BRUCK PACKET STRESS NO SAH DIS A HISTRIE

You Daniel from customs ntn nuh real bout u. You need fi bill and stop gwan like u better dan di man den round u. Nuh need fi brag bout shit whe u have cuz we all know y u able fi do certain tings. A nuh confidence, u just rass c*cky. Stop intimidate people roun u. Y u always want to be heard. Every party u deh u show off because u can spend more money dan di man dem, den u chat dem. Only b*tches move dem way deh. But den again dem seh u fishy.

9 thoughts on “BRUCK PACKET STRESS NO SAH DIS A HISTRIE

1. A WANDA IF DOUGIE AND GQ DWIGHT KNOW HIM ; HIM LOOK SWEET FI CHOOO – HI DANNI BOOOO – SO WHY DI REST A MAN DEM NUH GUH LOOK WORK AND BUY DEM OWN DRINKS ? DEM A BATTY TUH – DANNY HAVE RIGHT IF HIM HAVE FI SPEND ALL THE TIME – AND DEM DRINK HIM OUT DEM CHAT HIM – DEM SPEND BATTY MAN MONEY —– JAMAICAN DANCEHALL PEOPLE A DISGRACE TO SOCIETY – STARTING WID DEM DUTTY ONE YA A NEW YORK – BUT MI LEFT DEM TO DOUGIE WEH A FLY ALLOVER AND GI WEH DI MONSTER

2. Third time this in less than a month unno a run him file, the first two time me did ago run een and dash out him business cause me know him good good. Me restrain meself and say me a watch di ride, now unno come again!. Obviously someone got it in for him and dem a look fi di regular pink wall dunnings, Met tell dem fi come wid the real story and then we will talk.

3. Not sure what dis is about. Sender, why you a carry feelings cause di man well sort out and can teck care a business. Is fi him fault him took him education serious, got a decent job with a good salary and can enjoy him life? If you don’t like the life you living then get out there and do something about it, but nuh send een lame stories like this.

4. But is what is not dis. Badmine dash whey pan dah post yah doe…a suh ppl dead pan a real eno… wedda him a use him batty fi get it yuh coulda really wah badmine sumbaddy fi dem type a life deh? Why? an it look like is all a man whey round him write dis… now dats a bitch move!!!…go use yuh batty tuh…. mi understand when a person mek it ano seh dem wah leff and move up eno but dem have tuh cause a crab wudda neva escape di barrel fi a chance fi come back an save di ress…. no man!!!!!

5. Jamaican ppl is very hard to live around ah cann stan dem, dem hav this disease name bad mine dat
    dem can’t get rid of mi fraid ah dem!!

1. Yuh really go generalized bout di whole set a yardies??have u lived around/among all of us or is just the hard badmind set of which every country,culture n ppl have dat.Maybe dem no call it badmind but a rose by any other name, smell just as sweet nuh true??

I’m mellowing out so I hope you notice mi never run een n done yuh fi set the record straight. Can you kindly reassess if u really meant to say a so all Jamaican badmind n hard fi live roun..??plz n tonks.

6. Whoever keep sending in this young man is clearly bothered. If him so lame and don’t have anything why are you so bothered by him? Go look a life this lame bwoy is nobody to be so hurt over.