BILL GATES TEA BAG WIDOUT DI WATER

12 thoughts on “BILL GATES TEA BAG WIDOUT DI WATER

1. Kmft! Why did I think it was the real Bill Gates smh.I guess is because no one no more than no one fi mek pinkwall still. Melinda any day name day ur mateys rise up,a ya suh.

Gweh wid unno imitation knock off bill Gates kmt.

2. toya and byll gates left long long time… toya have a new man a mine now… she nuh gone back a england yet is she still in jamaica?? toya sell cocaine inna england fi a living, thats how she can buy all her name brands and stay inna jamaica fi months.. body dun up real nice

3. met u need fi talk how toya come a jamaica and take up sheldon shelly champane and pay him fi f**k and suck her and she a gwan like a good man she pic up and nothing about him because all him do a walk and suck pussy toya need to stoop walk a mine man

4. When yuh cocaine money tun up u can mine any man.. why she don’t use di drugs money and buy a car a jamaica… dem gal yah love mine man eeh see… She is another sad case