BAG WHITE AND CHINCHILLA OOMAN OOOOOOOOOO

MI SEH DIS A HISTRIE …CHINCHILLA TEK WHEY BAGWHITE BABY MADDA AND BAG WHITE CALL CHINCHILLA BABY MADDA AND LIST OUT EVERY GYAL HIM SEE HIM WIF………..ROUN YAH NUH GOOD AGENNNNNNNNNNNNN

95 thoughts on “BAG WHITE AND CHINCHILLA OOMAN OOOOOOOOOO

1. Yuh hear how dat mawma man him mouth sound like when pus-c full a cum juice,real news carrier…. yuh mussi av yeye pon de man ooman mek yuh mouth a dash suh

1. But simply bagwhite fck back chinchilla woman is fck fi Fck and on top of it call us Marshall pan chinchilla tru chilla put Tasha inna apartment a LA ! But is chin chilla baby mother give bag white all the man information to inform on him smfh two bitter Betty dwl .. this saga is like love n hip hop dwl I love it

2. Dwlll. Ms Met yuh is the besttttttt. All now mi cyaan stop laugh ova di white shopping bag. Dwllll. Mi don’t even listen yet.

3. Did somebody say BagWhite fukk back Chinchilla baby mom???? Which one??? The one on the recording? If so….when did he sleep with her because I can’t believe after all of that she go sleep with Bagwhite with young belly. So someone please come clear that part up. Please. Thanks.

4. BAGWHITE IS A BITCH. REAL MAAWMA MAN. Siddung pon phone a chat another man pussyole thing dat. U gyal f**k left u move on and stop bawl and mad over the gyal

1. Bag White ah Big P***y long time, si how him carry news pon di man….same way him chat when di big neck man dem show him dem badge…BagWhite ah Informa Dat….Police Peggy dat….an any man we roll wide him.

5. Him call out di ppl dem name like him a gi gwhey award a cermony ehhhh.No hesitation bagwhite yuh panty plastic shudda tightened round yuh throat.

6. Mi bloodclaaaaaaaaaahttttttt :ngakak :ngakak :ngakak

Stinky mouth Tasha yuh level UP baby girl :ngakak :ngakak

Bag White been straight puxxy from long time this is nothing new to him.

HELLHAY NUH GOOD AGEN :hammer

7. She been dash weh the belly. And that’s chin chilla wife she same one. Word on the street is that she f**k back bag white .

1. So the son that she mentioned that she’s carrying in the conversation…..she dash it weh???? But if the belly old enough to reveal gender …. then how she dash weh dat??? Say it ain’t so.

2. but for her to know is a son is a old ass belly she have,weh yuh mean by dash weh yuh mean one b4 it or wah no man dis c-rus

8. ETERNAL FADA BLESS OUR LAND. FROM WHICH THESE PPL COME FROM LOL DWLL NOOOOO MAN MET, MET. A DIS U CALL MIXUPPPPPPP PUSSY AND COCKY BINGO NUMBER JUS A PASS ROUND SO FI 1,000 A DEM MAN YA HOTTTT, OF THIS AND THAT STDS) IS MONDAY MIND STROKE, BAG WHITE HURTING BAAAD HIM BABYMAMMA OF 9YRS, AND IF A EGG PONY ALWAYS IN THE RED, BREADY BREADY NAME STILL A FEATURE SMH, THE MIXUP FREEZE MY PHONE DWLLLLL, SCRATCH HAD A SONG U LUCKY U HAVE RICE AND PEAS A YAAD, ALL A WE OR MOST HAD RICE AND PEAS YESTERDAY AREN’T WE LUCKY

9. These bitches that go with street dude dont think long term!! I see a single mom & stds in yall future!get a regular dude and build from the ground it will be worth it the end.

10. A same so when police cone him a go talk so all who a theif hustle and scam with him prepare lol from me born him all a repeat pony name. Where is the twin in queens lol

1. Mi seh is that part sweet mi d most Dwl… Him just a call pony name suh .. Trashine suppose to have acid reflux whole bloodclaat day cuz if it come from bag white mouth which is the horses mouth cuz him n pony kotch so dem know each other business … Bag white seh dat mean me haffi go check miself boy bye u was fckin qq and Tiffany Barbie u don’t care bout no STDS lol u a germs … Tash u should’ve left him but not for chinchilla this is just plain nasty cuz is bag white talk it out him own mouth seh he fck chinchilla girl and I wanna know how she breeding n fck bagwhite n dash weh d belly but claim she having a son .. Dat nuh add up!!!!

