BEENIE MAN LEGGO SIX SHOT BAP BAP BAP– IT DRAP HERE FIRST BECAUSE A MI HUSBAND DIS…ELE WE NAH PLAY WID YUH ROUN YERE!

eleele2
International dancehall superstar Beenie Man has launched a scathing response to Elephant Man’s comments directed at him earlier this week. He rebuked Elephant Man, saying that Elephant Man was the actual ‘bad-mind’ one because his career has been on a steep decline.
“Elephant a you badmind cause a me Hot97 call for an Interview and you vex say it wasn’t you,” Beenie Man said. He said that Elephant Man needs “to look a hype” using some other method.
“Elephant is looking a hype because he is not hot but I have no beef with him. If ele want to buss back come we sit down and plan a strategy but don’t run to media and smear my name for a hype. Elephant cannot name an artist that him buss, who is that artist? I can honestly say that all the artistes in Shocking Vibes was highlighted because of Beenie Man, I helped to nurture their careers, we built a powerful camp,” Beenie Man said.
Beenie Man said that he has continued to nurture artistes, pointing to the rise of Rayted and protoge, Kantana of ‘Head a Bunx’ fame.
“Kantana’s ‘Head a Bunx’ song popular all over the world. We did several promotional shows across the United States and he opened for me on all of them. Right now, one of the hottest artist in Kingston right now is Rayted which is from 357 camp that I own and Ele doesnt have a current song hotter than Rayted forward song right now. A matter of fact he doesn’t have a song hotter than any of rayted songs right now so no say me no buss youth,” an upset Beenie Man said. He also emphatically declared that he owns the 357 Studio on Mannings Hill Road, St. Andrew.
“He says I have no studio? So Shocking Vibes and 357 anno studio? Who own them? He is right I dont own a studio I own two,” he said, laughing. He also made a disparaging remark about Elephant Man’s sexual orientation.
“Elephant no fi talk bout mi hair and my teeth, him love man? A no me dem catch in a pool naked with a bag a man,” he said.
He also addressed Elephant Man’s comments about his house, and took a shot at Ele’s multi-coloured mansion.
“Who nah no house on the hill? Elephant must not talk things he doesn’t know. Cause when I stand on my balcony I can see his rainbow coloured house – a sore sight for the community,” he said.
Finally, he spoke about his own ability to stay current in dancehall, and Ele’s continued decline as a top flight act.
“Lets talk about hit songs. I have one of the hottest singles in the dance and on radio at the present moment – my life so happy. Plus Hottest Man Alive is a must play song in every dance every night in any dancehall setting across the world. Ask ele to name his hot song? Who produced it and where is it playing?” he asked.
He also pointed to Elephant Man’s exclusion from this year’s Reggae Sumfest lineup.
“If Ele is hot why isn’t he on any of the big shows like Sumfest? We know Johnny wouldn’t pass on Ele if he was hot. If Ele really wants to be hot again he should have asked me to call him up on Sumfest but don’t run to the media and look a hype. The last three Sumfest, Ele paid Johnny Gourzong to perform on that show.

0 thoughts on “BEENIE MAN LEGGO SIX SHOT BAP BAP BAP– IT DRAP HERE FIRST BECAUSE A MI HUSBAND DIS…ELE WE NAH PLAY WID YUH ROUN YERE!

1. yuh know say our husband nave nutten bout him…him say him stand up pan him balcony and see Ele rainbow color house which is a sore sight for the community!!! di man say him dow own a studio him own TWO….ele dem ketch u ina u birthday suit ina pool wid menz?? DWLLLL

1. a good fi Ele…a bet yuh him shut him rawse mouth now dwll no mek Beenie shugga teet fool u…why unoo tink him a di girls dem suga? DWL

1. Lawd gad i kaint manij…Beenie bad sa….Met him use to be mi man, but since me start come ere mi realize sey a ur man, so me step aside….one thing mi like bout beenie is that when nutten nah gwan fi him, him bus a likkle one song, even if it no too hot, just so him can stay relevant enuh…aye sa, Ele soon come back wid him pedophile self

1. nuh badda cuss ele yah now eno because u neva did a defend mi man at allllllll a me one did a defend it till mi all get call :ngakak
      beenie and mi cannot lef das mi man fi life oo..

