BOUNTY YUH DOE UNDERSTAND THE TAX

But I’m confused isn’t bounty killa the biggest pnp from Seaview gardens? Why is he getting so cross when in reality you are being taxed more to pay for the tax break?

12 thoughts on “BOUNTY YUH DOE UNDERSTAND THE TAX

1. Don’t have nothing to do with PNP or JLP he has a solid point every government increase taxes thats expected, only one ever give tax break to regular working people, yes them take back maybe half of it but you still have a net positive.

1. As mi see yuh name a some stewpeas mi woulda eat today eno jah know…. somebody nearly tie mi wid stewpeas aready….wah day mi try stewpeas but a gungu dem use mek it…it mad still no lie.

2. Bounty kills shut up an pay your taxes.. You can invest in women but don’t want to pay your taxes to help build schools and help the poorer class of people, bounty killer the receipt and investments that you benefit from.. All dem dance deh weh you keep and benefit from the poorer class of ppl weh help you fi invest in non elements bitches.. Now the gal can’t find three quarter and help you pay your tax u a bawl.. Pay your taxes and stop talk bout poor when last you went to bed without a meal? You might not be filthy rich but you are no way near poor so shut up and pay up.. You will be making it back while you make party in the ghetto’s and take back the money from the pooer class. Them say you help poor ppl but You take more from them than you help dem..

1. Same so Muma same so! Our generation say death to party :selamat

Somebody have fi set de trend since a so the younger heads dem get onboard.

BBLater

3. We sometimes have to go in the direction that is more beneficial for us poor people. Not calling Bounty poor but on the surface he always advocate for the poor, so I applaud him for making that statement regardless of his preferred party.

4. whole a dem a teeeef mi pnp free fi switch as I see it the whole a skeleton in them trafigura closet is jus a tip a iceberg finsac only us$ they wanted that former finance minister caused people to have heart attacks on their death bead asking for their money, THEM BRUK EENA MI HOUSE AND TEEF MI FRIDGE WID MICHAEL PIC PON IT, MAJOR SUPPORTER OF SQUATTING, AND NOW DEM A COME OUT DEM COFFIN A RUN UP DEM RAW MOUTH, ALL SNITCH PHILLIPS RAW MOUTH, WATCH HOW HIM A GO DRAW FI SHE, WHO HAVE THE WUSSSS CONSTITUENCY IN KINGSTON IF U TALK NEGATIVE BOUT IT U DEAD, DEM GET USED TO SHIT SMELL

5. HEAR people a say dem wiked for cornwall regional was a rot from deh deh now dem a bawl out, if gove ever lock it down, u wont hear the rest, fix it don’t lock it down anything happen a far by the time u reach at another hospital u rass dead, country over politics these suckers never learn, them vex cause IMF say govt a do good, the cartoon show peter bawl

1. Yaw eediot, the IMF say every government a do good when dem a get back dem f**kin money. If me gi u a loan of $100,000 and u a pay me back the installments in time, all if a kill u a kill n rob fi pay me, me ago say u a do good. IMF said PNP was doing great also.

1. I can assure she is no eediot,mi take her in more while, she kool Pro.

I love the caption but in all fairness to Bounty…even some educated ppl nuh understand the complexities of this tax con. How can I be digging out ur eye then a buy ur eyeglasses? ?literally this is robbing Peter to pay Paul.

6. Bounty nave no fkin sense for 1 and yes the PNP has given tax cuts. memba a Audley Shaw dem did come fling up GCT n PNP dropped it back when they won. The problem with the 1.5mil threshold is that a only a few friggin ppl work up to 1.5 mil fi can get the 18,000. Majority of the poorer class a see an increase of $1,000 per month in dem pay. You ago end up affi spend probably 3,000 or 4,000 extra per month to maintain the $1,000 per month for yuh self and the 18,000 extra fi who rich already, so in essence a the poor it a cost jus fi make the rich able fi get more.