BOGLE BABY MOTHER GET SHOT LASTNIGHT

TANYA-Optimized

Erica Outstanding
2 hrs · Edited ·
Today is such a sad sad sad day for all who know Tonia aka Instyle Levy like i do….well it was brought to my attention that she was shot last night at a party in Atlanta n now in the hospital about to go under go surgery ….whatever it is that’s lead to this sad situation right now we put it in God hands just asking all my Fb prayer warrior to put Tonia at the alter right now in prayers….we know there is nothing too hard for God to do n prayers works so prayer her healing right now n save recovery my frens in Jesus name ….mood lost for words n feeling very sad , one minute u so happy hanging with ur frens n the next minute sad news like this

0 thoughts on “BOGLE BABY MOTHER GET SHOT LASTNIGHT

1. met tonia instyle and her fren dem ALWAYS a trouble people.ALWAYS.and when trouble reach dem them love bawl out god dis and dat.them jealous of people and always a throw word and pass threat like people fraid a dem.pussy unu.bullet fe reach the rest a the crew.i feel no pity for this big stinkin bitchh.u fukc with people and a this reach unu raasclaat.she brought this on herself.

1. met u haffe go ask the man that. but a bithc throw a drink in my face she ago nyaam the cup a fist plus a bullet. f**king nasty bithc and her fren them ALWAYS a badda people fe NO REASON ATALL.just cause them no like u or jealousy.so the man decide fe cool har off.i hate trouble makers.not one ounce a pity this big dutty stinkin gal ago get.

2. This is America..him cannot mek that mek him pull him gun…….now him a go prison fi nothing

3. met she fling cup and drink lick the man.met if me fling drink lick u what u gonna do stand there like idiot and tek that?ok met mek mi fling couple drinks lick u cause sometimes u angry mi.

1. She tried to chop Donna-lee friday ant the girl is pregnant, then she went an had another fight wid a mother ex man she have woman saturday night, then went to a party last night and diss up the man on mic throw drinks in di man face an di man went for his gun an shoot her right in the club, so this woman is just a trouble maker, try to chop a pregnant woman, I would say karma is a bitch and God nah sleep, glad she didn’t die leave r kids but it’s fair to say she got jus wat she was looking for….AAAAAMEN

1. met she go learn today.she fling drink so that assault.yes bullet bullet fe reach ar nastiness.met tania instyle and her fren dem love bully people and when u tek it to them them want play victim.victim mi raas.humble urself and stop fukc with people.go fe u gun and rinse it bloodclaat yes.

1. Damn! Me always remember the saying that when “Women behave like man dem get man treatment”

When me a war wid a man, me mek sure size dem up whey me a dish out, fi make sure me can take wha dem a go serve back 😀

2. yes she is.BIG TIME TROUBLE MAKER.she and all her frens dem.and then a look sympathy like she innocent.f**ka u.

3. happy for donna lee.have a happy pregnant and safe delivery MRS.lee.may the good lord continue to bless up u and hubby and new bundle of joy :kimpoi

2. Tonia think because she chopped Bogle woman in her face and got away with it back during Bogle time she is a bad girl.
    She is just like har mumma Shirley (man mascot and loud mouth)
    She living off har father name that’s why she still jumping.
    Her twin is nothing like har tho.
    Dam trouble maker that’s what she is. :travel
    Bless up Metty :peluk

1. talk di tings dem.let this be a lesson to she and her hatin ass bithcc ass frens wey love fukcc with people.

3. YO nuh the man through drinks in Tanya face first. Instyle and him woman a war and him tek it up pon himself and shoot the woman.

4. Bye Sponge Bob yuh toooooooo bad always a bad up yuh self yuh nuh here Poppy say him nuh afi bad up him self dem know say him bad a ready gwaan guh build back and look into yuhself seet deh now Reddo a come fi him woman hey Stacy

5. living dangerously i see,suppose a did one to the head he had given her,mi really nuh understand the fame/hype behind dancehall

6. Nuh man nuh perfect
    He who is without sin
    Cast de first stone!!!!!!!!!!!!!

I nah guh say nothing bad bout
    Instyle tonia is ah stem from
    De root which is har mother.

An yes har mouth big an yes
    She mel ppl when she ready
    But everyting bout har nuh bad

Everybody nah guh like everbody
    Big woman ting de youth a defend him woman

But him shoundnt guh suh far fe
    Shot har inna har belly
    She critical star me cant overs
    Were dis man ah come from.

Him coulda box har like how
    Gangsta dawn did get har box
    An cool when she a mel de man
    Woman.

Only de father is the life giver everyman love dem life
    Regardless of how one may live.

Inna instyle belly him shot har
    Mon fe real not har foot
    Or a gun butt .

Not saying either option betta
    But my god dah youth deh fe guh
    Prison straight.
    An i pray she make it star
    She will be a changed woman
    An count har blessings trust me!!!!!!!!!

Life precious ppl de father say leave all judgement onto him
    An we can say dis an dat at de end of the day ah life is in the balance.

Instyle me ago pray fe yuh without judgement theres good an bad inna all ah we.