Can u imagine the amount of STDS these ppl catch monthly yuck

11. I listen this bout 5 time from I walk out of my mother womb I never see this yet. The stush white shopping bag nuh fit him met him is definitely a white scandal bag. I don’t know him but I want fight him and him bitter co star lol bag a white Mek mi spread out. When him start list out the man deeds.

12. GM MET & GOOD PEEPS…BUT MET WHO SEND IN THIS THE MAN OR THE OMAN OR A SOME1 ELSE CAUSE DEM MAN YEAH A MOVE LIKE A DEM NAME KARTEL A HOW DAH BREDDA YEAH A SING SOH RASTA U CAH BE A G N A CALL SO MUCH NAME ESPECIALLY WHEN U USELF NEVA FAITHFUL…HOW MUCH MAN GAL BAG WHITE LOOK N F KMT MI HATE DAT YOW U DONT TELL A NEXT MAN OMAN WEH A MAN A DO A STREET WHEN U USELF A DO CAUSE IT HIT CLOSE TO HOME….EVRY1 WANNA RAID D BARN NO BADY WAH PLANT D CORN A LIFE CHO….

1. But Bag White get dash weh already, the world know dat, yuh deh yah now do yuh thing and easyall dis hype nuh necessary.This how 90% of them are, use dem mouth too much! They sleep with a woman and have to tell everybody. Dem si a man with a woman den every man start look di woman. Them seh dem ah so called street man dem, ah P*******e. Di whole ah dem bruck nuh f**k Ah pure hype, ah hand to mouth fi 98% ah dem. I si mam ah buy champagne an a bargin and haggle with the promoter about the price an seh dem a name brand man, fi two or three bottles of champagne please, he doesn’t need to be drinking champagne.
      Ah man go out an buy a little bottle of Hennessy fi himself, him Caan even drink half of it, but dats weh him feel fi drink dem seh di man bruck, dem love watch man pocket too much. Nuff ah dem wi f**k man and carry news. Dem nowadays street man nuh militant at all p***y dem.

13. A WA DO BAG WHITE, HIM LEF HER TO TIME AND TO GOD ITS THE GAME THAT ALL A U PLAY, NOTICE THE DOC SAY BACTERIA INFECTION, THIS WOMAN FROM WASHINGTON LOL LOL AND EVERYBODY A TEK GOD OFF THE CROSS LOL, THE WHITE BAG OOOOO, LADY SAY SHE A GO F…. UP ONE FCKIN PHONE CALL ….MISS U GOIN LOSE U LIFESYTLE OF TRUCK LOADS, U NO EDUCATED MORE THAN NOBODY ELSE BUN IS INTERNATIONAL

14. Met

Historyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Thisssssssssssss

No sahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Historrryyyyyyyyyyy grungggggggggggggggggggggg

15. Met I hope when him go get him check up them give a pill for bitterness and one fi blood pressure bcuz him sound salty bad. But all that’s going on I can’t get over them name yah bag of white and chinchilla is what could cause them two personality yah fi take on them name yah doe Jesus. And I just want to kno if pony in a stable or him more free range

1. This comment have me a deaddddddd, I was wondering about the names, like why would someone name bag white and chinchilla is beyond me :ngakak Him need to change him name though to Baggy cause Jah know this recording nuh normal, him Baby mother have him weak and confuse. These druggist and dancehall men are so arrogant and the females they have in their lives no betta.

16. That girl sound like she ready fi call the alphabet boys and all who never know most Jamaican men are mix up. Worse when them a look yuh or them find out sey them women a cheat them mouth run like buss pipe. It’s funny how they always wanna give bun but cannot take it for whatever!!!!

17. Fi ah clans man bogg white mi loooooze offah you.. But mi nuh serprize. If all who innah this comment room wish fi talkchute ah nuff nuff nuff man a yard and abroad here and everywhere chat like dem have diarrhea innah dem mouth.. But now be careful nuff ago start tape unnuh convo when unnah and slaughter people and lick off dem head clean clean. JUDGEMENT. Guard your mouth. Life and death ting

18. BAG WHITE U A DI BIGGEST BATTYHOLE A DI CENTURY!!! LOOK THE WOMAN UNDER STYLE IF U WANT BUT U NEVER NEED FI CALL UP PONY AND CHINCHILLA NAME!!! ANY MAN WEH DO BUSINESS WID U SHOULD USE SLEEP MARK DEATH!!!!

