BOOMBOOM DI SURGERY AND DI PRISON ENGAGEMENT

IMG_9286-Optimized
BOOM BOOM DI PEOPLE DEM WANT KNOW IF AH SURGERY YOU GUH DO, CAAH YOU IS NOT A SLIM GIRL AND YOU COUDLN’T LOSE DI WEIGHT OVA NIGHT.
YOU WORE A NIKE TIGHT SUIT TO DOLL DANCE DAT FLOP YOU LOOK LIKE YOU WAS EITHER COMING FROM OR GOING TO DI GYM O_0 YOU AH PLAN FI MARRY YOUR MAN WEH GONE GONE AH PRISON,AH WHEN BOB AH COME OUT BECAUSE IT DOESN’T LOOK LIKE IT’S ANYTIME SOON! HE TURNED YOU INTO HIS FIANCE WHEN HE WENT TO PRISON. WHEN HE WASN’T IN PRISON YOU COULDN’T ADVERTISE HIM ON YOUR IG, ALL WHEN UNNO DEH AH DANCE Y’ALL WAS FARRR APART, AH TRUE HIM NUH DEH AH RD MEK YOU AH ADVERTISE HIM! KMFT IF AH MAN NUH INNA ME WHEN HIM DEH AH RD N AS HIM GONE AH PRISON HIM AH LOVEY DOVEY WEH DI BBC MI AH DO WIT HIM?! AH SWEAR AH TRUE LIKES!EVERYDAY YOU DEH PON INSTAGRAM BOUT PPL BADMINE YUH,WEH DEH PON YOU FI GRUDGE?! FIRST TING 1ST YOUR HAIRSTYLE DEM ALWAYS LOOK HOME MADE AND YOUR NEVA WELL PUT TOGETHER YOUR LUMPY LUMPY FLOPPY BODY BE ALL OVA CLUTCHING. IT LOOK LIKE YUH FINALLY PUTTIN THE GIRDLE TO USE!

0 thoughts on “BOOMBOOM DI SURGERY AND DI PRISON ENGAGEMENT

1. Sender certain man don’t stand up inna dance with their woman in the event that things might kick off. I haven’t heard if Boom have surgery but to me she still look like her gene pool is crossed with part Bull Frog, part Down Syndrome.

2. Yea Bob neva want me……….so wat who cares if but neva want me but me want him……..unuh have the time upon unuh hand ah worry bout me n mi nah worry bout unuh but wait ne n Bob still ah mad unuh obviously it’s plan to see n I can flood my Instagram all I want with my man weh gi mi weh me want ah my man unuh cum chuck true me n splash up inna Bob unuh tormented don’t have nuh life miserable dutty ppl

1. No she need FI tell we how the DNA makeup go part bullfrog part Down syndrome Quena u nahhhhhh behave FI 2015 lmaoooooooooooooooooooooo

3. First thing first boomboom n Bob married long time from when dem GUH Vegas if u look on her ig u will see seh Bob purpose too boomboom before them reach ah Vegas and a next thing Bob want boomboom from when him did deh ah road whenever u see Bob u see Boomboom every party Bob deh Boomboom was there and most of the time they do stand up together are stand up side way why unuh just don’t leave the people den alone it’s ah new year now make them live dem life how dem feel be Cuz sum ah unuh life unhappy n sad bad Lowe den mek them live them life real talk unuh done send do man gone ah jail already suh Lowe dem

4. ugly retarded , disable boom boom Bob neva have shit bout Bob give you everything, $1 bills , quarters and pennies. u fool as fu.k. u have to walk and thief 7 days of the week to pay fi the least x6. yuh get lock up in a Marshall with short man sister boopsi in November . boobsi sey because yuh greedy and a try thief the entire store to push up under yuh big bumbo police lock uno up. a one big dirty gurgle boom boom have on boom boom don’t have shit up her ass to pay lypo. boom boom yuh ugly nuh rass. and Bob ain’t nobody for you to be bragging about. Bob only f**k you because him need somewhere to stay and him need a good mascot to use. boom boom you neither have good looks, shape nor money so stop fool yourself. idiot ugly bitch nobody badmind you. and you and Bob never married. Bob a woman user that’s why him always a f***k some stay bad woman. e.g. ma Marie , boom boom . and boom

5. boom boom u never even dey with Bob 1year and you a walk and a create excitement bout your man. dummy. Shelley and Sally soon fix yuh disable nose for you.boom boom, Bob walk and look everybody u never have a trophy man. continue running from jail to jail and meck sure you keep Bob books loaded. yuh nuh see how you and Bob old woman melody looks like mother and daughter. lol. boom boom hide yuh face and stop try hype up yuh man clown, monkey face fool fool gal.boom boom yuh need to thief some look good clothes for yourself because you stay bad, u never look like yuh bathe yet. you always look like old farte. ..boom boom u need to go back to school and try to get your ged

6. Yes mi HAFFI walk and thief ole dead dog be cuz I’m nah sitting and beg nuh ah unuh nuttin ole germs n wen Shelly n Sally ready den can cum old crossis and yes I’m suppose to Bragg be cuz ah my man idiot fool dummy gyal me cudnt be Bob man mascot be cuz Bob did live somewhere before me tek him up and ah next thing nuh body nuh thief like Jody ah jody wake me up outta my bed everyday fi guh pon road n ask Jody short man sista me ever have me dutty money at least me ah guh look it but unuh have time fi look it pon jmg I can see me ah worry unuh head becuz it’s ah new year n unuh still member dead dog gyal like me boomboom unuh don’t have nuh life unuh life very miserable Bob use unuh ole woman not me Bob haffi mine me n me whole entire family suh unuh get that straight it’s no need fi brag bout nothing obviously unuh ah worry bout me n no nah worry bout unuh Bob books is alright n so is my nose Bob luv it n no sure know mi never tell unuh seh mi do no surgery unuh just nuff n like PPL business n fi unuh own ah spoil

