BRENTON DONE FIRE

24 thoughts on “BRENTON DONE FIRE

1. If him dead all a dem dead some known and unknown maybe who knows him done dem nasty clarttttt good fe dem pillow a 9.99 me can’t stop laugh remember bready and the circle did have the big A toooooooo Unu could a chat till die London come him done Unu nasty rasssssss and a bout time some one put Unu fake wanna be in Unu place
    Salute Brenton or what you name

2. A dis yuh call a proper fixing…The hardest ting is fi watch stuff like dis pon di job, yuh affi a run guh bathroom. Di ppl dem soon a wonda if me have running belly. No Trendy Brenty, pls go to church this Sunday.People deaddddd!!! Aids is not curse, nor a cuss it’s a sickness. An anybody who think them above it…So if you have it, applause to you cause when yuh long out yuh tongue me neva see no sore.

3. The man say gold teeth in front of yuh mouth like dem old long time Guyanese prostitute. Yuh tun back pu$$y between yuh legs. Brenton funny yuh fVck…the man sey yuh hard to fix, like dem old car….bluebird…yo…smaddy can shape like Treble Clef?

4. Tranny bobbette and her friends Apple kerryann a good fe Unu bloodcloth Unu too fake hype with Unu borrow broke crew
    A good fe Unu Him give Unu a proper fixing
    History of the year lol

1. I don’t think is them he is talking to NOW, he was addressing THEM in the previous videos and the person he is talking to NOW thought he was talking about them so they call down crosses on themselves….

5. Suh everybody a big up dis man because him dun apple and Robbas but he is the samething he is a blasted thief like Dem he is well accomplished because he taught someone to steal stealing is no elevation my god there is nothing funny about this U bragging because u have more designer labels than others like get a f**king life omg the dept of justice needs to see this video a we always a put we self in a problem and wen trouble come we say a badmind and obeah Brent a word of advice nobody needs to know your business it’s not a good thing u are doing me never know dis world would come to dis people bragging how good a thief they are it’s a motherf**king shame and disgrace

6. Love gold teeth, he revamp nuff of my outfits back in the days.
    BIG UP GOLD TEETH, NUFF OF YOUR DESIGN LOOK BETTER THAN GUCCI.

7. Man seh shi have 20 tummy tuck an di gut still big, cah why, it full ah shit and badmine…

Stay local when yuh bruck gal.. :tkp

Bwoy silicone fowl, dah man yah pluck yuh fedda an leff yuh nakid inna di place. Man mowt come in like acid rain.

8. Di man seh shi shape like ah question mawk an a treble cleff. How exactly does one ansa dat?

:hammer :hammer

9. CURIOUS lollolo go back go sleep, or u just come on here,? hush, big up bready from south he had it goin gotta hand it to him in his grave everyone loved him gal an bwoy he had horse rider, man who own jet when him eena dance camera find him, if him hand neva nimble he would still be here, and trust mi he is missed

10. Yes I like how Brent do up that stay bad looking bitch.Always ah war with somebody who’s doing better than her.Don’t matter what she wear her skin is ugly and she stay photo shopping her pics with her bleach out self.Since in Scarey day that bitch been going obeah house she use to walk with Scarey name in her shoes.Sad for ah young gal she do her bottom too much the silicone travel to belly#ahdead#You should take a rest of social media cause your get it good nasty gal.