DEBBIE THE LADY SEH AFTER YUH TEK HAR MAN SHE WANT BACK HAR CLOTHES DEM WHEY SHE GIVE YUH

This is the nasty b*tch and my husband my little son go and catch them in my bed that gal i take her like my friend debby i want back my clothes she can keep the man she a man thief ladies look out for this man thief debby Pryce

5 thoughts on “DEBBIE THE LADY SEH AFTER YUH TEK HAR MAN SHE WANT BACK HAR CLOTHES DEM WHEY SHE GIVE YUH

1. Sender you disgusting, you a cuss d gal abd yet to say anything about u ugly worthless man him maga like dog , u should a glad him gwan

2. If is di man in di pic uppa top she can keep him fi true, no loss. He is not a good man/husband if him sleep wid u so-call friend, nuf woman deh a road him never have fi guh deh suh. Xwife fix up yuh self and live u life

3. The lady is upset that her ‘friend’ took her man, but what has her more upset is the nasty way in which they went about it by doing it in the lady’s room and the son coming to walk in on them. I sense that she is further hurt by the fact that she befriended this woman and even gave her clothes. That’s some deep level of betrayal. Right about now mi nuh have nutten fi duh wid friends. Yu can bet dats this tekka friend all used to bring up di husband name an perhaps talk how shi nuh like him. It must hurt. Nuh badda duh she nor di man nutten den yu end up inna trouble leff yu son.

4. SOME BITCH JUST DISGUSTING. UNDER NO CIRCUMSTANCES SHOULD I SLEEP WITH MY FRIEND MAN. SOME GAL FI GO-WAY. NASTINESS. OR EVEN SLEEP WITH MY MAN FRIEND.NASTY…………