BELLY BUSINESS ON FACEBOOK

How uno mek dis really miss di wall di true..Mi neva know people shame people bout abortion ina dem time yah same way

12 thoughts on “BELLY BUSINESS ON FACEBOOK

1. Good mooorrnnning Kim..this is none other than the migghhhttty Bounty Killa!!

Just a few observation inna mi bounty voice.

1)How is are you knows dat brown man runs taxes pon di Avenue? ?Him can claim n file mi cousin poochie lou tax returns fi har?

2)How yuh mean that the girl ungrateful? So smaddie fi grateful to anyone who fallow dem go dash whey di belly! ?hmmm ok..di killa done did learneth the abortion girls street code of conduct!

3)yuh mean fi tell the 5star general, mi grung Gad that is not a typo cuz u dweet twice! ?kim boo boo yuh getting me cross, angry n very miserable that you really can’t spell SHE!!!!is really shi..t u did want fi match what a come out yuh mouth with what you wrote don’t it but lef off the T smh.

1. :angel :hoax ukkubit yeaaaa!!!

I keep thinking out loud that Met can make a king’s ransom killing. .if she charges senders 99cents..not $usd but 99c Jamaican,to just fix up di grammar only. .obviously she can’t fix up di nonsense cuz if di tory nuh mek any sense..it just nuh mek any damn sense!

Sometimes there are critical/vital n enlightening info in nuff of the senders tories. .but yuh spend so much time sievin n siva through the murky grammar waters,yuh lost or drown out the key points smh.Charge we met..introductory fee for we grammar! !!

2. Queens people unu roll out come tell we who is Brown Man and who him belong to please. Ppl still a cuss ppl bout dem tings. Smh

3. Dis a di same donna weh deh wid the ova grown jelly bean name juniel ravas. So she and di bby fada a LA left?

4. Di Bby fada pap dung and him have a bredda name Christopher. Di 2 a dem broke like church mouse. 2 of the ugliest set a bredda them.dem WAS the 2 richest bredda ina village Dem broke bad and gone to the dogs.donnatoocute f**k both girl and boy.the baby fada is one idiot not to mention di bredda chris.fi him gal walk and f**k all a di rich man dem from all ova di f**king world pan n him know n still a f**k her f**king fool.di two gal dem Nyam out dem money n left dem broke n a fling f**k all bout pan different man afta di man dem spend all a dem money pan dem waste gal yah do breast,batty and belly.a di talk a di town ova yah how duty stinking natta n donnatoocute do dem bad.chris u is a bloodclot gal idiot like gurru f**king fava idiot uno.a dat fi reach uno.who natta no f**k n who no AV Nuh money the hole world kno natta a top f**ka gal too all uno deh pan is Donna. Every man natta f**k Chris kno n she stil a f**k pan him all these years up till now. Uno leave Donna alone n talk bout whoring duty nasty suck cocky natta