Foota is a looser lmaoo f**ker him damn groupie love gwan like him hype and nothing nuh hype bout him.. Mi hear seh him married fi get him greencard but doesn’t stay wid the wife him a kotch a people yard a florida lmaooo… Mix up dutty foota hype yuh life sad bad
Want a bitch lick inna him face! You is a big groupie fi a run down 50 cent and a batty man fi call killa name fi get recognise! Cause real man nuh call up man name!
Lol…ahhh bwoy foota a full time u stop now..di man nu want u call him name…just avoid killa yu nu si mavado have come back come beg him friendship to get back him street credibility a Jamaica..A dat u a try??
Don’t c anything wrong with what he said and yes Bounty is a legend and that maybe 1 of the reasons Fotta mentioned his
name him have respect for Bounty in his own way + he was reminding 50cent where he first saw him ijs
Killa tag evi media outlet a jamaica, mi affi big up killa, foota a groupie fi real, even though him a look a hustle, him fi have some respect fi him self. me wont be surprise if him release sextape and say it leak, no shame groupie boy.
Killa has the most male groupies in dancehall. His male groupies are the only reason he’s even mentioned in 2017 lol… his whole camp is full of male mascots. Killa ah big fish.
a call up the boss name. Mi shame fi him, him really think 50 memba dat
Metttttttttt loooooooool this is the funniest thing that has appeared on the site in a long tine. Foota you style yourself big time !!!!!
Foota have no shame whatsoever
Foota name Hanna now …. killa on that with a big lather a shame
Foota is a looser lmaoo f**ker him damn groupie love gwan like him hype and nothing nuh hype bout him.. Mi hear seh him married fi get him greencard but doesn’t stay wid the wife him a kotch a people yard a florida lmaooo… Mix up dutty foota hype yuh life sad bad
This made my day. To how them can hype ooooooo. dwl! clown!
Lmaooooooooooooooooooooooooooooooooooooomi DONEEEEEEEEE!!!!!!!
Him nuh have not one likkle drop a shame bout him a bad man
Bout look me up lmao male groupie with the big stinking foot
Lol me shame and a nuh me…done him killa
Want a bitch lick inna him face! You is a big groupie fi a run down 50 cent and a batty man fi call killa name fi get recognise! Cause real man nuh call up man name!
Lol…ahhh bwoy foota a full time u stop now..di man nu want u call him name…just avoid killa yu nu si mavado have come back come beg him friendship to get back him street credibility a Jamaica..A dat u a try??
Dwpcl him soon seh a hack Dem hack him page lol. Him Nuh bad him mouth like it smell bad.
Bounty naw play…check the whole heap of taggings :ngakak
Ishawna liked the picture :angel :matabelo
:hammer
Omg lol
People deeeeeeaaaaadddd!!!
This is a lame ass whack move on par with when a man a look a woman n a call up/carry news bout a next man to her! !
We strongly condemn such suspect behavior so go SYM foota no hype, always talking crap smh.
Woiee me seh Killa sting Foot-her like a million bees, right inna him yei. Woiieee a weak in yere..
Weh mi nuh undastan none a dem nuh step to killa …dem jus chat Back a him….and killa informa dem tell him back
A shame to rasssssss!!!! Mi just curl up back under mi blanket!!!
Ouch. Not a good look at all lol
Don’t c anything wrong with what he said and yes Bounty is a legend and that maybe 1 of the reasons Fotta mentioned his
name him have respect for Bounty in his own way + he was reminding 50cent where he first saw him ijs
Killa tag evi media outlet a jamaica, mi affi big up killa, foota a groupie fi real, even though him a look a hustle, him fi have some respect fi him self. me wont be surprise if him release sextape and say it leak, no shame groupie boy.
Killa has the most male groupies in dancehall. His male groupies are the only reason he’s even mentioned in 2017 lol… his whole camp is full of male mascots. Killa ah big fish.
Mi hate Foota from the rapist pastor ting. If yuh a star yuh nuh need fi use nobaddy name. Male groupie!!!
Mi hate him bad! Bounty fi rince under him bbc ❗