BBC! Dem kip dance ova Jurassic Park, “music by T-Rex Evolution and MC Methuselah”. Mi nuh say ppl nuh fi go out and have fun but when the geriatric patients a tremble demself inna dancehall wears that warrant a red card.
Sender you are funny, poor people they were tried of the nursing home they had to come out and hold a one drink and vibes I don’t blame them, they need a club all fi dem selves though that would be cool for dem. LOL Bless they little hearts though….
Good morning first me see these people in philly
Look like it was a Rat Town kinda vibes.
BBC! Dem kip dance ova Jurassic Park, “music by T-Rex Evolution and MC Methuselah”. Mi nuh say ppl nuh fi go out and have fun but when the geriatric patients a tremble demself inna dancehall wears that warrant a red card.
Naw lie sender u on point wit this one.. i believe there is a time and a place..but them pass them place fi tru
Sender you are funny, poor people they were tried of the nursing home they had to come out and hold a one drink and vibes I don’t blame them, they need a club all fi dem selves though that would be cool for dem. LOL Bless they little hearts though….
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak If I laugh in yah dwl… A dis yuh call evidence lol…. in di court a law Charge dem!!! dem deserve it.
Mi nuh think that ah Philly