2. BLOOPPPPPPPP!!!!!!!!!!! In my nene leakes voice lmaooooooooooooooooooooooooooo I’m rich bitch !!!!!!!!!!!

3. But rass, Ele bring Ghetto pon the hill with dem multi color paint, LOL. Met you husband is are winning,Him a dash out shades leff right and centa, Hm still need fi go fix him teeth and him peel out picky picky head front. lol

4. But a how Ele yard fava one part a country whey di ppl dem say a obeah man yawd so smh no sahhhhh real sore eye

5. It is here for the first time, Met, and Metters, when the peel out picky, picky, head fowl fling the 1st stone and it boomerang and hit the squealing fat pig, so its on, may the better fowl and sow win, if I laugh I pop up.

6. Lite fire unda him claat yah beenie.. A hype him a look fi true… Ele.. Mi know yuh deh yah a read.. Mek mi ask yuh dis..when lass yuh buy u kids dem some grocery n spen likkle quality time wid dem?

7. Dah comback yah weak cuz him nuh prove nutting him jus a talk, ele sen di prove a him head a peel out, wi a si ele multicolor house suh doc shuda show fi him….an a lie him a tell bout him own shocking vibes studio…..an why him a seh ele shudnt run to media wen a him fus run to media guh call di man name? Him score point wid di pool card if a true…… lol metty hubby swing back yuh glad bag buss lolllll

8. Beenie fi show fi him house, weather, Ele house multi colored or it double or triple color, the fact is, he has a house, the color nuh relevant, that can aways paint over, that nuh stick, Beenie fi show fi him house, and mi nah stop say is him dash the first stone a pig get lick, so the pig have a right fi squeal out, and I don’t know how Mr. Vegas mek it slide, or a warm him warm up, and mek me add one more thing, the 2 of them sleep wid pickney and the 2 a them nuh mine them pickney, Beeny disown a hole heap a fi him own too

1. That may very well be true in regards to the children, but I am not one to talk about things I dont know…I use to like Ele until i found out he got a 13 year old pregnant, and this is a fact, as a mom I was so hurt by it

9. Mi so busy, mi can’t even read Mr. Shiffy response….. Talk bout a him shot 97 call fi interviews why dem mud hype so when foreigner put dem pan di air? Sorry Met! Come back Lara fi read all dis.

1. U nah look? Is alright…u feel good today because u hussy come back an sting Eli like a bee. Lets see if Eli got any juice left in him.

1. Oh snap!! Ele keep biting on that lisp tongue of yours…we don’t need a response because wifey out fi get u ooooooo..

10. Wat a difference between a year ago BET awards and now.Uno cool man before dunce bat dark ppl put it pon dem head an start tek ppl lives fi no reason

11. “Who nah no house on the hill? Elephant must not talk things he doesn’t know. Cause when I stand on my balcony I can see his rainbow coloured house – a sore sight for the community,” he said.
    :ngakak Me belly! Bernie doe kill me on this hot day ….u come back a shot.

12. Mi is not a violent person but Ele, Beenie fire pure shot pon u papa….A met husband but mi still deh pon u side waving di white cloth fi surrender…..MAN DOWNNNNNN!!!

13. “Hottest man alive” a wanda who him referring to in that song….could it be he’s talking about him self? Meeeeeeeeeeeeeettt!!!! U hold the answer to my question…
    :ngakak :ngakak

1. Noooooooo mi kno grudge u atall i don’t need all this drama in my life him skin too tin fe my use him like trow stone and wen di stone return an lick in back him get defensive. U can keep him…..

14. Mi nah switch cah all now di hair an teets argument sweet mi :ngakak But di gurls dem sugah hab mi ah laugh….cah him seh dem did ketch Ele inna pool wid ah bag ah man. One question deh Ele…is yuh pon di riva or pon di bank. Wid yuh crayola colors house..

1. Ele is a colorful man, so it only fair that his house is as colorful like everything else.
      Why cant more than one man relax in a pool? :nerd Why is that so gay?

15. So wait Beenie nuh memba why Frisco Kid lef Shocking Vibes and go sing “mi nuh inna weh dem inna”?? Part a te song Frisco seh Beenie deh wid one bag a naked man inna swimming pool.

