BIG UP TO THE MINISTER OF YOUTH AND CULTURE

Dem seh if Babzy never go ina har pocket all now Toni Ann Singh wouldnt reach ina di final competition muchless win. Dem seh di owners of Ms World Jamaica had zero confidence in the girl and turn dem back pan har so Babzy and some other people had to step up and come up wid di money fi buy dress and all …I hope dem shame now

4 thoughts on “BIG UP TO THE MINISTER OF YOUTH AND CULTURE

1. As usual true she nuh come from uptown dem nah even look pon her. Big up miss babsy di best youth and culture minister Jamaica has ever had. I’m even puzzled at the fact that they had no confidence in her to win miss world but them mek she win miss Jamaica world fi go a miss world go represent us. Then that mek sense. At least dem we know now fi do better dem muss shame. The girl no fi highlight dem none tall not even acknowledge dem. Stocky dem.

2. I ain’t no JLP believer, but 101% sure Babzy is the best. Babzy is caring, loving, and always reaching out when ones in need. Big up yuh bloodclaat self Babzy

3. The stone that the builders refuse, always be the head corner stone. Babsy Grange, thank you for your resourcefulness and steadfast & continual support in Jamaican, music culture and now this. You saw the potential in our Beauty Queen when others didn’t.