an feel d need to say we beg too much..

1. mi sehhhhhhhhhhhhhhhh it bun mi fi har it bun mi it bun mi..she dont need to go to jamaica then if she cannot tek it …but u cyah waa give and then style who u a give…………and a go class a whole nation..dis rejected concubine

2. an afta 18 19 yrs mi wudda think u used to di begging….I hope dem catch har dung deh again and strip off di wul a har clothes mek dem gi har a reason fi mek video seh wi beg.

3. most of the old tegareg ole white woman weh guh and end up living in weh nice Jamaica come from England. MOST were in the selling thing there, and true dem deh one deh bold, dem gravitate to yard men. When they arrive in Jamaica, a man might have looked at her thinking that dem decent and try wife dem up, not knowing that them dun used up and refused already in the UK. A man in Beverley Hills ded have one, and who she nuh sleep with nuh bawn yet. The crazy thing was, him tink she and her daughters were prized possession, and neva know that she deh a road a talk that it was ALL ABOUT THE MONEY THAT HE WAS SHOWERING HER WITH.

1. Maybe that white lady did have good upkeeping :nerd
      A run go jamaica go try done wi sun and a try style wi..people like dis block blessings u cant give someone something then curse them

4. Dem fat Canadian b!tches (yead am talking bout dem because a se dem on dem blog) go to jamaica an suc.k dem boys dyck , den go on “jamaica my way” an complain about dem begin money fi buy phone card to dem. If u make it u point of duty to go jamaica go f..uck di unemployed man dem wey u expect dem fi get money fi buy card fi call u? When you look pan di bway dem me would neva lay down with dem.so all dem trips that she went on, a fu..ck she go down dere for.

1. yes di bwaay dem haffi get dem pay mi nuh know a whey she feel like…dem a tek up whey farrin refuse and all garbage man get dem pay

5. This funny as shit and tru but mi still agree wit d white women. Ppl back home (any island) to beggy beggy and unappreciative. And don’t take caution and keep in mind of what they’re asking for . A bitch call me for ssome Brazilian hair mi did vex ta rass

6. Pbeople jus member seh big mout babzzy nuh heven like Jamaican, ah clicks and views she a look. Bajans tink Jamaican dem ah di werse beggers ever. Real tawk inna de hevening.

Leave a Reply to keepitsoreal Cancel reply