BETTY WID DI NO MILK

Suh Betty…….for all who doe know is di lady wid di gold purse :nerd and di woman ina di short black tights jus have baby last week……….talking about snap back…was called trebble clef by Brenton….we got that ? That is fi di ladies…….. Yuh have Brownman which is trebble clef baby father whey get ketch wid Betty ina di house and Betty a stalk di man

Brownman

Then there is Bunky whey Betty get ketch wid already

Betty right and true baby father

ok…Now on to the story…

BETTY WIDOUT DI MILK LIVE WID HAR BABY FAWDA AND TEKKING DI WHOLE A DANCEHALL SO MUCH DAT DI YOUNG MAN WIDOUT DI CAPTION DID HAFFI DROP DIS AND SHAME HAR TAG HAR AND ERRRYTHANG…

AND DUE TO HOW SHE AND DI BABY FATHER WHEY SHE LIVE WID DOE HAVE NO SHAME DEM DID STILL DEH……….SUH BETTY TUN BROWNMAN STALKER……….WHICH WHEREIN…BROWNMAN HAVE TWO BABY MADDA WHEY CANNOT ACCOMMODATE HIM AT THIS TIME DUE TO DI FACT THAT DEM DUS GI BIRTH (NUH WATCH TREBBLE CLEF TIGHTS HAR DUNG DESSO IS **incapacitated** AT THIS TIME DUE TO CHILD BIRTH AND PAD WEARING..BETTY SHE TUN COCKY COOLER AND WAA EGGSUP PAN DI MAN …………HAR BABY FATHER HIM DID TINK HIM BAD AND SI BROWN MAN…….THROW BAKKLE LICK HIM………………..MI HEAR SEH DI WHOLE MOB TUN DUNG PAN DI BABY FATHER AND ALL BETTY GET SOME LICK TO HAR BADDIE TUH……………BETTY REACH BACK A DANCE SUNDAY NIGHT AFTA DI BEATING WHILE HAR BABY FATHER IS BATTLING FOR LIFE IN THE HOSPITAL AND TREBBLE CLEF LEF HAR ONE WEEK OLD BABY PUT ON 5 GIRDLE AND COME OUT FI COME BEAT BETTY AND BETTY SEH COCKY TUH HAR TING DEH SUH SHE STILL A HUNT WHILE DI MAN A BATTLE FI HIM LIFE.

9 thoughts on “BETTY WID DI NO MILK

1. This needs crowd!!!sender thanks for breaking it down to us so we can fully understand it lol,I just wanted to say that whilst reading I felt like I was in a real life drama.

2. ok! so this a the big fight Saturday night where WAYNE LOTS run lef the man dem and jump the fence

3. TREBBLE CLEF Need to sit the f**k down har so call baby father have a next gyal pregnant brown man nasty too nobody didn’t send him to go f**k Betty he did on his own him love likes Betty man don’t have any shame him fight for his life while wildlife man running around saying they beat the man uno sick mi rass stomach

4. So Met did you know terrible Clef was living with another man when she got pregnant and around 5 months the man kick her out and she had to go back to her mother house.She’s no difference than Brownman she’s a dancehall mattress and Betty better be careful cause this Clef(Safiya) love Obeah that’s her from Trini to Grenada to here I America.Brownman need to buy her some stuff cause she ah par with her friend Gucci and claim you ah hott GAL.How much Gurdle you got on Bitch????

5. Brown man nuh want safiya ugly ass
    Is jacket she give him she did live with a man di man find out she was a whore and kick her out that’s when she start pon baby pon brown man