BELLY OR NUH BELLY…SEKKLE DUNG

diamond-Optimized
DIAMOND GOODLIFE YOU FINALLY AH BREED? YOU AH BRING AH YOUTH COME NOW? AH WHO FAH ONE DI YUTE AH FOREIGN OR DI BLEACHER AH PORTMORE?! EVERY ONCE IN A BLUE YUH HAVE DIS BREEDING LOOK THEN YOU GONE BACK MAGGA DOWN AND SLIM ! AH WONDER IF AH YOU SPYCE GOODLIFE DID AH TROW WUD PON WHEN SHE SAY SHE NEVER DASH WEH NUH BELLY SHE BRING FI HAR ONE BUT DID BABY DIED (R.I.P.) SPYCE MI RATE HOW YUH COME OUTTA CLOSET AND NAH HIDE SEH YUH DEH WIDD WOMAN AND MAN BECAUSE ONCE UPON A TIME IT DID STINK AH ROAD SEH SOME AH UNNO GOODLIFE GAL DEM WAS LESBIAN! DIAMOND YOU STILL AH BULLY DI GAL DEM AH PORTMORE DEN FRIEND DEM, TRUE YUH FAMILY AH BAD PEOPLE!!! IF YUH AH BREED DIAMOND BRING DI BABY, UNNO NEED FI GIVE DANCEHALL AH BREAK NOW,SEKKLE DOWN LADIES

0 thoughts on “BELLY OR NUH BELLY…SEKKLE DUNG

1. Sender,I wanna make sure that I understand what you are saying clearly without passing any judgement on anyone, okay. Are you saying that Jim Carrey’s new movie DUMB and DUMBER is missing 2 of its main characters, the ones dem wey name Diamond Goodlife, and Spyce Goodlife? Is this what you’re saying Sender?

2. Dem girl here nah stop go road…dem young enuh,dem just look old. So sender nuh bodda hold yuh breath cuz dem nuh have no sekkle a sekkle. They will forever be wild! P.S…the bleacher a Portmore is very crawny looking wid di bleaching and di bag a tattoo, I frighten when I see sey di bwoy did black!! Dem feel good bout demself when dem do demself so?!

Leave a Reply to DWRL Cancel reply