BRYAN HIM SEH WHY YUH A SET MAN FI KILL HIM?

PLEASE CHECK MI FACEBOOK FI PART 1..BRYAN AND DI MAN DEH AND HIM GET UP AND TELL DI MAN BOUT HIM HAVE A WIFE AND A DESSO DI WAR START FROM TILL IT REACH YASSO

18 thoughts on “BRYAN HIM SEH WHY YUH A SET MAN FI KILL HIM?

1. Sigh I can feel the hurt in his voice. I don’t condone it but I hate when ppl cry.

Met him sound very young

2. Brian see this person was probably getting too obsessive so him tell him say him have a wife. Cause this person sound like Brian a mad them

3. Him teef from him fadda fi gi married man wid kids? No sah… All gang leader a tek buddy smh corruption at its best botu him pay cocky pension geez this is unheard of lol disgusting

4. I always maintain that nuff a bwoy inna dancehall culcha a battyman. Like like, beggy beggy, clothes too tight, brief always a show. Battyman DEM

5. Jamaica’s toxic homo phobia has caused this. This batty man fi dead culture has reaped this down low world is mashing up Jamaica. Look man if you re gay be gay , stop hiding and dealing with women when is man you want. Our culture made this subculture and these are gunmen, businessmen, be gay man and stop hiding .

6. Bryan if is man you like stick with the man! Stop deh with women and men at the same time!

I know exactly what is happening here. This guy most likely knew Bryan was married (Gay men love dating “straight men”), then he was getting a little too possessive, Bryan saw that this was getting out of hand so he cut off the relationship.

This shit bag that is crying most likely threaten to TELL BRYAN’S WIFE so Bryan threaten him. Me nah ask if a so it go.

Women, we cannot swear for NO MAN. We soon haffi demand lie detector tests from these men.