She have good ways too but at dis time we cant a foucus pon
    Negativity sometimes tings happen fe god reach we an make
    We have to realize wat life is
    Worth nuh day is promised to nuh man.

Dats why yuh have to live everday like yuh last do :sorry good
    An it will follow u

May god pour out him mercy pon yuh instyle meck we live good ppl

1. hi judge judy.i read ur book and u make perfect sense.but still tania ALWAYS a trouble people all the time.she and her frens.one a them comment on ig sey them cant stop us.really??maybe him didnt have to shot har in har belly.him coulda just shoot off piece a har big foot fe true.nothing betta than a humble person who dont bother people.cant stand a loud mouth sketel who always want war ova man.

1. met please nuh laugh. the gal wear bout a size 14 maybe 15 suh if him did tek it to har foot peel off piece a it the shoes size woulda smaller maybe size 11 12.

7. Hear she is critical and was air lift to the hospital by helicopter. Hear she get shot in her belly after she tek mike and a diss up the gal and her man people in atl has it to say she bring too much battyman to her dance sat. Paul range and jay icon crosses tek her Sad though hope she pull through

8. All a dem a waste ppl. DONNA LEE JUST get loose and wukliss always want Inna the hype. Wonder if she cure Har vaginal issue mi nah mek this up ask anybody Weh know har

9. she nuh just fly come aNy fi jayze dance? Lawd ghad a how big belly Bobby reds a tek dis yah now. y she come outta har church? Wishing her the best still

10. Hope she nuh’ en’ up wid’ d dreaded colostomy bag!!!! That will slow her down some…..speedy recovery!!!

1. she will probly put the colostomy bag in har name brand purse and go dance same way and still give trouble.same shit different day with that dancehall clown.

11. what a disaster inna hotlonter…People if unu nuh hab nuttn betta fi do dan fight unu tan a unu yard and tek care a unu kids and loved one and if unu nuh hab nun a dat pick up crushaying or painting or counting bokkles…mmm,mmm

12. That man need to take ten seats back. Woman war you leave it alone. When him gone to jail another man to her thing dance hall recycle.

13. Spongebob fi DEAD!!! Pussy shit him deh pon and all ah uno weh bring stacey inna dis fi gu suk ya madda. Stacey a bad gyal she nuh need man fi defend her in gyal argument. Spongebob a PUSSY ah f**kin joke… you go and shoot ooman???? Pussy nigga nobody nuh rate that pussy nigga. That nigga need fi lay down 6 feet under… and Stacey stay far from dat pussy

14. Met she was still at it with donna lee down to Friday she attack the girl and she pregnant so it’s sad she got shot but god works in such away…. Cause she could have kill 2 Friday night and it back fire on her, God didn’t want her too die tho this is a life lesson for her hopefully she really look into her self.

15. How much man she ago fight over, she still at it over the baby father with donnalee and now Stacy diva with her man, she need a chill pill now man

16. Who Stacy di so call Diva den di man nuh could a wul Tanya and make Stacy lik har him Neva afi go fi nuh gun fi shot a woman him is a P—y smfh

17. I cant believe some are defending Sponge shooting this woman. There is no justification for what he did. He needs to go to jail. This bitch is no bad man, he wants to be one badly working at Dicks Sporting goods. He has been terrorizing the community for a long time because he has a license gun. Good Riddance. Tonya wishing you the best.

18. So Donna Lee go pop breed, why shi think di man a go treat har any betta dan him did Tanya n di res a baby modda dem
    Good luck wid oono cackie war, hope onoo all survive it..

1. lowe donna lee ya ear mi.yes she go pop breed and tania go pop style pan di people dem and ketch bullet bullet bullet.tania instyle get style up wyle up.

19. Duppy know who fi frighten all if she dif drop har draws and tell him fi come suck har him nuh have nuh right fi shot har lock up him wanna be gangster ass

20. I can’t understand because sponge use to f**k tamara goodas nd tamara goodas and Tonya is fren they all f**k the same nigga Inna di dancehall screen STACY U BRING IN DI GUN INNA DI PEOPLE THEM CLUB & GIVE THE BWOY DI GUN FI SHOOT TONYA AND THEN YUH AND HIM LEAVE DI CRIME SCENE SMH STACY U NEED FI GO JAIL WONDER HOW U FEEL NOW YUH MEK YUH MAN SHOOT AH FEMALE AND NUFF TIME HIM AND OTHER MAN KICK OF AND HIM NUH SHOOT DI MAN THEM IS WOMAN STRENGTH SPONGE HAVE BUT IF TONYA NUH PRESS CHARGES DI STATE GO PICK IT UP STACY U GOING TO JAIL NASTINESS

1. pussyhole Nikk were u there when Tamara goodas and sponge di ah f**k. How u can come ah confirm if u wasn’t a part of the f**k. I hate you f**king illiterate people who do nothing but make false judgements, f**king news reporters without a f**king FACT story.