7. Me rather walk 7 days ah week and thief instead of deh pon jmg ah chat ppl unuh need ah man inna unuh life be cuz if unuh di have a man unuh wudnt have time fi jmg and yea Bob walk n look everybody but him neva look u so that’s why yuh very ignorant and for ur information it’s 2years my girl suh stop chat weh yuh nuh know n no very proud fi walk from jail to jail it’s not ur car no ah drive n it’s definetly not ur foot mi ah use fi walk guh dem ole crossis if u coulda get n keep ah Man U wouldn’t have time fi mek me so important

8. lol a $1 store your entire family shop boom boom because Bob bruck like dog. and Bob nuh ‘re enter USA 2 yrs yet suh a guessssssss a ja u a sex him from. how man fi a mind you and you stealing in Joyce Leslie, pretty girl and Conway.u stupid low life bitch. go get a job and stop thief. worthless none ambitious gal. u sound like a n idiot bout you got dirty money.lol.u too ugly boom boom deformed noise. u must a,get ssi for yuh noise.lol. bob a free loader and women user u was him clown. him use you to rent car ,use you to thief clothes give him, credit x6 him come live a yuh yard for free. just take a good look pon the type of women Bob date. old melody, ma Marie, boom boom.all a uno look like old grate.guh learn sense. I heard bob snitching him can’t take the pressure so him start rat out people. boom boom you look like shame old lady

9. boom boom go back to school and try doing something constructive with your life. but with your multiple shop lifting charges who going to hire you. try sanitation causes mi nuh think you would thief dirty garbage.lol.old rubbish gal boom boom.

10. Boom boom bob Neva did want u when him deh a road only family and close friends know bout unno boom boom bobs only tek in house picture with u when him deh a dance him nuh tek nuh pic with u and if u get lucky and him end up in the background of one a u pic in a dance once somebody tell him him start stand further so nuh a the pic them don’t catch him memba bob stop go party with u in a d last part and u and bob don’t married if u did marry the world would know cause u would post up it u a d first wife me every see weh have to go above and beyond to prove say u a wife bob didn’t buy u no x6 so stop lie him buy it fi himself everybody know how it go so your name go Pon it cause a u a d American memba dats y a u a pay fi it now

11. Salt fish face boom boom me hear say bob get two years fi re entry a dat u tell ppl boom boom come back to reality bitch bob want u now cause him don’t have nobody to fall back Pon but u a u ago mine him a Jamaica and put him in d run dung house weh u ugly mumma have a Jamaica and clean him out fi d gal dem dung deh u better marry him now if u can cause when him reach JA me sorry fi u boom boom y u don’t learn sense gal how u love live in a ppl shadow so u and bob a clown y u put tattoo on with bob name and him put tattoo on in a jail y him Neva put on a road boom boom if him love u so and him have mamarie name Pon him neck so a two woman name him have Pon him y u Neva till him fi write your name ova mamarie name big fool boom boom u too young fi be a man clown every man clown and use u save u money cause the road a get sticky and u a Mek ma clean and not cleaning out uself gal if u man look u must look good to nd stop try prove to ppl say bob a u man start post some pic with u going above and beyond fi u daughter a swear u more pic with bob than secret itdontlookgood Bob Neva want u but him need u in him corner now for the task ahead boo

12. Ok let me be fool fool n let me be that retard but any how u sound very very disturb tho why is it ur problem……by the way why is it that my problem hurtin u so bad any how u haffi lata u only ah jmg bad gyal call name identify yuh self

13. Bob have him family den fi lean pon all of Bob family den are all citizen in ah America so him nuh haffi depend pon me

14. Move u nasty self from yah bout all a Bob family a citizen gal a who u a fool man mascot dis a Bronx everybody business deh a road a you want ppl in u business r else u wouldn’t put up everything u do and talk everything bout Bob jail business gal u hype and talk bout ppl bad mine u so we just a let u know u clown a road and laugh ppl a laugh after u not bad mine u look how dumb u r which woman with sense a put man name Pon door and key chain u nuh see u frighten and childish nose and Pon top d man clown u a road and now u have him heat 100% if u put u business out we a go laugh fool fool gal just like how u in a ppl business too y would somebody bad mine u and u a tek a ppl weh nuh born here a do betts than u wanna b jamaican

15. Yes continue to laugh bitch that’s good for u nastiness ole germs I like too be the fool yes proud to be a man mascot u need to take the time out n look inna ur rass life be cuz u look like u don’t have ah man suh u upset n disturb bout me n my life ole crossis my life ah mek you very unhappy nastiness

16. Every nite my man deh side a me…. Lol where is yours beside a next man bitch continue living a fantasy life in my free time i will laugh at you man mascot dwl

17. @ if I laugh I dead u nuh realized sey boom boom a big dunce bat and she is a low life girl.this girl is a full clown. she ugly, shape bad, dunce, none ambitious, fool fool, classless,she is a petty thief.there is nothing good about boom boom.idiot go back to school boom boom so you can be a good role model for your daughter

Leave a Reply to Boomboom stop it Cancel reply