20140106_093857-Optimized

20140106_094104-Optimized

20140106_094125-Optimized

YUH KNOW UNNO REALLY REAALLYYYYYYYYYYY BAD OOOOOOOOO…MI GET DEM PICTURE YERE WID TRACEY AND A WONDER WHY DI PEOPLE DEM SEND IT IN…NO MAN UNNO BAD SO MI A GWAAN CHOO AND LOOK AND SEE SEH A REALLY TRACEY SLEEVE UNO ZOOM IN PAN LMAOO…NO OOO..UNNO VELLY BAD :hammer

0 thoughts on “BAD PPL

1. Thanks @NuhCare……..this is one of the few pictures I like of the Champion, her face looks softened, Make up is not over done or Drag Queenesque. Hmmmn, my focus might have been to much on her face.

1. Champion ah bet yu say yu tink yu did ah HAWT number dat night. Memba nutten nuh miss de paparazzi yeye dem, dem have eagle eye oh

2. Met me wah know if this dress was locked away before di Banglements or if har bff gi har dat? Either way it dry rotten cause buzza hole no deh ina dem area deh.. Zulikeha you and u sis need fi stay home cause Unuh diop wayyyyyy off. Zully what was the theme behind your Attire? You look like Alladin from disney worl ina dat mama. do betta especially when you a teckk ppl man and bad behind it.Notice how did Jagua did a smile because she looked flawless while laughing at yall at the same dam time. : :hoax2 :hoax2 :ngakak

3. Tracey deh pan parole she obviously nuh find no work yet. so she tek it how she get it. still pretty though. lol

4. Careful girls…..doe dis Mr Harde lady todeh. Yu know him mad head rail up when unnuh mess with the Champion. Dick, yu lady’s closet need updating.

5. This was Philly not NY Tracy, Zully AND Keisha did flop. Keisha dress was an IG special 3 sizes two small. Zully no no no Tracy looked best but cheappppp

6. Everyday of the week you waste bitches get up talking about people bitch yuh just mad cause Zully tek yuh man nasty gal go suck yuh madda you an big pussy met

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply