BUDDY BURN?

12 thoughts on “BUDDY BURN?

1. Shamielle a sleep with the entire kingston wha day is she me see in zum’s truck … uno see how errice stressed out and mawga down

2. Thats why uno noh fi grudge dem gal yah fi nothinnnnnnng cause sum tings mi si an hear dem a dou fi hear an clothes , regardless a fi dem puzzy, mouth, battyhole an body parts it bad right now d man dem set up video an nuff a dem noh kn fi meck money affa dem later aneka always have d same poise and looks no matter wat shi have on

3. @anon 10:02 thanks for confirmation….me did a wonder if a see me a see things last week up a sovereign!

Errice loose a whole heap a weight and it noticeable…Di whole a di comments dem ppl a talk bout how she slim….Errice if wah me did see di other day up a sov a anything fi go by it look like food get box outta u mouth wicked, cause u kno seh from him wander and hav di gal a drive round and di money a dash out nice pon har den ur time a run out, u a get older sweetie and it just nah work again, but u skilled inna di art of whoring fi high life suh u will bounce back, maybe not as good as before but no worry u will never haffi work a day inna u life! And can keep posing it up for the gram in luxury!

4. So u wah tell me say all the big spending. Wiithout a worry errice doing she not saving none of the money? Just wah day them did a say how sum have him one bag a money and him nah stop mine u loool a wonder if u going to Dubai next year?….me not even see she a post bout Brit jam 🙁

5. Errice and all these Lil IG thots are washed they f**k out thmeself and end up with nothing . unnuh nuh see Tiffanie get a new boo who a mind her? I hope she does well to keep him .cause all these IG Jamaican whores are washed and fronting hard for social media and don’t have shit. All they do is pose in cheap and clean and act extra aowm of them caah even fly out. The nuh up at allllll

6. I’m actually glad errice lost the weight she was getting fat
    And u could see it in her stomach she’s definitely slimmer now
    I like it but I also think it’s from smoking all that weed because she is a weed head everybody knows weed slim u down fast!
    Shamiele look like one monkey all that photoshop turn her cute over night Aneka UGLY BADDDDD makeup or not me see she a post up this girl all of a sudden bout my best friend and bestie but I noticed she give the girl all her poopinna fi wear lol yes Aneka me notice u give her all the clothes weh u wear n tek pic in already and she look
    Very simple so me a wonder when u n her turn best friend cuz u use to have her inna u apartment a baby sit and clean like helper what happen to snow doll she use to Ina u bed a fck u every night too lol unu sad no rass and don’t get me started on those cheap ass ugly ass shoes u selling d boot DEM look like after one wear dem dry rotten kmt

7. I don’t know how anyone can eva jealous a dem gal ya. Most a dem neva fly out yet .
    All dem do a buy pure cheap clothes and post De next pic . A wanda if people see De real picture of reality . And all who fly out neva come back cause De f**ka dem run weh . Get some real ambition bitches . All dem copy and paste quotes all that money . No car having thots . LOSERS