16. Beenie seh mi can stay pon mi balcony and see yuh rainbow looking house whey is a sore to di community. Ele y yuh trouble di man masah lol …

17. Beenie too lie mor etime. A same way him come pon tv a talk bout him buss t.o.k. A t.o.k. buss dem self..
    Beenie nuh own nuh shocking vibes suh him fi stop lie. Beenie nuh know wha him own if we want to find dat out we affi ask him one time big friend (lover) Patrick Roberts.

18. Moses u good eh noh u know u don’t own no shocking vibes studio but the comeback with the sore sight is a good one

19. Beenie can never do an interview and seh “no comment” or talk bout himself. Anytime ER ant mix up a Beenie dem call pon.
    Him first then vegas then bounty.

20. Met I think u help yuh husband wid da comeback yah him come out swinging but him fi guh fix d teeth dem still lol

21. @Met, u know Moses lie like a raas rug…Bout own shocking vibes, him dont own none…HIM STILL CAAN GET ROUN DI STAY BAD TEETH DEM AND DI PICK OUT HEADSIDE..Moses lubb chat f**kery and when dem duh him up, him ketch feelings..SO WHAT IF ELE HOUSE COLORFUL, THATS HIS DAM BUSY-LIKE-BEES CHARACTER…Meck Moses gweh and go fix him dutty teet dem…

22. DWL…ELE NO FRAID BEES STING OUT HIM BAXIDE..LOOK PON DI HOUSE COLORS NUH LOL…THE BUSH WANT GROW LIKKLE HIGHER

23. Met beenie don’t have r own nothing Patrick rob him earth a wah day me go around shocking vibes and the light cut off come like him should a link ele to hook in him up with the jps link

24. Betweenie mean when him stay dung pon di flat n lift him eye up to di hills, him behold Ele house cause Beenie dont live pon no hill

1. If Beenie did live pon hill him carry ER or Onstage guh show dem him house longtime. Mi tell unno already seh if beenie want to know wha him own him fi check patrick.

25. Beenie whey di money deh whey Mek a di big show dem a foreign? Yuh mean til yuh mean to yuh mean self. Hmft!
    Bubblelikesoup

26. Ele house is like staring at the sun…if yuh look too long it wi hurt up yuh eye..Ele, wa all ah dat fa?

27. Met fisheenie too lie a di girl from cayman house weh him carry bunny go paint and all now him caan pay di man him fi stop it him nuh own nuh weh but di likkle apartment but smaddy else have a bombshell fi drop pon him tell him look out

28. Metty Fisheenie too lie a di girl from cayman house weh him carry di man dem go paint and all now dem nuh get pay

29. all beanie mn a do a sell him bady fi go pon stage show an no ave nutten fi show fi it……….him luv mek trouble……………met u fi tell u man she wrong fi d top mn dat him is all him ave fi show fi it a brown teeth a peel out dreadlocks ,,,,,him love diss ppl an den play like him a victim a long time him a do dem tings d………………………a waan gi ele a rasssss lick him house fava him hairstyle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,beanie mn caaan tell nobady bout man cuz him master d art a dat met u juss him side chick………………..lollllllll

30. ELE HOUSE UGLY BAD NAH LIE BUT AT LEAST HIM HAVE HOUSE. WHE BEENIE HAVE NOT A RASS TING. AH LONG TIME BEENIE BAD MIND. BEENIE IN AH DI BIZNEZZ LONG BEFORE ELE AND HIM DONT HAVE DRY SHIT IN IN HIM BATTY. SO BEENIE MON FI GO SIDDUNG HIM TOO LIE BOUT OWN 2 STUDIO. AH MUSSI DI STUDIO DEM IN AH ANGEL FRONT DWL SORRY MET YOUR HUBBY POP DOWN AND NEED ROGAINE FI HIM LOXS AND SOME CREST WHITES FI DEM TEETH DWL

31. u see all when Beenie seh him nuh see ele in 2 years mi see d man dem from hot 97 a look pon him and a seh how dis man suh lie and a last year BET awards dem perform together.
    A talk bout nobody inna Jamaica cant touch him. him figet d box wha capleton squaddy give him..lol

32. Ele heard about color blocking but the person forget to tell him,it should be done on the interior not the exterior.
    Sand blast and repaint in a nice color and he has a nice mansion.
    Lot more than most folks who are claiming to be high rollers have,so not going to say anything bad about the crayola get up.