BREDMAN DI PEOPLE DEM SEH DEM FREN WAA BACK DEM TINGS

BREDMAN

Dance hall celebrity New York and Los Angeles
> Met DI story did submit wrong
> BREDDY from LA BAG WHITE,& SADEKI dem fly from la to ny and back all di time
> DI MAN FRM LA DEM AH LOOK FI UNO
> FI DI FOOD UNO HOLD WEH HIM SEN AH NEW YORK UNO P**y Hole AH THIEF AND MI GUD GUD FRIEND SEH HIM WAN BACK HIM BLOODCLOTH 300,000 US dollar uno Mek link trick di man into thinking UNO a real worker him send off him money and all now him can’t get an answer what goes around must come bl**dcloth back around bag black !! Yuh better watch yuh duty bleach out skin self!!! Don’t be surprised if yuh ear SEH yuh family ah Jamaica come up dead !!!! D

0 thoughts on “BREDMAN DI PEOPLE DEM SEH DEM FREN WAA BACK DEM TINGS

1. Ppl still a bruk man foot??? Mi never know dem still do those things. Unu brave bad though cause unu tek 300Gs and still a show unu face. Wow. Mi nuh like teef eno. Nope.

1. Cant even get mad at sender for the threats cause these men choose this life. nah lie tho 300G mi woulda pay off all school loans and set up 3 business ah JA and leave the game alone. IN AND OUT REAL QUICK.

1. We did say it!!!!!! It is here… Was coming from long time! So them lifestyle deh go. Took them two months …..

2. But now dem ago meck di real teef dem nyam Breddy and him fren food any weh dem see dem. People brukk and hungry so now dem loud up dem affi ah hide from everybody.

1. trust me it is 300K lol u nuh kno wat a clock a strike dat deh 300k deh did fi share up in many go ya suh and deh suh .. but what it looks like is that Breaddy dem tek it n cut! Like what he usually do and set up other ppl fi dead .. hmm

3. People really doing this in this yah day and age? I thought this was over from early 2000? Good luck to all, cause this game is not like first time when man would tek you food and you know you can mek it back easy so you leave it alone, A serious time now and 300G’s no easy fi get. Teef and set up you life just to get a hype. WHY oh WHY THESE PEOPLE DON’T GO LOOK A JOB?

4. Dem nuh memba what happen to Dwayne platinum and the other 2, dem need to stop it. Unuh nuh love unuh life, want to rich quick offa ppl damn thief

5. That is all people are doing these days.. Bruk foot and use badness fi defend it like seh dem nuh bleed like the next man! Thats why when I hear of some gruesome bad man murdering I don’t even question it more time because you can’t tell a man to chill when smaddy tek 300k from him…

Some might say in the game you have to plan for loses but these men purposely trick the man… The game ain’t like it use to be.. no loyalty and it’s every man for themselves.

6. Soon you will hear say them drop out then people a sorry fi them. Me nah sorry fi one soul Bcz when them a do wrong them no care

7. LONG RUN SHORT CATCH,BREDY REMEMBER YOU CAH GO BAG A JAMAICA. HOW FAR YOU THINK YOU A RUH GUH? REMEBER YOUR FAMILY………CAH THE PEOPLE DEM A GWAAN BAD FI DEM THINGS,BREADY DON’T THINK YOU CAN SET UP NOBODY FI DEAD LIKE WHAT YOU DO TO DWAYNE AND PIE!……….MI DONE TALK THE MAN DEM SAY A YU MOTHER AND KIDS DEM A GO AFTER! SO I HOPE THE FEDS A GAURD DEM 24/7 44/8

8. Mamacita…..I would like to say to you, as of yesterday, you are now MY hero.
    As fi di bruk foot specialist who don’t want to put een any work in the game, time longer dan rope. I only hope is not nuh saaf man Unnu tek it from. Di man fi do the world a favour and loosen yu braids.

9. If this story is true, how come he is partying so freely in NY and LA? Ninjas don’t take people food so barefaced knowing the risk, so something is not adding up. Reading on the Pinkwall about Breddy and his tiefing ways, how come he is not dead yet? Btw, true shottas don’t send public threats, even when proxies are the medium. Them just do them thing, otherwise the hunter becomes the target….kill you before you kill me.

10. Thief people Money just to squander it on material things.. Bready very wicked him and the sister setup people already and Rob Dem in hotel and Kill the people all a Lady from out of town did go missing..Sick Bastards going to die young

11. Bag white remember when di man dem yuh rob AH Miami send di Badd man dem AH JAmaIca after yuh bloodcloth family no Mek di same mistake mi AH GUH find out who yuh rob an helphim pussy

12. Is this how da new gangster sen threat pon internet or me ah get old i think sender probably mean 3g widout da zeroes looking at these fools pictures me nuh think dem so brazen n bold fi tief that amount a money n a walk roun so freely

13. Wait deh! No man! Bready wah don’t miss a Sunday guh church? Ah don’t believe it! Stop lie pon the man! Lol

14. Wolverine (Slice Bred) always a post scriptors from the bible, bout God dis and God dat. So what about “tho shall not steal”
    I think slice bread better link up Ishawna voodoo man
    Damn yuh know I was crushing on him a little. I have a wolverine fantasy
    Now my pum pum dry

15. BULLSHIT if a man have 300g fi buy food him already have a real link no middle man ting 3g u mean. Same time last year di next man dem dead weh did ago keep party a miami an a fi peanut man slap dem weh fah 300g body wuda just a turn up all ova LA and NY JA bloodbath man muma n pickney wuda dead

16. So me wa know this now. How is it that people thief people money that was made from ill gotten gains? And a send threat pin Internet? Dwayne, lefrak, keamar and many others die over the same something. So dougie p ready fi eulogize. Really hope that this time when dem go fi bruck foot so to speak dem do it in a private place.

