BAH BAH BAD SHELLYANN

SUH SHELLY LEFT DEVIN NOW AND TEK UP A LIKKLE INDIAN? WHAT A WOMAN FI CHANGE MAN AND PUT DEM UP PAN INSTAGRAM MY LORD??? SHELLY DI MAN WHEY YUH DID HAVE A PRISON NUH COME OUT YET ?? A MUS HIM YUH A WAIT PAN MEK YUH A DO DEM WHOLE HEAP A PASS THROUGH YAH

7 thoughts on “BAH BAH BAD SHELLYANN

1. Shelly has a lot of issues you know sender. Mek she get her little joy where she can. Dem type of stress there can make anyone depressed if they don’t have an outlet.

2. Ano di one dis wah did a hug up pan tommylee all inappropriately some time back???? Mi brain sketchy but when mi memba tings mi memba it.

3. She can’t tame sender. I wouldn’t be surprised if she have more man out deh n have this one as poppyshow. Nah lie fi a long time big woman she really a do road and living her best life.

4. No mon, unuh really a rub out the woman fe a use her own pucci…then suppose a borrow she did borrow it?

Sender yuh hate her bcos she look better than you as a young girl…yuh favor capture land!

The lady is a business woman, that is not her man.

Leave a Reply to Met Cancel reply