21. I can’t understand because sponge use to puck tamara goodas nd tamara goodas and Tonya is fren they all f**k the same nigga Inna di dancehall screen STACY U BRING IN DI GUN INNA DI PEOPLE THEM CLUB & GIVE THE BWOY DI GUN FI SHOOT TONYA AND THEN YUH AND HIM LEAVE DI CRIME SCENE SMH STACY U NEED FI GO JAIL WONDER HOW U FEEL NOW YUH MEK YUH MAN SHOOT AH FEMALE AND NUFF TIME HIM AND OTHER MAN KICK OF AND HIM NUH SHOOT DI MAN THEM IS WOMAN STRENGTH SPONGE HAVE BUT IF TONYA NUH PRESS CHARGES DI STATE GO PICK IT UP STACY U GOING TO JAIL NASTINESS

22. Tanya and the man was good friend so what the f**k could have happen so bad. I use to see them together all the time was not right

23. WHICH STACY A BAD GYAL ONLY BAD WHEN CAROL WAS ALIVE SHE GWAN BAD CAH SHE DID A BEG FREN FROM CAROL,AN DEN SHE SELL OUT CAROL RIP MUMA…STACY A ONE WICKED GYAL SHE ALL SET UP AR OWNA BREDDA PHILLIP…A BADMINE SHE BADMINE TONYA, DEM TEK AR TINGS AN DEH A CLUB A THROW MONEY SO SHE SEE DAT AN A TALK AN DI PUSSY FACE BWOY A PRETEND BAD..HIM SHOOT DAINTY SIMONE SON BEFORE TOO…EVERY MAN STACY DEH WID A BEY CROSSES TING…MI NEVA SI A GIRL WEH JUST HAVE BAD KARMA SO YET.SHE AN AR FREN DEM A WRITE UP AN NAH WRITE DI TRUTH.STACY YUH DEH AMERICA FROM YAH BABY TILL NOW AN STILL NUH AV PAPERS BUT YUH A BRING GUN FI A BITCH ASS NIGGA SHAME ON YOU..AN TONYA SHE MI NUH KNOW WHY SHE ALWAYS A FREN DI HYPROCRITE DEM.SHE DON’T LEARN!HOPE SHE GET WELL SOON…F**KERY

1. birds of a feather flock together.all a them badmine fake hateful grudgeful and love war dem one anedda.saw this coming.

24. @KMT…you are talking the truth. All Stacy do is set man up. Pure crosses. Yes an Tanya need to stop fren up the hypocrite dem. I will say this again, I don’t care what she did to him or his woman he have no right to shoot her.

1. pussy suppose to get f**k.what she mus do stitch up har pussy?galang ya gal. :bola pussy suppose to get f**k.what she mus do stitch up har pussy?galang ya gal.

25. First off he was “trying” to sell drugs, but trying to get in the life by being a gyal clown. No real badman f**ks wit him. Look at his friends…. Not a one badman. that is his problem. He needed to stay working a honest man’s job at the Dick’s Sporting goods in Norcross instead of try to live a life he knows nothing about. FOH….. idiot

1. so basically u come on here a try rat out the man place of employment location.u likkle snitch u.if he do the crime him mus do the time.police know were fe find him.no need to snitch.met mi gone ya.the people dem a wait pan mi fe come cook dem suppa.love u loads even when u get pan mi rhatid nerves. :peluk

26. Notten nuh wrong if Stacy wan f**k Mr.Many, or Mr.Several but shi love f**k tuh much Chucky man whea love Chuck off dem mouth look how shi did tek d biggest Chucky Pony Hype kmt

27. all yall sound like some hateful grudgeful people!!!! I don’t care for Tanya but for a man to shoot her and all yall cool with it GUNSHOTTTTTTTTTTT TO ALL yall! Dutty heart people ! I would’ve respect it more if he had punch her in her face, gun butt har, patience … Even if Stacey had shoot her but for a man to pull the trigger because she DISS HIM ON THE MIC AND THROW A DRINK ON HIM IS STRAITTT BITCH ASS NESSSSS! PUSSSSSY FI ROT IN PRISON !! Like who be RAISING these BITCH ASS NIGGAS?! weak move! Point blank! And Stacy sooooooooooo bad but ah send fi sponge gun for him to shoot! Bitch! Bossssssss up! You couldn’t do that yourself?! Ah nuh yo man?? Fight har!!!! Allllllllllll a yall coward tuh ratid!!!! Yall forgot he threw a drink at her first??! LOL the f**k!! I cannot with all of these Wana be badman!!! Kmft ain’t no JUSTIFICATION himmmmm wronggggg! Point blank! Now STFU soo much hate in yall heart for the woman… Even when she down yall still kicking… Why yall soooo badmind sooo!? F**k outta here!

28. If this women diss the man on the mic and throw drunk in a him face she deserves one big bitch slap but not to shoot her can that don’t lol good fi him… Now his going to get charges for attempted murder the justice system don’t feel sympathy for black men so he has recked his life because he let that women get under his skin! If this women and her friends are the trouble makers people claim they are I hope this teaches dem to value their lives and leave people alone because you never know when someone is going to snap!