1. I know say minus the batty man allegations Douglas is a nice guy. Him tell care of his parents and he is a loyal friend. All when Kermar and Omar style him dougie just hold him cawna cause he has the haffi come back

17. Dwayne Platiumn was not the type to tief nobody things he was just at the wrong place and the wrong time, his own friends set him people were killed for no reason ova what someone else did, very senseless death… And now every year they want to have a memorial for the two who past away like it’s going to make your conscious be better, smdh…. Anyhow about Bready what I’ve heard about Bready that he doesn’t go and just tief people at their houses he wait until the people send dem tings off and rob the mail person or the carriers that’s how they do it so no one can really say that they did it but since everyone now know that he is involved in some way… But apparently Bready doesn’t care because he goes to parties same way like nothing… I just recently heard that Bready no longer live inna LA no more, that he left to go look food else where not sure how true that is some people in LA would have to come and confirm that…

18. BAG WHITE WAS DEPORTED AND COME BACK HERE ILLEGAL AND STILL A COMMIT DEM YAH KINDS OF CRIMES? BEFORE YOU GWAAN HOLE A MEDS YOU DEY YAH A ROB PPL?

SUM PPL WILL NEVA LEARN!

19. Them thief the Mexican food now them a hide from last year October. Bag white buy bmw sadiki move from la to ny n ship ova the black Benz. Unuh too f***king thief all the duty one Ernie him weh asha Nuh stop piss in a mouth regular. The man need to go garage night club every Thursday fi find Unuh n murderer Unuh bloodclaat. Me soon send in Unuh address make them man job easier.

20. Unu a real informa lol I can not! Charge that to the game, you snooze yuh loose next time do your research when you decide to involve yourself in such risky business

21. Your right it is part of the game and you have to prepare to loose and start from scratch so it’s the game of life, that’s the busiess you decided to be in then it comes with some ups and downs… Not all the time things are going to go good, things will happen and it will set you back… but I don’t think the revenage should be death let God handle it and not take it pon your hand to do justice…smdh

22. @ Blessedalways .my girl Ah long time Dwayne platinum Ah tief people tings mi use to live inna house with him suh Ah nuh nothing weh mi here ah weh mi si an know.

23. All you bithces is stupid as fuk…nobody was there when it happend if it even happend …who knows if da man even get robbed fi tru…smh rumors and spread by haters and accepted by fools….breaddy might not be god but who is …non o yall is perfect and everybody wicked inna den own way….unno a talk biut bad man dis and bad man dat but stiil unno ah talk di tings unno noh know bout….if dem did such things I dont think that thell be out like the way they are…and if breaddy wah goh da new york mek di man goh like come on whih jamaican stays in 1 state?…wi rotate…cmon everybody ah do di same things…and di bitch that post dis bitch your not perfect yiu fuk fi money(30 dollaz)yuh pussy stink yuh have no hair and yuh man wah mi so talk di things dem now

24. U reap what u sow simple as that!!! Whats up with u jamaican big shottas big time ballas BITING THE HAND THAT FEEDS U AND YOUR ENTIRE FAMILY IDIOTS??????? Who else gonna supply u with food to make money if u keep takin from these mexicans? Not a f**king white boy, black boy, chinese, Vietnamese, african gone supply ur needs dummy!! Mexicans who push big weight is 9xs out of 10 part of the CARTELS so they might not find u right away but it wont be long especially when u telling all whereabouts on social media smh just f**king retarded! Its like saying “hey im over here yea me the one who robbed u and your family come kill me please” smh yall dress nice pop bottles drive nice cars but just DUMB i hope hope hope hope each and every one of yall high siding out here in america family in JA aint got a worry in the

25. U reap what u sow simple as that!!! Whats up with u jamaican big shottas big time ballas BITING THE HAND THAT FEEDS U AND YOUR ENTIRE FAMILY IDIOTS??????? Who else gonna supply u with food to make money if u keep takin from these mexicans? Not a f**king white boy, black boy, chinese, Vietnamese, african gone supply ur needs dummy!! Mexicans who push big weight is 9xs out of 10 part of the CARTELS so they might not find u right away but it wont be long especially when u telling all whereabouts on social media smh just f**king retarded! Its like saying “hey im over here yea me the one who robbed u and your family come kill me please” smh yall dress nice pop bottles drive nice cars but just DUMB i hope hope hope hope each and every one of yall high siding out here in america family in JA aint got a worry in the

26. @itsme im am just over here rolling at your comment! @met i wasnt speaking on all jamaicans let me clarify that real quick just the dumb ones