BOP SEH CHIN WAS A BUSH

15 thoughts on “BOP SEH CHIN WAS A BUSH

1. If him funny.. :ngakak :ngakak :ngakak Bop version waaaaaaay more believable than her version….a teet and a gum cannot bite :ngakak Chin is a bisex :ngakak
    whoiiiiiiiiii yes Bop she mean wit everything except ar front…no face to waist (to yuh ting) thats why…. :ngakak :ngakak :ngakak

2. Dwfl..One teeth can’t bite.I cant,I wasn’t ready.i can’t help but feel bad for him.Him real wid him ting Jah know . I believe every word him seh.I look like him hold in nuff a Chin secret because him did just want somebody inna him life..smdh now everything a come out.Chin no have no secret fi him.Anything she did a hold in fi him.Him own.If she a seh him a crackhead..shame on her she must have been doing it with her and around her so what does that say of her..Girl bye.she never have a problem fi skin out her pums and mek the crackhead gully man a push up him hood inna her probably all nut up inna her..One thing tho bop don’t stoop down no further pon her level a talk up no more a di the things.You get all the confirmation you need fi leave her alone.Put you life back together and carry on.Karma is worse than di wickedest bitch

3. :ngakak :ngakak a wah name bush dwl dis man yah a comic… chin nuh discriminate doe man, woman, dog, cat yah looooo still chim

4. Chin a Delilah……. what a gal lie and wicked chin carry back bop passport a weakkkkkkk…..none a u man dem caah travel pon it my goddddd!!!!!

5. Chin a Delilah……. what a gal lie and wicked chin carry back bop passport a weakkkkkkk…..none a u man dem caah travel pon it my goddddd!!!!!

6. Nasty bisexual bush need to be arrested for stealing the man passport she put up post bout he going back to fixing fans then delete it. She need a proper ghetto beating

7. Morning metty dear.. You know I’ve been watching and listening..I believes every word bop saying..he was warned but is so pretty face trick them all the time..from day 1 she didn’t have any ting bout her. money couldn’t hold down her delilah style..a jezzebell will always be a jezzebell

Sorry yah BOOBOO…NURSE THE BITE Dem WEH YU GET From YOU DAWG..NOT ALL DOGGG CAN KEEP Chained UP..

1. Morning ooooooooooooooo when mi see di people dem start seh bop story a change mi look oo and its true to an extent….a man why dem lef but di two a dem VELLY LIEEEEEEE

1. Met. Mi sey u nuh easy more time enuh. But u a smart gyal. Lie d two a dem a tell!!!! Gully bop is a fool fool neva si come si liad. But him ago want some a dem money deh

1. Bop cant read but both have street smarts..him more than boasey and will lie fi get outa whey him need to…chin really is a story teller , both a dem born so doe cause nuhbaddie nuh bad like dem

8. Mi believe Bop over Chin, the gal is serious, she will go with a dog, especially when it comes on to money, remember how she mek Bop a kiss her up and all over her, the girl stop her breath and tighten up her stomach, gal like Chin will do any,and everything, she is a bush fi true. Lol, Gully bop, gi wi a new word fi 2016. The word of year is bush, woooiiiii