BENZ PULLULOO

SENDER;-Bens p**sy or weh eva yuh wah name yuh keep to much dance not to get some lipo yuh big and rusty looking go get some lipo man or go in to the gym teefing Oman stop teef and go to the gym

20 thoughts on “BENZ PULLULOO

1. Lady met jue icon come out a prison.
    Kerryann why u couldn’t keep yuh p..sy fi 2 1/2 years until yuh good baby father come out of prison????

Met now jue of to walk with him head down because a pure area man a Bronx like shitty,batty ,thieving Nully, kerryann meck phuck her.

Met them never give jue nuh bleaching cream inna prison him black like tar and him maga down.
    him did a fret pon immigration.

Then kerryann did meck the second baby father kuntey, wey never want her from the beginning ,phuck her and duck her because she want to wear name brand..and
    jue and the man was business, partner.
    Shame on you kerryann.

2. SENDER, NOT EVERYONE ASPIRES TO GET LIPO, SILICONE BOOBS AND TUMMY TUCK THESE DAYS. SO IN YOUR EYES SHE MAY NEED THAT BUT I’M SURE SHE’S OK WITH HER BELLY AND GOING ON AND ABOUT HER DAILY LIFE. GO AND SORT YOUR LIFE OUT!

3. I know my response has nothing to do with the topic BUT ME GLAD Jue deh a road if a chue….Rayyyy..Hope him drop Happle and har pinkface man as friends..As fi Kerri, jue FI HAVE U UNDA MANNAZZZZ!!

4. Really, she have a daycare? wow!
    I can’t imagine someone who call themself Benz pussy @50+ watching my kids. And we wonder why our kids are failing in society.

5. Why sherise an her long time best friend Tamara wellcute fall out?mi si Tamara come Jamaica an marry a ugly bwoy an a file fi him an his kids

6. Si nuff nuh bloodclatt and black and ugly she need to tek off the tiger stripe dem weh cova har body pair stretch marks every weh eww all in har batty

7. Nuh man would of Neva wah f**k she har mouth stink nuh bloodclatt when si guh a dance a pair gum she chew like that can stop the tinkin mouth scent