smaddy husband weh a f**k dung the place without condom, but… she looks decent not the regular yegga yagga everyone want cash, poor wife haffi tek dat an no say nutten, hey a hubby I knew way back came to Toronto to see mi yea him eat… and a complain that him no eat wife cause of odour me tell him str8888 its u who cause that fe real, sleep roun an even yeast which is common untreated can smell offensive, me say u have to use sinting me a run dis hole end a tory
No sah u dry yiye sah
She can get IT,woulda drop a Breeding pon har too!
No Yardie, it might sound bad, but a nuh every woman ment fi carry pickney come inna di world!
:hammer she look like she can rehabilitate before drancrow ethics pollute her, YardieT
Senda yu vex cause de man dem nah look fi explode inna yu?! If she did nhame de belly you would rejoice same way.
Senda di minutes we find out… A you fuss a know.
Which big belly man
smaddy husband weh a f**k dung the place without condom, but… she looks decent not the regular yegga yagga everyone want cash, poor wife haffi tek dat an no say nutten, hey a hubby I knew way back came to Toronto to see mi yea him eat… and a complain that him no eat wife cause of odour me tell him str8888 its u who cause that fe real, sleep roun an even yeast which is common untreated can smell offensive, me say u have to use sinting me a run dis hole end a tory
sender a no animal baby she a carry so it must b fi a man wat now,look like di man a give her more money an attention dan so now u bitta
sender send in herself to announce her belly to all the other concubines.