BAGWHITE A INFORMA

19. Is the same way no matter how ppl love Kobe Bryant n his basketball skills,mi just nuh rate him as a person.Kobe went n inform pon shaq to his wife cookie n mek she divorced the yute.the whole frigging time Kobe was cheating on his own wife!!This is wassup NOW so baggie off white,u n Kobe are bitchass nigga$!

20. I have literally seen it all heard it all !! Man is not man any more …. and chilly chin whatever your baby father a dog shit but you a shit cause is still your children father and you should not f**k bag white har chat you man you should of divorce the man and hold you heads high read couple psalms pray ask god fi guidance and protectecion give the situation to him and bow out like a lady instead you handle yourself like a bitch !! And you bag white me seh I is fraid of you …… where pony get money fi get so much gal ? Fi a broke man !!! Bag white hurt that baby mother of 9 years hurt you so bad but it look like a gal she was with for 9 years why she stray

21. GROWN MAN?? THAT TEK A NEW MEANING, GROWN PON AGE PAPER BUT OBVIOUSLY THE MINDSET IS OPPOSITE, GROWN MAN A CARRY NEWS IT ALSO GROW WITH THEM TILL DEM DEAD, FROM WE GREW UP IN JAMAICA MAMA MAN A SOME BIG TUFF BACK MAN, U HAVE ONE FROM TOWN LIVE A CANADA NAME MADDA WASHPAN HE WAS ALSO CHI CHI ALIGNED SO HIM TAN, PUT HIM IN U HOUSE AND U BIZ GONE ALL BOUT

22. baggy white mussi turn NeYo and start sing,”what i did was wack, but you don’t get ur man back like that, so mi a go call him woman, a like big ass negro mi a go chat and chat and chat.” a wonder if a she gi baggy the info and baggs inform pon chinchilla? hell hath no fury like a woman scorned, but in this case a two women, baggy and the bby mumma. A yah so noice.

23. Cinchilla baby mother is a bitch. how you can have a baby with a man and call the F E D S pon him she no think later the pickney a go fine out say she lock up ar fada. man and woman bruck up every day so she nufi think she special. and word on the street say she do the same to her son fada and the man she did dehwid she set him up mek them kill him. Bag white and Rena set up and lock up he man but ges wa A them still A WIN…them get way from Batty white and Cruella de vil the man did tired of ar a threaten him with police because she know him situation

24. Bag White you look really stupid, nothing could come from you… Your action speaks volume for your character… You mad at this man so much that he is now with your ex woman and the key word is ex and you wish to spread his business and other people business because your likkle feelings h hurt you bad… That man wife/baby madda shouldn’t even sit and entertain the thought of you speaking bout him regardless what he did or done or is doing… If she is so educated at she claims then she should of stopped that fool in mid sentence and she no wah mi don’t care wat him a do, simple mi a live my life and tek care of me kids dem and dead out the argument! But no Baw White sorrow and want the baby madda to align with him… Bag White associates needs to leave him alone and do business on your own and or with others because Bag White real dangerous with him mouth straight up…. He worser than woman with the gossip, him look like him love carry noise…

25. Dirty Rena acting like she’s somebody!!! This is too funny mi Caan understand why Bag White a chat suh no sah!! This is hilarious dwflllllll! F**k out RenA real dog shit Rena a really act suh ova bun and f**k pon Chinchilla all di time! Rena all you bloodclawt wicked Fi call Feds pon Chinchilla!!!

26. Chinchilla babymother you say you have an education to what degree! You sound very uneducated. You degrade and implicate yourself. You call bag white instead of knowing the facts and move on. When did the f***g occur?? was it b4 or after the abortion?

