BALD HEAD N SHUSHANA BABY SHOWER PART 1

CONGRATS ON THE ENGAGEMENT SHUSHANA!
CLUTCHER & CURRY GALORE, YOUNG BELLY AND BARE TINGS! KERRY-ANN WHY DIDN’T YOU WEAR A GOOD TIGHT SPANKS UNDER THIS WHITE DRESS??! ALSO USE YOUR MAC MAKE-UP OVER YOUR BLACK SPOT PON YUH FOOT NEXT TIME,YOU LOOK SAD INNA YUH EYE LIKE YOU WANT BUSS A BAWL!YOU A KISS YOUR BABY DAD BALD HEAD NEW BABY MAMA BELLY,YOU ALMOST DEH PON YUH KNEE GYAL WOIII AH SUH YOU AND SHUSHANA TUN BIG TIME FRIEND??!! ROBBAS YOU NEED TO PUT ON AH BRIGHT LIPSTICK DAT RASS LIGHT PINK STAIN PLUS YUH CURRY HAIR N CURRY BETA PACK SKIN NUH GUH TOGETHER AT ALL MUMMA, LOOKING LIKE A WALKIN BETA PACK! YANKEE MICHELLE USE DI CREAM PAN YUH WHOLE BODY NOT HALF EWW!SADE USE BOBBY CREAM TO RUB PAN DI BLACKNESS OF YUH HAND NUH CARE WEH DEM PUT YOU INNA YUH JUST NUH STAY GOOD, YOU WELL INNA ALL BLACK DEM ALWAYS MEK U LOOK THE WORST DEM AH NUH YOUR TRUE FRIEND ! NATALIE YOU WEAR PUNNY PRINTER TO BABY SHOWA ?! INNA BABY SHOWER YOU AH LOOK MAN AH WAH DO YOU AND DI PUNNY PRINTER DEM SUHH MI TIAD AH DEM NOW MAANNN CHO BBC! SNAPPLE APPLE IDK IF IT’S A YOUNG BELLY OR BELLY DASHINGS 0R WAH BUT THE LAST SURGERY U NEED FI DO AH DI BELLY IT BIG IT MEK U OUT AH SHAPEEEE, AND DI SHOES AH BUN U FOOT OUUUUUCCCH!
shu1-Optimized
shu2-Optimized
shu3-Optimized
shu4-Optimized
shu5-Optimized
shu6-Optimized
shu7-Optimized
shu8-Optimized
shu9-Optimized
shu10-Optimized

0 thoughts on “BALD HEAD N SHUSHANA BABY SHOWER PART 1

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others. ….
    Out a ll a dis set dus far a Opal, Natalie nd sushauna ring luk di best….Kerry a od now cuz she bad mouth de gal den a cum kiss belly a wan ting dat mi nuh play anuh anybody can cum rob mi belly u MAD.
    (Simplicity soon sign in)

2. Best babyshower of 2014. Kerry what went wrong didn’t like your frock. happle look perfect like always. Twinny tumps up. Rotten batty Yankee Michele yuck just don’t like you.

3. I tink bobette a put curry powder inna har cream cuz her color is really of curry nd yes most ppl do put curry inna dem rubbings.
    (Simplicity soon sign in)

4. Opel looks the best. She always looks better fully clothed.
    Whats with this curry looking phase? I’m sorry but God knows Jamaicans take shit to another level. Seriously!!!

5. apple out look so Alibaba& alliexpress,,,, but then again the real booster gone duh har time so to them all back to basic….

6. Met dem did say it awhile back pon di walls that Kerryann. Did have a big kid for bald head when jue icon did keep ah dance look back pon dem comments deh

1. Yes, mentioned several times in many post. The son does look like Bald head…..mentioned in this post as well “SKAY DEM SEH ITS NOT PERSONAL…………..IS A LOVE TING ……….FI NOW

7. The shower was off the chain, the General was missing in actions. Baldhead in love with Shoshana but, I hope she don’t end up hurting him. Twinny was looking very good. Big up to the chef Miss Lou, gal u nuh so cute but you can cook.

8. Happle looked like she was going to the club as usual…. :hoax2 Opal look regular, Bobby look regular, Kerryann look ok minus the Pouch! :ngakak Paula look simple and cute, Bobby fren Sade look Evil and hungry, Overall the shower looks well put together :travel :selamat :thumbup

9. Yes Kerry Ann first son javon is for bald head but she give Donna brother Kerry Ann and bald head use to f**k back in 2001 2002 2003 all in 2007 shushauna did cuss her about it and Kerryann did cuss shushauna say her son act like a battyman

10. IF ME FI HAVE BABY NO MATE AH MINE BETTER NOT COME AH SHOWER AND TOUCH AND KISS BELLY BOUT AH WEH DEM FEEL LIKE ?? KMRT ALL ESPECIALLY IF ME AND WAR USE TO WAR AH HOW SOME GAL LOVE LIKES & FRIENDSHIP SUH

11. Yankee Michelle came even though she was not invited.. She beg them to come and she know that buzzer hole Michele that chop her up in England her ex friend is sushanna them Bff. She need a life and fall back cause she love hype friend too much no shame she have. Robbas came to show her respect to her bleaching cream maker that make her light skin and Sade rush was there eating off all the food wen tho she already weigh 380 pounds. Sush shower was way classier than Paula dean shower and when I was at Paula shower I saw no love between her and Andrew. Baldhead and sush you can see the genuine love but Andrew stinga looked uncomfortable

12. Shushanna a friend up all who diss her rass twinny lock her up pauleisha wife throw piss pan here and she couldnt do nothing apple dem style her. Michelle buzzer hole diss her up when she deh a ny and run her like dog and class her shushanna prey pan people who nuh love fight to take set on. Shushanna wicked like chat people and friend them when she see them baldhead have to do what shushanna tell him fraid a her member she stab him up and give him one lungs shushanna is no one friend not even her she just know immigration come in on her so she a friend everyone and she deh pan parole shushanna you see all the love people show you a hoe you stop biend evil and wicked to people and stop spread rumor pan people always and tell lie pan dem

Leave a Reply to sketelbam Cancel reply