BRT CABANA CUP BEGGING WAGGONISTS

Met the ppl dem a talk bout apple icon and the ole entourage after Ernie one don Bigs Star bwoy and the rest a man dem rent out dem VIP Section apple jay icon dice pineapple Kerry Ann sally Bobbete and har 2 batty Man fren dem yankee Michelle brĂ»k Damion Thomas and the ole lot a dem walk up ina the ppl dem space and tek over the whole front a di ppl dem space wey dem rent out all a dem stand up with the big Gucci bag dem while icon a walk from cabana to cabana a beg cup liquor fi give apple and dice fi ppl wey hype n drive Porsche and pose off ina Gucci unu fi rent unu own thing and stop rain pon ppl parade all when the security tell fi move dem still stand up what a set a shameless mongrel ppl dem dem don’t have no money apple well pass the phone give batty man stichie fi snap like she ina VIP section dem nuh spend a dalla a security the ppl dem call fi move dem Dwl HYpe ppl tun WAGONIST

21 thoughts on “BRT CABANA CUP BEGGING WAGGONISTS

1. Nah that shit is sooooooo wack they got all this shit and no cabana wtf???? And y’alllook nasty too yy’allddon’t look. Appealing at alllllll. Broke ass bitches y’allcar ppayment. Need to be paid and y’allrent . unnuh ppriority is f**ked up

2. Bwoy mi nah lie Yankee Michelle tan baaaaaaadddd!!!!!!! And u and appl know unnu ago in a sand wey unnu ago in a heels??? Unnu neva read di brt rules? If unnu wear heels we are not afraid to laugh at u!!!!!!! Looooollllll!!!!! That’s to show u guys are jus doing it for di gram!!!!! F**king idiots!!!!!

3. THEY DID IT INNA FLORIDA NOTHING NEW, DEM NAH POP BOKKLES SO. DEM A GO INNA OTHER PEOPLE VIP HAIL UNU UP DEN SLICK A CUP INNA DA PEOPLE FACE AND BEG A DRINK, ALL WHILE UNU A STAY IN MOTEL NOT HOTEL.

4. A tru dem did up ina di ppl dem cabana and the ppl dem upset and tell the security fi move dem broke bitches

5. i belive this because i was watching someone snap that was parring wid ernie n me see seh apple dem stand u right in fron t of them and i was wondering a when them turn fren fi inna di same cabana together?.. now it all makes perfect sense….

6. Omg socks and sneakers in this heat no nice sandals . Thank God for JMG to show up these broke clowns .

7. That’s not true. Stop the lies. One thing with jicon he buys his liquor. Very free handed youth. He always make sure his wife and her friends are good. Leave the man alone and stop making up stories. The youth is a go getta. Stop the lies……

8. Yes fi tru apple unu nuh Shame now it really mek sense why unu suh bad act like a unu rent the cabana

9. mi cant even bad mind dem to raas….cause mi deh yah wid wuk a kill me….cant get no vacation until september or october….so mi just ago look pon pic and envy dem di freedom…….lol..

10. rohan u is a batty man , how u know say mr no icon buy him drinks dem ,shut u shit up mouth, dem go infront the people dem like a fi dem ,wah look big , jicon —- u must stop it —- every weh u go——-u and dutty suck pussy apple, weh draw back fi di gal wid the money, she cannot take care a all , man robbas, man michelle , bread up Kerry ,etc,stand up pon u own foot ,DUTTY BRUG PEOPLE

11. Why him have Maryland license plate tho. Yankee Michelle was probably the only person wearing those heels on the beach. Poor thing

12. I believe them bruck fi true just hype all the one sally she fi true no know weh she favour look like she get a buss pon the thiefing cc fi go do up body too want see her a push up breast inna video dwfl these dancehall clowns!!!!!!!!!!!!

13. This is true they stood in front of other people’s cabanas the whole time, they even asked the bottle girl for discounts .. don’t see the hype and make it fool yuh..

14. ROHAN, anoh lie shut up, cause I was there an is true, shut u shit nah sah icon noh kind, but anoh all d time him have money , shut u shit, cause me share me bottle wid dem nuff time. Not saying him mean, but dis one here is not a lie

15. No sah uno bitter against each other lol. Why uno do things then talk about it. No sah, how uno sleep a night time. They all look like clowns, druggist, lotyo scammers, hustlers, but uno a all fren, uno nuffi treat each other so bad.