27. (RENA) CHINCHILLA baby mother! remember that chinchilla was KIM man and kim was your friend and you tek him from KIM she a ack like she is all that she use to sleep with JAHCURE BABY G MIKEY MENTION and the list gose on. RENA a duty gal a when she sleep wid Batty WHITE? AND SHE SAY SHE did pregnant MET RENA A GAL MI KNOW FROM WASHINGTON WHEN SHE USE TO PICK UP THE LOAD THEM FI NUF MAN WHY SHE NEVA CALL THE FEDS PON R SELF

28. ________________________________________________. howdy mettie a weh u get da scandal yah it sweet bad. Me haffi play it 3 time the way me a laugh. White bag need some tissue paper in deh n some pressure pill cause him a mad

29. Nuh wands doctor tell Rena shi have bacteria in har hole if shi Tek all wench man Like Mikey Mention all doodoo in har hole

30. Picture of chinchilla I want to see. Buoy man give the most bun but when a woman give it back dem waa kill u, blood only run through unuh

31. Everybody gal batty man pony f**k him show him Fren them everything and talk ,video pony cit dun watch wid him Fren them, bunch a mamma man. Pony why you showing the girl picture them to your Fren bitch asses poor Velvet upscale lol pony really trash shi. Love too much hype man

32. LAAD DEM SCANDAL RENA TEK KYM MAN AND A GWAN LIKE SHE A GOODIE 2 SHOES, BITTER ALL HER SINS OUT PON YAH A SHE GI HIM PAPERS, OR HIM NO GOT NONE MAN LOVE GAL WEH CAN HUSTLE AND DEM NAW GET NO BETTER TREATMENT AFTA DEM RUN RISK, GOOD FI SHE AN 4,000 APT AND SHE NO KNO Y BAGWHITE GIRL A FLIP OVA 20G, FOR SHE HOLD MORE THAN DAT, BAG WHITE COULDNT GIVE HER, LOOORD HELP DEM ALLL CHILLA REALLY GONE A JAIL, SHE SUPPOSE TO A LOOK OVA HER SHOULDER

33. This sad bad. Is this white girl Rena plz send pic plz or IG name cuz if so mi have a story to tell bout her and her nastiness. STD have nuthin pon Rena. Bag white fi scorn and bun up. Him do di gal bad long time now she get man him bitter Betty. Bag white f**k Rena and she really lie bout pregnancy to get Chinchilla back or sorry fi her. Bag white back with Tash now so unno can dun the argrument cuz him get back fi him wooman. Pony name all a call pon nuff gal cuz him look all him friend wooman fi use to take care of him. WORTHLESS BWOY

34. Bag White mi hope yuh foot dem run faster dan yuh tongue when yuh ah guh check yuh self :ngakak :ngakak Yuh tongue nuh nawmal fi smady weh have cocky unda yuh. Bag White yuh need fi bend dung in front ah mirror fi check if it still deh bout :ngakak
    Bag White yuh bag nuh white again :ngakak

35. BAGWHITE A BIGBATTY MAN. PUSSY GO commit suicide go KILL your f**g self ..you serve no purpose being alive.you can’t be snitching Out a man because him takeaway your Bitch..on some real shit you is a f**g RAT.

36. Batty white f**k Rena and duck Rena mi hope him use a condom. R file nasty she F**k like duck and ack like she smart she no see Batty white sell r out

37. Cum on now Pinky get f**k when Bready alive him nah even wah to f**k her funky pums. Bag White a big disgrace and him a still walk around like nuthin nah HAPPEN. Rena dumb for sell out ha BABYFATHER. Cuz dirty white nah mind you. Pony file long but mi duh have nuff time to air it.

38. Rena so damn dumb, she incriminated herself. Bag White day soon cum. God don’t like ugly. Don’t think you get away you do the same dirt as everyone else. Rena day soon cum too, she nah get nuff. Karma is no joke. You all soon suffer for the bs and then look back n see it was not worth the drama. Everyone fi sell out each other. Be so cold Chinchilla get out. Don’t think the FEDS don’t know what’s going on you put things up on JMG and think the people dem don’t see anything. The children end up hurt at the end.

39. No sah…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak When me listen dis judgement wid Bag White and Chinchilla babymadda, me stress out and out fi lie down pon the grung like one coolie man ina “To Catch A Predator” weh stress out til him affi take the floor…man :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak How dis leak??????????

40. met u resurrect da tory dah bwoy pony tights and fur liberace lookin pony jankro goone wid he shame bag, him carry man eena woman bed, di gal hear an put him and him garbage bag out him got noo shame, imagine u gone a night wuk and men eena u bed pon u 100 count silk a grind.

Leave a Reply to Tweety24 Cancel reply