BELLY FAH SURE IS SUREITYYY

background pan di story: SHE NEVA HAVE NO WHERE FI STAY AND DI OOMAN PUT HAR UP AN WEN DI OOMAN SUSPECT MARSHA AND HAR MAN BLACKS INA TINGS, SHE PUT OUT MARSHA. NOW MARSHA A BREED FI BLACKS ALL A HAVE SHOWER

marsha di ppl dem wah noe like ow yuh get yuh greencard if u a guh help di man now because a di only reason fi a pregnancy now. Di man ooman burst ur ass badly a pike road an you still guh breed fi di man den di man (lets not even talk bout di man) What a man duh to dem ooman dem wi duh to di ooman pon di side same way i dont know why you think yuh betta dan ______ because you cannot walk in that girl shoe. Life is funny tho. It moves in circle do good mek good follow yuh.

1235002_10151830036150480_558832124_n-Optimized

15 thoughts on “BELLY FAH SURE IS SUREITYYY

1. MOrning MET, Is this shit foreal??? den oman put u up n u go tek her man n breed fi him?? No man unu nave nutten name heart – unu no kow bout KARMA??? IT WI FUK UNU RIGHT OVER WHEN UNU LEAST EXPECT IT

1. god morninggggggggggg yes it real… u have some woman a road i dont think even jancrow digestive track have an inch pan dem

2. You see? Is people like dem yah whe mek people FRAID fi even help family, much less friends out, when dem ah have hard times! But mi sorry fi she cuz she ah go feeeeelllllllll it when it reaches back to her.

3. mi always a cuss mi sistren cuz she tek two long fi rent a effecency because she nuh want no oman rent har place. the room have private entrance, bathroom and kitchen and she would never rent to a woman cuz her husband live deh. she seh she would not open the door. mi nuh wrong har…..mi use to think she was being dramatic but prevention better than cure

4. What a heights of slackness, peoplee like unu fi get phuck ina life. She help yuh and tek har man????? Yuh is a wicked biotch. Mi nuh wah no gyal live wid mi, mi nuh trust unu because nuff a dem grudge yuh fi yuh relationship and move in pon yuh man as dem get a chance yuh is a thrifling madda phukka……

5. AFTERNOON, THIS A COMMON ASSAULT, IT REACH MY FRIEND. TEK IN THE HOMELESS GYAL AND THE NEXT THING SHE KNOW. GYAL A BREED FI HAR MAN.

6. Mi ago sey this, sometimes a the same woman dem shove dem man in the gal dem arms enuh. Some woman love sit down and chat bout dem man c*cky and how it sweet and all show pictures, that mek the next gal curious and when the man step to dem, dem did well a fantasize bout the c*cky so dem just open up. Most time dem dweet a nuh fi tek way the man enuh but a fi find out if it really sweet as the wife sey it sweet.

Unno tan deh, mi nuh discuss my man package wid no baddi…if anything mi quick fi sey the opposite.

7. The man should have enough respect for his wife/woman and not even look at a female that is staying with them or friends with his woman/wife.
    If the heffa stepped to him ,its his duty to move her up and let his woman know what she is about.

8. I agree addicted dutty man that regardless & the bitch is even worse. Will never understand the motives of some females.

9. A dutty gyal that man a nuh yuh help a who help u some nasty dutty gyal yuh just cyah help a nuh time a gyal get har ass bust fi di man an di man bust har ass fi di woman to kmt but di dutty bwoy fi get him nasty ugly ass beat tu him to bright !!…

10. A dutty gyal that man a nuh who yuh help a who help u some nasty dutty gyal yuh just cyah help a nuff time a gyal deh marsha get har ass bust fi di man an di man bust har ass fi di woman to kmt but di dutty bwoy fi get him nasty ugly ass beat tu him to bright !!… diss good woman fi dutty gyal a road!!…

Leave a Reply to sweet Cancel reply