BLUE STONE RENT COSTS

Fi all who neva deh bout dem time yah Taniesha Images from New York did rent dis mansion fi ketch Goldie a LA husband and did a pretend like she buy it.

SENDER;-Met what a way mi a look for one house down a Arizona and mi run in to the famous blue stone mi did hear seh blue stone did move back underneath the madda basement mi never know seh a true ting

25 thoughts on “BLUE STONE RENT COSTS

1. Unno dread sah lol, look weh unno guh fin. Miss Taniesha IMAGINE and that’s not a typo. Imagine u spent so much for rent, Mama that’s a mortgage but we live and learn. Mama at least u can say u lived in a mansion me cah say that.

2. Taneisha, why you did not move in with your imaginary Man King David? The most name brands and cannot give your Daughter, I mean your Son a stable home.

3. Memba when imagine go Target and fix up the son room with the home decor line. Me nah lie, me did think the yute did a go get some structure…guess not!

1. Hello my dear how may i help you,ms met i just checking in see all this shit show over here ,that i am kidnapped i am alive living and doing well .cooking my chicken back soup thanks to check on me these bottom feeder is sick saying things happend to me it will happend to them ,just pay my bills and things just leave LA pick up one of the 81 lady flyers for there Sunday bashment .again thx you for checking on me

4. She is so dumb what kind of idiot pays 2800 a month for house they don’t own she don’t even have a rental car to back her up she can’t sell back the fake bag and shoes wutless no rass

5. The way she hype about the house you know things have too bad for her to pack up and leave mi nah go sorry fi her though she too wicked

6. Melissa guh mek rome put yuh in ah good house ,,ah she duh it fi har self ,Melissa Stewart memba yuh married the bwoy wid teniesha ring,,,Melissa memba seh di marriage nuh real , the book and the I.D weh yuh use to travel in ah ah di name tiffany &%£#@ the bank of America i.d wid the name tiffany . Borrow goods gal,yuh borrow drawz,yuh borrow everything …..but yuh nuh borrow teneisha pussy cawz yuh seh it nuh good …Sheryl seh as yuh cum ah merrika yuh breed fi yuh muma man aka yuh stepfada/yuh sista fada /yuh muma man. The threesome wid cakey only gi yuh ah a pair ah pair ah shoes!!! atleast ah har muma basement,,har muma have ah foundation,weh Paula have???? Melissa yuh trawmatize in ah life ,yuh muma run lef yuh ah Jamaica and yuh breed at di age ah 13 an cum ah merricka wid di belly …who yah call and borrow from nuh…Melissa mi cumfatable in ah mi one dirty bedroom ,,mi two children is american an wi cumfatable pon mi low bed,,,,Melissa yuh hate everybody and yuh suppose to,,cawz yuh hate yuh birth canal aka yuh muma .When yuh can stan up pon yuh four foot yuh caan talk loud..how yuh did seh di house a 1200 dolla an now di real price ah show ,,teneisha pussy nuh good but shi duh she by har self ,,,nuh welfare nuh section8 but shi duh she by har self fuck yuh four foot dog,,,black ants aka Melissa Stewart You Have Expired jus like teneisha image ,,black ants please try again betta luck next time :hoax :hoax :hoax :hoax

1. Ms.Imagine just stop u vex true the people dem run into your house pon the internet u should’ve never flaunt the house as you did on social media you set up yourself for failure my girl just bow it out in the basement and hope nobody hear from you cuz all these tings is embarrassment

7. Hello my dear how may i help you,ms met i just checking in see all this shit show over here ,that i am kidnapped i am alive living and doing well .cooking my chicken back soup thanks to check on me these bottom feeder is sick saying things happend to me it will happend to them ,just pay my bills and things just leave LA pick up one of the 81 lady flyers for there Sunday bashment .again thx you for checking on me

8. Tennisha poor no rass wasn’t she with the woman from Bronx man couple months ago she couldn’t make him stay and pay couple months rent that big house and surgery body can’t make no man stay? and pay even half the rent

9. Ms met this low life bitch did not went to Arizona to rent any house,they went there to see if that lady still live there to send the FEDS on he.remember that story on your site what they said she send people to go and shoot up a girl car and shoot at her somethings is fishy ms met

10. She was living by her best lie….with back and forth bs with her nigga!

Ps: If some a dem gal ya would save dem money, drink more water, grow back dem eyebrows and stop buss bump inna dem face they would be so much happier